Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY
Justka1 - Sob Lip 05, 2008 21:20
Oficjalne rezerwacje powinny byc po 3 tyg ale ,ze nie ma zadnego zagrozenia(chyba) megacolonem(bo w takich miotach jezeli moze sie pojawic mega,rezerwacje oficjalne podaje sie gdy maluchy przejda na staly pokarm) to w sumie mogla bym podac je jak maluchy otworza oczka czyli za pare dni .
Wczesniej bede pisala do kazdego,podlug kolejnosci na liscie,ktorego malucha wybiera.
WIec mysle,ze za pare dni beda juz oficjalne rezerwacje .
Savash - Nie Lip 06, 2008 10:44
Uuuu to czekamy z niecierpliwością
Justka1 - Nie Lip 06, 2008 11:12
Dzieciaczki przechodza faze "chodzacych polarkow" .Mianowicie,jak wyczuja mame i sa przykryte polarkami,to owe polarki natychmiast zaczynaja wędrowac po klatce i to niekiedy z wielka predkoscia .Wygladaja jak małe żułwiki,ze skorupka na grzbiecie .
Nakasha - Nie Lip 06, 2008 18:46
Cuda!
Małych nie jest dużo, mamusia pewnie ma pokarm, to rosną na małe wielkoludki Aż normalnie się doczekać nie mogę na rezerwacje! Wszystkie są prześliczne i z chęcią bym wszystkie zaadoptowała
A widok sunących się polarków musi być powalający
persefona4 - Nie Lip 06, 2008 19:39
Cytat: | A widok sunących się polarków musi być powalający | Justka, a moze by udałoby Ci sie to uchwycić na zdjęciach, albo jakis filmik pliss!!! Chodzące polarki, ja chcem to zobaczyć
Savash - Nie Lip 06, 2008 19:42
chodzące polarkiiiii... Justka, ty nas torturujesz takimi postami nie dołączając do nich fot i filmików... Cośmy ci wszyscy zrobili, co? no nie bądż taka i podziel się z nami tym widokiem Baaaardzo ładnie prosimy...
Justka1 - Nie Lip 06, 2008 20:14
Hmm,nie latwo tak to uchwycic .Nie zawsze zdazam aparat zlapac .
Oli - Nie Lip 06, 2008 20:53
Justka1 napisał/a: | Hmm,nie latwo tak to uchwycic .Nie zawsze zdazam aparat zlapac . |
Powinnaś nosić aparat uwiązany na szyi, od co.
Anonymous - Nie Lip 06, 2008 21:41
Olimpia napisał/a: | Justka1 napisał/a:
Hmm,nie latwo tak to uchwycic .Nie zawsze zdazam aparat zlapac .
Powinnaś nosić aparat uwiązany na szyi, od co. |
Amen i ave
wuwuna - Pon Lip 07, 2008 15:11
persefona4 napisał/a: | Justka, a moze by udałoby Ci sie to uchwycić na zdjęciach, albo jakis filmik | Justka mówiła, że będzie filmik chodzących polarków
Justka1 - Pon Lip 07, 2008 17:04
Bedzie filmik ruszajacych sie polarkow.Nie chodza,bo sa obecnie w gniezdzie wieksze kawalki,bo i maluchy sa wieksze .
Ale bedzie ruszajacy i podskakujacy polarek,bedzie widoczna mamusia karmiaca i wylazace ,wedrujace maluchy(maluch).
Obecnie chce poinformowac,ze:
3 standardowe maluchy,to nie standardowe beige,jedna samiczka stand,standardowa bezyczka,jedyna ciemniejsza ze wszystkich .
A wyglada to tak
Maluchy wedruja juz po malu po klatce,wachaja otoczenie,zaczynaja cos slyszec(moje cmokanie przy samym uchu) mimo,ze uszka jeszcze nie rozklejone .
Mozna sie juz zaczac decydowac na maluchy,choc moze sie cos jeszcze zmienic,np jakis maluch dogoni rodzenstwo wagowo ect.
Zalezy to od was.
Filmik nalezy sobie zaladowac,inaczej nie dalo sie wrzucic.
Kliknac na link,po ukazaniu sie tabeli zejsc na dol,wcisnac for free,wpisac kod z obrazka i nacisnac -begin download.Wtedy plik trzeba sciagnac na dysk i obejzec .
Milego ogladania
http://www.simpleupload.n...006655.AVI.html
Anonymous - Pon Lip 07, 2008 18:03
Już ściągam I na maluszka też już jestem zdecydowana
wuwuna - Pon Lip 07, 2008 18:14
Cudne szkraby dwa a reszta korzysta z mleczka
Ruszajace polarki sa niesamowite
Ren napisał/a: | I na maluszka też już jestem zdecydowana | Powiedz.powiedz która
Anonymous - Pon Lip 07, 2008 18:20
wuwuna, nie wiem czy mogę powiedzieć Jak maluchy otworzą oczy to będzie wszystko wiadomo
Savash - Pon Lip 07, 2008 18:30
a mi się tak to długo pobieeraaaa
Bosz, ja też już chcę wiedzieć ^.^
|
|
|