To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - Miot tramwajowy już w nowych domach :)

malvaaa - Czw Sty 16, 2014 20:59

a gdzie zdjęcia pozostałych? :>
Mysie_Buldozki - Czw Sty 16, 2014 21:06

Kurde żałuję, że jesteśmy zapakowani po dach w klatce. Cudne panny :serducho:
susurrement - Sob Sty 18, 2014 11:42

maluchy są wolne od pasożytów. :)
także (niestety ;) ) mogą uciekać do nowych domków. będę tęsknić. są cudowne!

mmarcioszka - Sob Sty 18, 2014 20:48

susurrement, to super, że są zdrowie. Nie martw się, będą mieć super domki :)
gryska - Nie Sty 19, 2014 13:50

Gdyby w grę wchodziły domki spoza Warszawy, to zapraszam jedną agutkę do Krakowa...
susurrement - Nie Sty 19, 2014 23:46

trochę się zmieniliśmy od ostatnich zdjęć :) łysole porosły, rexy się powycierały i wyglądają jak porośnięte szczeciną.

siamese

owłosione fuzzy ;)

przepiękne dziewczynki agouti

moja mała głupotka

pa, pa!

mmarcioszka - Pon Sty 20, 2014 00:54

Jakie śliczne maluszki i jakie już duże :)
malvaaa - Pon Sty 20, 2014 19:56

śliczne :)
czekamy na malucha z niecierpliwością :)

fidusiowa - Śro Sty 22, 2014 19:41

susurrement, czy ktoś kto mieszka 100km od Wawy ma szanse na adopcję dwóch chłopców? :)
susurrement - Śro Sty 22, 2014 20:34

fidusiowa, sensem poszukiwania osób mieszkających na terenie Warszawy jest potrzeba zapewnienia im dostępu do odpowiedniej opieki medycznej. 100 km to jednak naprawdę dużo..
susurrement - Czw Sty 23, 2014 09:48

dzisiaj część maluszków jedzie do domu :) mamka wraz z córeczką siamese, chłopczyk łysolek i dwóch chłopców siamese. mam nadzieję, że nowi opiekunowie będą mieli z nich wiele radości :)

niestety trochę się też pozmieniało i domku szuka też dziewczynka fuzz. wszystkie samice będą wydawane z obowiązkiem kastracji do 5 msc życia.

tutaj aktualne informacje na temat maluchów, które jeszcze nie znalazły kochających serc. zapraszam do kontaktu i rezerwowania maluszków. są coraz większe, wymagają coraz więcej uwagi i bardzo chciałyby mieszkać już w domkach docelowych.. 8)

fidusiowa - Czw Sty 23, 2014 13:39

A to tylko w Warszawie są dobrzy weterynarze? Nie wiedziałam :wink:
Mam nadzieję, że znajdą dobre domki.

susurrement - Czw Sty 23, 2014 14:03

fidusiowa napisał/a:
A to tylko w Warszawie są dobrzy weterynarze? Nie wiedziałam :wink:
Mam nadzieję, że znajdą dobre domki.

jeśli chcesz podyskutować to zapraszam na pw :)

Anonymous - Pią Sty 24, 2014 08:39

Dwaj chłopcy (z czterech) siemese trafiło do mnie wczoraj i z całą odpowiedzialnością muszę przyznać, że są ABSOLUTNIE OBŁĘDNIE CUDOWNI! I nie chodzi mi tu tylko o ich przepiękne mordeczki, przemiłą sierść i nieodparty urok osobisty. Chłopcy są cudownie zsocjalizowani, nie obawiają się ludzkiej ręki, czy człowieka w ogóle (po pół godzinie już obaj siedzieli mi na ramieniu :mrgreen: ). Bardzo ciekawscy, bardzo ruchliwi, ale już teraz przejawiają miziatowate zapędy ;) . Do tego wszystkiego są bardzo grzeczni - mimo wielości wszelkich hamaków, tuneli, domków, zabawek, rur, nic (póki co) nie zostało zniszczone, nawet w minimalnym stopniu. A do tego wszystkiego coś, co absolutnie mnie zachwyciło - obaj bracia w mig pojęli, do czego służy narożna kuweta i dziś, po całym wieczorze i nocy hasania, nie znalazłam ANI JEDNEJ kupy nigdzie, poza kuwetą! (swoją drogą susurrement, wstydź się za brak w nich wiary w tej kwestii :P )
A piszę to wszystko po to, żeby przekonać ewentualnych zastanawiających się nad adopcją maluchów, które nie znalazły jeszcze domu - NIE MA NAD CZYM. Bierzcie i zachwycajcie się :mrgreen:

susurrement - Pią Sty 24, 2014 21:31

saint_sinner, niesamowicie miło to czytać :serducho: