Mioty urodzone - rok 2007 - Miot F Emerald Moon
Justka1 - Śro Lis 21, 2007 15:33
TarI napisał/a: | niema problemumam bardzo duzy transporter atlas biore tez maluchy Żeroma więc będzie im wesoło podczas podróży hi hi jak masz więcej pytań to na pw poprosze.pozdrawiam |
Czy bedziesz wiozla razem samiczki i samce w jednym transporterze?
Czy nie powinny juz jechac oddzielnie co by uniknac wpadkowego zaplodnienia?
Ja tez prosze o foty
TarI - Śro Lis 21, 2007 16:26
jeśli już są trzymane osobno to przewioze je osobno .zapytam na miejscu marty jak je trzyma.
Andzia - Śro Lis 21, 2007 16:34
Myśle że już osobno. Maluchy już skończyły 4 tygodnie...
A czy jest tu może ktoś z fotkami??? Baaaaaaaaardzo prosze hihi Marta zlituj się
L. - Śro Lis 21, 2007 17:39
Marcie w poniedziałek siadł net, nie wiem czy już go odzyskała
Ps. Maluchy są na stówe juz oddzielnie :}
Wiec chłopcy muszą jechać oddzielnie (tzn. w innym pojemniku/transporterku)
LunacyFringe - Śro Lis 21, 2007 18:57
Niech mi ktoś użyczy tranposrtu , zlitujcie się ludzie
I jak do jutra fotek nie będzie to sobie wszystkie włosy z głowy powyrywam , a mam ich sporo
TarI - Śro Lis 21, 2007 22:32
Miejmy nadzieje że niedługo zobaczymy zdjęcia a jak nie teraz to od niedzieli zobaczymy zdjęcia z nowych domków
[ Dodano: Sro Lis 21, 2007 22:53 ]
Już mam drugi transpoprterek ale mniejszy więć napewno będę wiozła je osobno
ivi - Czw Lis 22, 2007 10:19
Andzia - Czw Lis 22, 2007 10:39
A w okolice Bielska nikt nie jedzie??? Bo coprawda cały czas myślałam o tej konduktorce, ale jeśli byktoś jechał np. do Gliwic to już byłoby mi łatwiej malce odebrać
No a skoro Marcie padł net to trzeba troche wyrozumiałości choć chęć zobaczenia maluchów jest przeogromna Mam nadzieje że już za niedługo sama bede mogła im sesje zdjęciową robić
H. - Czw Lis 22, 2007 10:55
Andzia, ja bym Ci Twojego chlopaczka mogla ewentualnie sciagnać z Krakowa, jesli ktos by go juz tam mogl przetransportowac, wiesz? ; ). Bo to nie problem, bylabym na dworcu przy Galerii Krakowskiej. Takze sluzę pomoca, jak coś ; )
TarI - Czw Lis 22, 2007 11:11
My już jeteśmy umówine dokładnie co do godziny w niedziele ale fajnie niemoge sie doczekac
Andzia - Czw Lis 22, 2007 11:54
Hally, dziękuje (dwóch chłopaczków )
No więc jest ktoś kto jedzie do Krakowa??
H. - Czw Lis 22, 2007 13:35
Andzia, no ja, fakt, teraz sobie dopiero uswiadomilam, ze to przeciez 2 sztuki będą : DD To jeszcze lepiej
No, sluze pomocą [Mi na przyklad moje 3 dziewoje zostaly z dobrego serca przywiezione az z W-wy, wiec tez chce sie moc na cos przydac ; ).]
I tak jak widzę po innych postach .. to bardzo dobrze byłoby, gdyby ktoś mógł dojechać ze szczurkami do Krk. A wiec, znajdzie sie ktoś taki?
TarI - Czw Lis 22, 2007 14:56
Hej ja jeszcze raz ponawiam propozycje jade w niedziele po dziewuchy moge komus przywieść ciurki do warszawy
H. - Czw Lis 22, 2007 15:52
TarI, a potem najlepiej zajedz z W-wy do Krk w któryś dzien No co, to tyle co do Torunia pewnie
LunacyFringe - Czw Lis 22, 2007 16:08
Właśnie , błagam niech ktoś się lzituje i pojedzie do Krk . Stamtąd będę mogła odebrać .
Prosimyy tak strasznie prosimyyy
|
|
|