To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury w mediach

ntliee - Śro Lut 13, 2008 14:15

a moja mama dzwoniła do mnie rano, wtedy nie odebrałam, a przed chwilą powiedziała że Was widziała :) i b jej się podobało, tylko że jej zdaniem mądre szczury to siedzą grzecznie na kolanach a nie łażą :D tłumaczyłam jej że moje to się nie ruszają z miejsca bo takie zestrachane zawsze..noo kiedy ktoś wrzuci, ja już bym chciała obejrzeć! :mrgreen:
Anonymous - Śro Lut 13, 2008 14:18

Właśnie, mam nadzieję, że ktos to nagrał.
A na pierwszym filmiku, z wystawy wszystkie jesteście takie pięęeekne... szok normalnie. Azi, jestes boska! :serducho: I Fea z Fniszka tak fajnie spokojnie leżały, cudne.
Tylko nie wiem kto to jest ta nimfa w luźnym golfie, z łysolkie i standardem..? :oops: :oops:

helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:20

Moje ładowanie jest na etapie 60%, jeszcze to troche potrwa, mam całość z dobrym głosem, oby tylko się udało , bo strony polecanej przez marhef nie znam, ale przyjmuja filmy do 300MB, więc szansa jest :)
L. - Śro Lut 13, 2008 14:29

Viss, jaki kolor ? ;d bo golf miała Vella, ale on chyba nie był luxny i nie przypominam sobie fotki stan.+łysy z nią :wink:

ja mam nagrane ;d na VHS'ie :P

sachma - Śro Lut 13, 2008 14:35

Viss, lijiana... czy jakos tak.. nie pamietam nicku.. :oops: ale wiem ze to zla baba bo ma tylko jednego szczura i nie chce dokupic drugiego :evil:
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:36

sachma napisał/a:
ale wiem ze to zla baba
to ta co szczura na basen zabiera?

70%

polna - Śro Lut 13, 2008 14:37

Za ok. 2 h się wgra... :roll:

W luźnym swetrze to chyba matrix. :P
Zaraz wrzuce screeny.

L. - Śro Lut 13, 2008 14:43

helen.ch napisał/a:
sachma napisał/a:
ale wiem ze to zla baba

co ? Oo.

sachma napisał/a:
Viss, lijiana... czy jakos tak.. nie pamietam nicku.. ale wiem ze to zla baba bo ma tylko jednego szczura i nie chce dokupic drugiego

jak to nie chce ?
ja słyszałam jak mówiła, ze chce i coś o fuzzie gadała..

Anonymous - Śro Lut 13, 2008 14:44

Jest na poczatku i na końcu: 27 sekunda filmu i 1:58. Blondunka. Ale jak zła jest to już mi się nie podoba. Azi i Cola i tak rulez. Szkoda, że Oli tak mało.
sachma - Śro Lut 13, 2008 14:44

L., jak ja pytalam to sie wykrecala ze moze ale nie bo cos tam - tyle wiem ile w mglistych oswiadczeniach powiedziala :P
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:45

L. napisał/a:
helen.ch napisał/a:
sachma napisał/a:
ale wiem ze to zla baba

co ? Oo.

"do szkoły, na basen, do ortodonty..." :shock:
75%

polna - Śro Lut 13, 2008 14:46

Lijiana

Tari, L., Matrix

sachma - Śro Lut 13, 2008 14:48

ten basen mnie zastanawia.. trzyma szczura w torbie czy w srtoju kompielowym ? :D
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:48

polna, super :)
polna - Śro Lut 13, 2008 14:51

Mogę pstryknąc więcej screenów, bo filmik się będzie długo wgrywał. :P