To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "A" Ratteria Rataty

happyland - Wto Lip 31, 2007 16:26

czyli będę miała śpioszka i grubaska. fajnie .już się nie mogę doczekać.wydają się już takie duże.piękniotki
Ratata - Wto Lip 31, 2007 20:27

Bo są już całkiem spore, jak średniej wielkości chomiki i rosną z godziny na godzinę :D
happyland - Śro Sie 01, 2007 12:48

ratata a jakie charakterki maja moje maluchy?to sie bede nastawiac psychicznie :roll: hi hi
Ratata - Czw Sie 02, 2007 07:05

Cóż, jak na razie trudno powiedzieć coś konkretniejszego, bo dzieciaki jak to dzieciaki - najchętniej cały czas by się bawiły i szalały.
Agat jest jak pozostałe dwa czarnuszki - pulchny i rozbrykany, wszędzie wlezie, wszystko musi zobaczyć, obniuchać itd.
Azurek jest troszkę mniejszy i dużo spokojniejszy, drzemanie w jakimś zacisznym koncie przedkłada nad zabawy i przeuroczo się irytuje, gdy szalejące rodzeństwo budzi go i zaczepia.
Na rękach też zachowuje się spokojniej :)

happyland - Czw Sie 02, 2007 10:58

dzieki za opowiedz ratata.t :lol1: ez juz bym chciala maluchy wziac na rece.czekamy na wiecej zdjec. :lol1:
Ratata - Czw Sie 02, 2007 11:51

Fotki będą na pewno jutro, dziś już nie mam siły nawet aparatu podnieść ;)
Lara - Pią Sie 03, 2007 09:39

Klatka stoi dumnie, Kira patrzy na mnie jak na niespełna rozumu, ja się niecierpliwię i zacieram łapki :muhaha:
Naciol - Pią Sie 03, 2007 09:43

Ratata, :foty: :twisted:
Ratata - Pią Sie 03, 2007 19:50

Macie:

Abra

Agat

Amaya

Amidamaru

Anarchia

Aron

Astra

Awersja

Azur

Przy okazji przypominam, że maluchy kończą jutro 4 tygodnie i będzie można je odbierać już pod koniec przyszłego tygodnia :)
W związku z tym proszę wszystkich przyszłych właścicieli o przesłanie mi na PW bądź maila swoich danych (imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer dowodu osobistego), a osoby, które szczurków nie odbierają osobiście także o wpłatę należności za malucha i ewentualną przesyłkę konduktorską (50 zł za malucha, przesyłka konduktorska kosztuje 25 zł).
Proszę też o dokładne informacje co do dnia i godziny, kiedy chcecie maluchy odebrać u mnie bądź kiedy mają zostać wyprawione w drogę oraz czy będziecie mieć własny transporter, czy mam jakiś zorganizować.
Numer konta i mój adres dostaniecie po przesłaniu PW z danymi ;)

Paula. - Czw Sie 09, 2007 16:04

Azuerk oddawaj go! śliczny chłopak! :P :grouphug: :sirwwt:
A Awersja o jejciu! Wszystkie śliczne ale w.w ogony najśliczniejsze :serducho:

Lara - Czw Sie 09, 2007 20:24

No to jeszcze dwa dzionki, normalnie...szykuj się Ratata, bo nadchodzę :twisted:
Ratata - Pią Sie 10, 2007 07:50

Szykuję się, od dwóch dni nic nie robię, tylko sprzątam :oops: :mrgreen:
Lara - Pią Sie 10, 2007 08:01

A to ten...to jest nas dwie...bo ja też :oops:
Ratata - Pią Sie 10, 2007 08:49

:mrgreen:
Też tak mam, zawsze wariuję przed przyjazdem nowego szczura i wszystko musi być na błysk
A maluchy rosną i szaleją coraz bardziej, postaram się wieczorem jakieś fotki wrzucić ;)

Paula. - Pią Sie 10, 2007 10:22

Ratata, wiesz że ja Ci zazdroszcze tego sprzątania :P ?