To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2

Noe - Nie Lut 02, 2014 16:30

A u nas zmiana kolorystyki.Dobrze, ze ponoc szczury rozrozniaja kolorow bo by nie byly zadowolone . Ja zreszta tez nie jestem zadowolona i juz szukam innego polarka na mabelki :)
Ninek - Nie Lut 02, 2014 16:38

A mi się bardzo podoba :)
Magda B - Nie Lut 02, 2014 19:00

Pyl napisał/a:

Magda B, a zasłonki Ci nie zniszczyły? Jest tak blisko klatki, że moje by już całą wessały.

Zasłonka żyła zadziwiająco długo, zanim ja wciągnęły i zrobiły dziurę. Ale wciągnęły tylko raz i potem już im się nie chciało. Widać jakaś niesmaczna jest. Wisi dalej z małą dziurą.

rumcia - Nie Lut 02, 2014 19:38

Noe, normalnie moje kolory, podoba mi się :)
mmarcioszka - Nie Lut 02, 2014 19:50

Noe, bardzo fajna, kolory też ;)
Noe - Nie Lut 02, 2014 20:39

Dzieki dziewczyny, ale jak dla mnie za " szaro, buro i ponuro". Czekam na przyplyw " lewej " kasy i kupuje inny polarek ( niestety tu gdzie mieszkam fajny polarek kosztuje ok 15 euro metr :( ( zdziercy ). Marzy mi sie blekitny albo zolty .To co na foto bede miala jako rezerwe lub do zbycia
smeg - Nie Lut 02, 2014 22:33

Noe, proszę o zmianę załączników na miniatury zdjęć ( poradnik ).
sliwkowapanna - Nie Lut 02, 2014 23:18

e tam fajna czerń, tak z ...klasą:D
strashak - Wto Lut 04, 2014 22:58

Taka tam klatka moich chłopaków:

mmarcioszka - Wto Lut 04, 2014 23:28

Off-Topic:
strashak, czemu masz skarpetę na poidle, może czas posprzątać i zrobić pranie :lol: ?

strashak - Wto Lut 04, 2014 23:40

Off-Topic:
:P vibowit zasłoniłam; no fakt, mogłam ładniejszą zawiesić :lol:

Emi2410 - Śro Lut 05, 2014 02:54

Nasz Tadziu :serducho:

sliwkowapanna - Śro Lut 05, 2014 10:52

strashak napisał/a:
Off-Topic:
:P vibowit zasłoniłam; no fakt, mogłam ładniejszą zawiesić :lol:

skarpeta wymiata:D a to trzeba zasłonić? aktualnie dawałam tylko myszce kiedyś vibowit, teraz Wally potrzebuje i ma i nie wiem czy zasłonić w takim razie:D

Emi, ale masz wygodnicką klatkę, aż sama bym się tam rozłożyła:D

wilczek777 - Śro Lut 05, 2014 18:31

Emi2410 jakie ładne mieszkanko no no :P P
Toddy to jest mistrzostwo świata :serducho:

Irsa - Czw Lut 06, 2014 20:10

U nas na razie skromnie,ale jest już początek. Mało mebelków,bo trzeba dorobić lub dokupić,tymczasowy brak kółek,bo stare były zużyte,ale powoli. Jutro idziemy na zakupy po parę rzeczy do zrobienia mostka,takiego z drewna,zamawiamy im też tarasy narożne Ferplasta. No i jakąś pochylnię lub coś w tym rodzaju się zrobi. Jak na razie ogonki mieszkają tu dopiero od dzisiejszego popołudnia,więc trzeba powoli im dokładać różnych "mebelków" do woliery. Musiałam ją tymczasowo umieścić koło okna,ze względu na brak kółek,ale kółka powinniśmy kupić jutro. :) No i okazuje się,że tu są potrzebne większe hamaczki :wink: ,a nasze są dość małe. Ale gdyby ktoś miał jakieś ciekawe propozycje co do urozmaicenia dużej woliery(sama wysokość z kółkami i daszkiem to 165cm),to z chęcią posłucham. :)
Oto link do fotek woliery.

http://www.fotosik.pl/u/i...2/album/1442522
http://www.fotosik.pl/u/i...3/album/1442522
http://www.fotosik.pl/u/i...4/album/1442522