To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?

helen.ch - Pon Wrz 10, 2007 16:03

Andzia napisał/a:
Mam nadzieje ze mimo wszystko będzie oki
trzymam kciuki, dyskusje z panem Kozlem sa bardzo męczące. W razie problemów bądź twarda i dopominaj się o swoje.
Andzia - Pon Wrz 10, 2007 16:13

Dzięki :mrgreen: Mam nadzieje że nikt mnie nie zmusi do pokazania pazurków :mrgreen:
polna - Czw Wrz 27, 2007 18:17

Czy w planeta-zoo można odbierać osobiście, może się ktos orientuje? :wink:
Śliwa - Czw Wrz 27, 2007 21:17

Tak, Planeta Zoo to nie tylko sklep internetowy, ale i również sklep stacjonarny

podaję adres: Sklep Zoologiczny "Planeta Zoo" al. Kościuszki 23/25 Łódź

PS
Prosze powiedzieć, że od Śliwy z HP - to na pewno znajdzie się jakiś smakowity gratisik :wink:

A co do Krak-Vet to zdecydowanie odmówili sprzedawania produktów Herbal pets - ale po przeczytaniu Waszych opinii o tym sklepie - wcale tego nie żałuję...

falka - Czw Wrz 27, 2007 21:59

Śliwa, od krak-vetu jak najdalej! za to zrobię mały offtop skoro tu jesteś :) w Rekinie w Elblągu panowie się sami dopytują czy biorę coś z ziółek, ostatnio musiałam się bronić, że jeszcze mam ;)
polna - Czw Wrz 27, 2007 22:33

Dziękuje za info, szykują się duże zakupy. :lol1:
myaku - Sob Wrz 29, 2007 20:00

Zrobiłam sobie na kartce listę produktów (Cat's Dream/Best, Chipsy Mais, No-smell, Versele Laga, Witte Molen, leżaki/domki, transportery, dropsy/witaminy, poidła, Herbal Pets i Zuzala) w e-sklepach (animalia, zoolandia, pupilion, tropik, zoomania, karusek, planeta-zoo). Jeśli ktoś chce, to mogę ją tutaj wstawić ^^
Tylko pierw na kompie zrobię :P

polna - Sob Wrz 29, 2007 20:16

Ja chce, przyda się. :twisted:
myaku - Sob Wrz 29, 2007 21:04

No to jest :)
http://img337.imageshack....71352682xw5.jpg
Mam nadzieję, że wszystko się zgadza :D

* Wszystkie są dla ogólnie gryzoni, ale znalazłam też dla szczurków, pewnie stąd ta cena: http://www.planeta-zoo.pl...roducts_id=3002

sachma - Nie Wrz 30, 2007 10:36

myaku, w pupilionie juz jest HP - tylko natury szczura nie maja, co mnie bardzo smuci :(
myaku - Nie Wrz 30, 2007 10:45

sachma, och, faktycznie, Zuzala też jest. Zastanawiam się, jak ja patrzyłam :?
Już wiem! Na kartce było zaznaczone na 'tak', pewnie przepisując pomyliłam tabelki :P
No dobra, poprawione:
http://i177.photobucket.c...2682xw5copy.jpg

helen.ch - Śro Paź 03, 2007 10:14

sachma napisał/a:
w pupilionie juz jest HP - tylko natury szczura nie maja, co mnie bardzo smuci
z naturą szczura to wogóle jest kiepsko, potułałam się dzis po kilku sklepach, chciałam naturę szczura, sianko z zuzali, karmę versele laga i kolby Vitapolu. Jak było jedno nie było drugiego. W końcu wrócilam do zoolandii, tam fajnie się wrzuca do koszyka, bo nie trzeba za każdym razem się cofać, kupiłam wszystko co chciałam oprócz natury szczura, no i mają gniazdka z trawy i poidła ferplasta i ceny ok.
sechmet - Śro Paź 03, 2007 18:50

oprócz Animali oczywiście,
polecam też www.pelna-miska.pl , ale to tylko dla psów, świetny kontakt i bardzo szybka przesyłka

ostatnio naciełam sie na Krakveta, dostałam zły kolor smyczy, no i niezbyt dobrze było zapakowane :roll: więc raczej nie polecam

kupował ktoś w www.zoo-sklep.pl ?

falka - Śro Paź 03, 2007 19:03

sechmet napisał/a:
kupował ktoś w www.zoo-sklep.pl ?
podłączam się
myaku - Pią Paź 05, 2007 21:30

Czy jak zamawiam w Zoolandii i jak podam swój numer tel. to zadzwonią?