Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "A" Ratteria Rataty
happyland - Wto Lip 31, 2007 16:26
czyli będę miała śpioszka i grubaska. fajnie .już się nie mogę doczekać.wydają się już takie duże.piękniotki
Ratata - Wto Lip 31, 2007 20:27
Bo są już całkiem spore, jak średniej wielkości chomiki i rosną z godziny na godzinę
happyland - Śro Sie 01, 2007 12:48
ratata a jakie charakterki maja moje maluchy?to sie bede nastawiac psychicznie hi hi
Ratata - Czw Sie 02, 2007 07:05
Cóż, jak na razie trudno powiedzieć coś konkretniejszego, bo dzieciaki jak to dzieciaki - najchętniej cały czas by się bawiły i szalały.
Agat jest jak pozostałe dwa czarnuszki - pulchny i rozbrykany, wszędzie wlezie, wszystko musi zobaczyć, obniuchać itd.
Azurek jest troszkę mniejszy i dużo spokojniejszy, drzemanie w jakimś zacisznym koncie przedkłada nad zabawy i przeuroczo się irytuje, gdy szalejące rodzeństwo budzi go i zaczepia.
Na rękach też zachowuje się spokojniej
happyland - Czw Sie 02, 2007 10:58
dzieki za opowiedz ratata.t ez juz bym chciala maluchy wziac na rece.czekamy na wiecej zdjec.
Ratata - Czw Sie 02, 2007 11:51
Fotki będą na pewno jutro, dziś już nie mam siły nawet aparatu podnieść
Lara - Pią Sie 03, 2007 09:39
Klatka stoi dumnie, Kira patrzy na mnie jak na niespełna rozumu, ja się niecierpliwię i zacieram łapki
Naciol - Pią Sie 03, 2007 09:43
Ratata,
Ratata - Pią Sie 03, 2007 19:50
Macie:
Abra
Agat
Amaya
Amidamaru
Anarchia
Aron
Astra
Awersja
Azur
Przy okazji przypominam, że maluchy kończą jutro 4 tygodnie i będzie można je odbierać już pod koniec przyszłego tygodnia
W związku z tym proszę wszystkich przyszłych właścicieli o przesłanie mi na PW bądź maila swoich danych (imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer dowodu osobistego), a osoby, które szczurków nie odbierają osobiście także o wpłatę należności za malucha i ewentualną przesyłkę konduktorską (50 zł za malucha, przesyłka konduktorska kosztuje 25 zł).
Proszę też o dokładne informacje co do dnia i godziny, kiedy chcecie maluchy odebrać u mnie bądź kiedy mają zostać wyprawione w drogę oraz czy będziecie mieć własny transporter, czy mam jakiś zorganizować.
Numer konta i mój adres dostaniecie po przesłaniu PW z danymi
Paula. - Czw Sie 09, 2007 16:04
Azuerk oddawaj go! śliczny chłopak!
A Awersja o jejciu! Wszystkie śliczne ale w.w ogony najśliczniejsze
Lara - Czw Sie 09, 2007 20:24
No to jeszcze dwa dzionki, normalnie...szykuj się Ratata, bo nadchodzę
Ratata - Pią Sie 10, 2007 07:50
Szykuję się, od dwóch dni nic nie robię, tylko sprzątam
Lara - Pią Sie 10, 2007 08:01
A to ten...to jest nas dwie...bo ja też
Ratata - Pią Sie 10, 2007 08:49
Też tak mam, zawsze wariuję przed przyjazdem nowego szczura i wszystko musi być na błysk
A maluchy rosną i szaleją coraz bardziej, postaram się wieczorem jakieś fotki wrzucić
Paula. - Pią Sie 10, 2007 10:22
Ratata, wiesz że ja Ci zazdroszcze tego sprzątania ?
|
|
|