Ogonowy offtopic - Szczury w mediach
ntliee - Śro Lut 13, 2008 14:15
a moja mama dzwoniła do mnie rano, wtedy nie odebrałam, a przed chwilą powiedziała że Was widziała i b jej się podobało, tylko że jej zdaniem mądre szczury to siedzą grzecznie na kolanach a nie łażą tłumaczyłam jej że moje to się nie ruszają z miejsca bo takie zestrachane zawsze..noo kiedy ktoś wrzuci, ja już bym chciała obejrzeć!
Anonymous - Śro Lut 13, 2008 14:18
Właśnie, mam nadzieję, że ktos to nagrał.
A na pierwszym filmiku, z wystawy wszystkie jesteście takie pięęeekne... szok normalnie. Azi, jestes boska! I Fea z Fniszka tak fajnie spokojnie leżały, cudne.
Tylko nie wiem kto to jest ta nimfa w luźnym golfie, z łysolkie i standardem..?
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:20
Moje ładowanie jest na etapie 60%, jeszcze to troche potrwa, mam całość z dobrym głosem, oby tylko się udało , bo strony polecanej przez marhef nie znam, ale przyjmuja filmy do 300MB, więc szansa jest
L. - Śro Lut 13, 2008 14:29
Viss, jaki kolor ? ;d bo golf miała Vella, ale on chyba nie był luxny i nie przypominam sobie fotki stan.+łysy z nią
ja mam nagrane ;d na VHS'ie
sachma - Śro Lut 13, 2008 14:35
Viss, lijiana... czy jakos tak.. nie pamietam nicku.. ale wiem ze to zla baba bo ma tylko jednego szczura i nie chce dokupic drugiego
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:36
sachma napisał/a: | ale wiem ze to zla baba | to ta co szczura na basen zabiera?
70%
polna - Śro Lut 13, 2008 14:37
Za ok. 2 h się wgra...
W luźnym swetrze to chyba matrix.
Zaraz wrzuce screeny.
L. - Śro Lut 13, 2008 14:43
helen.ch napisał/a: | sachma napisał/a:
ale wiem ze to zla baba
to ta co szczura na basen zabiera?
|
co ? Oo.
sachma napisał/a: | Viss, lijiana... czy jakos tak.. nie pamietam nicku.. ale wiem ze to zla baba bo ma tylko jednego szczura i nie chce dokupic drugiego |
jak to nie chce ?
ja słyszałam jak mówiła, ze chce i coś o fuzzie gadała..
Anonymous - Śro Lut 13, 2008 14:44
Jest na poczatku i na końcu: 27 sekunda filmu i 1:58. Blondunka. Ale jak zła jest to już mi się nie podoba. Azi i Cola i tak rulez. Szkoda, że Oli tak mało.
sachma - Śro Lut 13, 2008 14:44
L., jak ja pytalam to sie wykrecala ze moze ale nie bo cos tam - tyle wiem ile w mglistych oswiadczeniach powiedziala
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:45
L. napisał/a: | helen.ch napisał/a:
sachma napisał/a:
ale wiem ze to zla baba
to ta co szczura na basen zabiera?
co ? Oo.
|
"do szkoły, na basen, do ortodonty..."
75%
polna - Śro Lut 13, 2008 14:46
Lijiana
Tari, L., Matrix
sachma - Śro Lut 13, 2008 14:48
ten basen mnie zastanawia.. trzyma szczura w torbie czy w srtoju kompielowym ?
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 14:48
polna, super
polna - Śro Lut 13, 2008 14:51
Mogę pstryknąc więcej screenów, bo filmik się będzie długo wgrywał.
|
|
|