O szczurach ogólnie - Transport szczurów przez PKS/Polski Bus/PKP/portale
gratis - Pon Maj 03, 2010 13:40
Off-Topic: | suvennira, to nie jest temat do dzielenia sie wrażeniami. |
Szczurek03 - Wto Maj 04, 2010 20:02
Przeczytałam temat chyba z 5 razy xD I mam pytanie : Jeśli konduktor skapnie się, że jest przewożone zwierze i jak się spyta jakie i wgl. mam mu pokazać ; To mam pokazać ( boję się że wtedy gdy mu pokażę zadzwoni po policję czy coś.. ) ?
Nakasha - Wto Maj 04, 2010 20:09
Szczurek03, konduktor najwyżej nie przyjmie przesyłki, czemu miałby dzwonić na policję?
Szczurek03 - Wto Maj 04, 2010 20:11
Nakasha, no bo są nielegalne i coś tam się płaci jakaś grzywnę czy coś.. || Ale chodzi mi że jak mi każe przy odbiorze pokazać tego 'zwierzaka' którego się domyślił, to czy mam mu pokazać ? xd
Dori - Wto Maj 04, 2010 20:12
Nie, bo to Sadzonka
Szczurek03 - Wto Maj 04, 2010 20:15
Dobrz. To będę utrzymywać że to sadzonka xD
Bel - Wto Maj 04, 2010 20:17
Szczurek03, w razie czego powiedz,że to bardzo agresywna odmiana tropikalnej sadzonki ze względów bezpieczeństwa otworzyć nie możesz
Dori - Wto Maj 04, 2010 20:17
A że konduktor zaśpiewał na widok pudełka "ooo zwieeerzątkooo zwieeerzątkoooo" to już inna bajka Tak czy inaczej, zapłaciłam, postawiłam paczkę na siedzeniu, dostałam pokwitowanie i tyle.
Szczurek03 - Wto Maj 04, 2010 20:19
believe_86, jak ja to powiem to ja tam będę polana
Mangusta - Wto Maj 04, 2010 21:26
ja raz miałam przesyłkę jadusa, konduktor wiedział co to i wiedział czemu tego nie dotykać
Nakasha - Wto Maj 04, 2010 21:39
Mi się kilka razy zdarzyło, że przy odbiorze konduktorzy pytali się, czy tam nie jest jakiś chomik. Uśmiechałam się, mówiłam że nie wiem, bo ja tylko odbieram i szybko się ulatniałam.
L. - Czw Maj 06, 2010 13:55
a ja czasami zbywałam odpowiedź, ale jak był w porządku konduktor to mówiłam, że szczur.
ogólnie jak wysyłam szczura ja bądź żywym_trudniej to paczka idzie pod tytułem "sadzonki roślinki owadożernej" i nie stawiać w słońcu, przy grzejniku.
prozac - Wto Lip 20, 2010 08:03
Nie wiedziałam gdzie o to zapytac bo nie znalazłam odpowiedniego tematu. W czwartek odbieram ogonki któe przyjadą do mnie konduktorką , niestety nigdy wczesniej nie odbierałam konduktorki i chciałam się poradzic jak to z nią jest ? Do kogo trzeba isc jak pociąg przyjedzie żeby odebrac szczurcie ? I czy ewentualnie trzeba pokazac jakies dokumenty ? kwit ?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc
[ Komentarz dodany przez: Hally: Wto Lip 20, 2010 14:23 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu
Nakasha - Wto Lip 20, 2010 20:38
prozac, do przedziału służbowego konduktorów. Przesyłki wydaje konduktor lub kierownik pociągu. Trzeba mieć dowód tożsamości, bo czasem sprawdzają.
Jogi - Śro Lip 21, 2010 22:55
Przeczytałam i nadal boje się, że coś może pójść nie tak Że np. nie znajdę tego przedziału na czas i szczurki pojadą hen daleko albo coś w tym stylu. Bo powiem szczerze, że straszna panikara ze mnie. Bo jeśli moi chłopacy z AR pojadą tym pkp, to będę musiała ich jedynie odebrać, a nigdy tego nie robiłam..czy ktoś może uspokoić? Bo martwię się
|
|
|