Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "L" Rat's Troop
sachma - Sob Mar 24, 2007 21:15
Lua ma dark ruby oczka szerokiej glowki nie ma, najszersza ma maluch Sylwii
adhd to nie dla niej ona na razie ubustwia spanie na rece najwieksze adhd ma Larry reszta tak umiarkowanie podchodzi do pomyslu oddalania sie od mamy zeby troche po rozrabiac
AngelsDream - Sob Mar 24, 2007 21:16
sachma, jak bedziesz miała sekunde czasu i chęć, to napisz proszę o Lokim.
Justka1 - Sob Mar 24, 2007 22:33
Jejku,jejku,jejkuuu,wiedzialam,ze bedzie miala ruby .Mam jej zdjecie na tapecie kompa i jakos te oczka takie z czerwonym odblaskiem .Super.Ona jest bardzo jasniutka blue wiec to bylo do przewidzenia,ze takie beda pieeekne oczka .
Zaluje,ze nie moze zostac w hodowli ale ciesze sie,ze bedzie z innymi golaskami i bedzie szczesliwa-ja juz o to sie postaram .
I jeszcze przytulasna no..
sachma - Nie Mar 25, 2007 00:03
dzieciaki skacza jak male pchelki
dominuje Larry i Login.. na dnie jest Lua, ktora woli spac z mama niz sie bic..
Loki to taka ciamajda, nie chce sie mieszac w spory rodzinne.. dzis interesowal go cycek, poidlo, cycek, jogurt, cycek i wygodne miejsce do spania miedzy siostrami
Lenin pokazal dzis pazurki malych chlop z niego ale wrzaskliwy strasznie! i tym wrzaskiem doprowadza do porzadku reszte spoznil sie na jedzenie wrzasnal i od razu wolny cycek sie znalazl, Larry probowal go zdominowac, Lenin wrzasnal i Larry zwial
Lost chance to taka mala cwaniaczka.. niby slodki mis ale potrafi pokazac ze to ona ma pierwszenstwo do mamy odpycha nawet wojowniczego Larrego
Lena to slodki mis nic dodac nic ujac spokojna i przytulasna, ale rownie ciekawska co reszta
chlopczyk bez imienia (nie wiem czy nie bedzie szukal domu...) to len nad lenie.. jak znajdzie cieple miejsce to sie rozklada i spi dzis zasnal mi na dekoldzie - mowie wam, nic tak nie grzeje jak on
Ratata - Nie Mar 25, 2007 06:51
Sachma, a który to chłopczyk szuka domu? Jakiej jest maści? Są gdzieś jego fotki?
Layla - Nie Mar 25, 2007 07:43
Eee, plagiat! To niech mój Lenin będzie jego wujaszkiem
sachma - Nie Mar 25, 2007 12:38
Ratata, juz wiem ze zirr go bierze
Cola - Nie Mar 25, 2007 13:05
no to bede miała 2 misiaczki w domu
sachma - Pon Mar 26, 2007 19:35
09.04 malce beda do odbioru. prosilabym wstepnie podac date kiedy bedziecie je odbierac.
Cola - Pon Mar 26, 2007 20:25
aaaa!!
ja wpadne jak najszybciej
jejujejujejujeju!!
zirrael - Wto Mar 27, 2007 07:14
Zirr bierze i nie odda a nad imieniem jeszcze myśli, bo sama ma w domu miot na L A, powtórzę, już co mówiłam sachmie. Jestem skłonna przejechać się pociągiem po maluchy około 14.04, jeśli dołożycie mi się do biletów to przytwiozę wszystkie. - no chyba, że ktoś ma jakieś inne propozycje.
Arwena - Śro Mar 28, 2007 06:48
sachma, jak tam małe potworaski?
zirrael - Śro Mar 28, 2007 07:13
Wymyśliła imię, proszę podpisać mojego maluszka - Leona
sachma - Pią Mar 30, 2007 15:20
gotowana marchew, dwie szklanki makaronu, seler, puszka tunczyka, twarog, pomidorki koktajlowe, ogorek... wyszla cala 1l miska.. oczywiscie na cale stado
i teraz juz wiem ze z ta dzieciarnia bedzie ciezko.. jak miot E jadl to co podeszlo tak te siedzialy przy misce i wybieraly tylko tunczyka
Baba Syli to straszny pisklak.. piszczy zawsze i z kazdego powodu... a w nocy to mam ochote ja zakneblowac ciesze sie tylko ze w tym miocie piski sa tylko jak sie kluca o miejsce przy cycku
Cola - Pią Mar 30, 2007 15:22
sachma, no to pięknie
ide na jakiś kurs kuchcenia szczurom...:P
Femi i ja juz nie możemy się doczekac Leny..!
|
|
|