Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
Tygrys - Sob Lut 16, 2008 21:00
rzeczywiscie, to dziewczynka
gratis - Sob Lut 16, 2008 21:15
Sajenka
Ja bym była zainteresowana pewnym chłopcem
o kolegę martwić się dla niego nie musisz, właśnie obgryza mi bluzę siedząc w kapturze
więc gdyby pewny, piękny pan, się dla mnie znalazł, to byłabym w 7. niebie (:
a i z transportem myślę, nie byłoby tak ciężko
nezu - Sob Lut 16, 2008 22:51
Uwaga, offtopic.
Off-Topic: | Sajenka, zajrzyj na allegro. Jakiś allegrowicz zamówił u ciebie 6! maleństw. Możesz oczywiście wyłączyć go z aukcji, z racji tego że nie posłuchał twojego zastrzeżenia w niej zawartego, ale jeśli ów ktoś poskarży się administracji (takie aukcje grzecznościowe i "wybieram właściciela" są nielegalne. Wielu kociarzy i psiarzy wystawiających zwierzaki do adopcji już się na tym przejechało) allegro, że złamałaś regulamin serwisu aukcyjnego, możesz mieć problemy.
Allegro to OSTATNIE medium na którym reklamowałabym maluchy. Są lepsze metody i miejsca (są w internecie strony nieaukcyjne na których możesz umieścić ogłoszenie i nie bać się konsekwencji które możesz ponieść na allegro. Na przykład zwierzeta low pl czy kupsprzedaj)...
Na przyszłość bądź ostrożniejsza, bo ktoś może to wykorzystać przeciwko tobie. |
A już nie offtopując zupełnie, dzieciarnia śliczna. Mam potworną słabość do huskulców a Miko mnie kompletnie rozbroiła.
Sajenka - Sob Lut 16, 2008 23:55
Off-Topic: | Aukcja została zdjęta - szczurów oczywiście nie oddam - nie odezwał się do mnie nikt poważny. Maile dostawałam takie, że nie wiadomo było, czy śmiać się, czy płakać. Najwyżej ucierpi na tym moje allgerowe konto |
Reszty zdjęć niestety nie dam rady dzisiaj dodać - dopiero wróciłam do domu i padam na twarz...:( Wybaczycie?
nezu - Sob Lut 16, 2008 23:57
Off-Topic: | Sajenka, uspokoiłaś mnie.. |
Ja wybaczę, inni myślę że też, choć pewnie trochę pomarudzą..
gratis - Nie Lut 17, 2008 00:02
Off-Topic: | Ważne że zdjęłaś, zwłaszcza, że zobaczyłam dzisiaj aukcje pod tytułem "wspaniałe szczury dla ciebie, lub jako pełnowartościowa karma dla twego gada"...... |
Mała Mi - Nie Lut 17, 2008 00:03
bardzo dobrze , Sajenka
Justka1 - Nie Lut 17, 2008 01:40
Off-Topic: | Sajenka-ja juz jedno konto na allegro stracilam
Nie ma co sie bac (mozna ponownie zalozyc drugie ) |
Maluszki sa przepiekne i za duzo je wychuchalas,zeby oddawac dla jakis terrarystow
Z pewnoscia tu na forum znajda sie chetni na maluszki(gdybym miala mniej swoich,chetnie by przygarnela ale namawiam ludzi do adopcji stad wlasnie szczurkow )
Sajenka - Nie Lut 17, 2008 10:33
Off-Topic: | gratis, też widziałam tą aukcję... A osobnik, który chciał ode mnie 6 szczurów, był święcie przekonany, że jak zażąda 6 maluchów obojętnie jakiej płci i koloru, to się nie zorientuję, że zamierza nimi jakąś gadzinę karmić Allegro mówimy zdecydowane NIE |
A z rzeczy przyjemniejszych, oto nadchodzi reszta fotek
Hodari (dzielny) - niestrudzony odkrywca, dziś odkrył nową pasję: brodzenie w gerberku (spójrzcie na jego nogi...) (rezerwacja - Tygrys )
Gonzales zwany Gonzo - pamiętacie tą bajkę ze Speedym Gonzalesem? Tą myszą, która ciągle biegała? To już chyba wiadomo, skąd to imię
3 czarne piękność: Malaga, Malibu i Zuri (piękna) - takie całkiem czarne to one nie są, brzuszki mają białe całkowicie: (Zuri zarezerwowana - czarnaeve, Malaga również - satanka666)
Milka: łaciata ślicznotka: (rezerwacja)
Rafiki (przyjazny, przyjaciel) - bliźniaczy brat Miko - nie umiem paskud rozróżnić bez sprawdzania płci. (rezerwacja - gratis)
Layla - Nie Lut 17, 2008 10:35
Sajenka napisał/a: | Hodari |
Zmyjcie mnie mopem, rozpłynęłam się
Sajenka - Nie Lut 17, 2008 11:06
gratis, panów u mnie pod dostatkiem, czeka Cię trudna decyzja, którego wybrać...;)
LunacyFringe - Nie Lut 17, 2008 11:08
O ja cie ... Ja mam już 4 szczury i jeszcze Isei w brzuszku Abry ... a tutaj taki mały , słodki Hodari Jeszcze z transportem do Gliwic
I co teraz ?
Layla - Nie Lut 17, 2008 11:13
LunacyFringe, czyli byś miała 6 a to nie tak dużo
Andzia - Nie Lut 17, 2008 11:14
LunacyFringe, no sześć to taka ładna parzysta liczba
LunacyFringe - Nie Lut 17, 2008 11:25
szatańska
Nie no , może ktoś malucha weźmie , ale ja i tak będę płakać
Dawać lepiej więcej fot
|
|
|