Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
L. - Śro Sie 14, 2013 13:07
a czemu Bufka niet? babcia protestuje!
Karena - Śro Sie 14, 2013 13:38
L. napisał/a: | a czemu Bufka niet? babcia protestuje! |
Bo kura (WooDoo) musiałaby sama zostać i by się zapłakała za psiapsiółką.
Babcia niech lepiej kiedyś wleci wymiziać wnuczkę
Willow - Śro Sie 14, 2013 15:33
Zgłoszenie wysłane
Ciesze się na kolejne spotkanie w gronie szczuromaniaków
quagmire - Śro Sie 14, 2013 15:39
Willow, super
pszczoła - Czw Sie 22, 2013 11:57
Drodzy wystawcy,
Potwierdzam, że wystawa się odbędzie i mamy wystarczającą ilość zgłoszonych szczurów
W związku z tym, można dokonywać już wpłat:
Cytat: | 4. Wysokość opłaty za wystawę to:
Dla wystawiających do 10 sztuk zwierząt:
- dla osób niezrzeszonych w SHSRP - 14 zł za pierwszego i drugiego szczura oraz 12 zł za każdego kolejnego,
- dla członków SHSRP - 12 zł za pierwszego i drugiego szczura oraz 9 zł za każdego kolejnego,
- szczury nierasowe - 7 zł,
- szczury towarzyszące (niepodlegające ocenie) - 1zł.
Dla wystawiających 10 i więcej zwierząt:
- dla osób niezrzeszonych w SHSRP - 14 zł za pierwszego i drugiego szczura oraz 9 zł za każdego kolejnego,
- dla członków SHSRP - 12 zł za pierwszego i drugiego szczura oraz 7 zł za każdego kolejnego,
- szczury nierasowe - 7 zł,
- szczury towarzyszące (niepodlegające ocenie) - 1zł.
5. Dane do przelewu:
36 1160 2202 0000 0000 8671 0590 (Bank Millenium)
SHSRP
ul. Weteranów 21
03-172 Warszawa
4. Proszę o dokładne wpisywanie w tytuł przelewu za co dokonywana jest opłata, wg wzoru [XIX OWSR] nick, ilość rasowych, ilość nierasowych, ilość rodowodów (jeśli dotyczy), ilość towarzyszących. Np. [XIX OWSR] quagmire, 3 rasowe, 2 nierasowe, 1 towarzyszący
- nie przyjmujemy opłat w gotówce,
- termin wpłaty upływa 8.09.2013,
- proszę nie wpłacać pieniędzy przed uzyskaniem potwierdzenia, że wystawa się odbędzie
- na 3 tygodnie przed pierwszym dniem wystawy tj. do 24.08.2013 wystawca może wycofać szczura lub szczury i nie poniesie opłat z tego tytułu. Jeśli szczur zostanie wycofany później lub po prostu nie przyjedzie, wystawca ma obowiązek uiścić opłatę za wszystkie zgłoszone zwierzęta. |
Każdy ze zgłoszonych uczestników powinien także dostać dzisiaj maila informacyjnego. Jeżeli ktoś z Was go nie otrzyma - proszę o kontakt. Były małe problemy z przepełnieniem skrzynki.
limomanka - Czw Sie 22, 2013 13:47
Potwierdzam, że będę na wystawie i dam się zaulotkować
Pyl - Czw Sie 22, 2013 15:10
limomanka,
Pyl - Wto Sie 27, 2013 11:14
Kasa przelana!
Jaką datę odrobaczania mam podać w zaświadczeniu weterynaryjnym? Odrobaczanie na pasożyty wewnętrzne czy zewnętrzne?
I jak oznaczyć albinosa? Kolor albino? znaczenia self?
quagmire - Wto Sie 27, 2013 11:40
Pyl, napisz tak i tak nie widać znaczeń.
Możesz podać daty obu odrobaczeń.
Mao - Wto Sie 27, 2013 11:55
Pyl, ja nie podawałam znaczeń w zeszłym roku chyba
pszczoła - Wto Sie 27, 2013 11:56
Dzięki
Pyl napisał/a: | Jaką datę odrobaczania mam podać w zaświadczeniu weterynaryjnym? Odrobaczanie na pasożyty wewnętrzne czy zewnętrzne? |
Najlepiej podaj obie daty, powinno się zmieścić. Jeśli nie, to ostatnią.
Pyl napisał/a: |
I jak oznaczyć albinosa? Kolor albino? znaczenia self? |
Chodzi o Kruszka? Jeśli zgłaszasz go tylko jako towarzyszącego to nie musisz podawać odmiany. Jeśli miałby brać udział w konkursie, to tak jak piszesz chyba, musiałabym się upewnić Tylko daj znać, czy mam go dopisać do listy kundelków.
Pyl - Wto Sie 27, 2013 12:07
Tak, Kruszka.
Nie w zgłoszeniu, bo idzie jako zwierz towarzyszący (no chyba, że ustalicie nową kategorię - największa bieda wystawy to zmienię zdanie ), ale w zaświadczeniu weterynaryjnym - tam też są kolorki, znaczenia itp
/Edit
Dobra, wpisałam dwie daty.
Jak się nie mieści tabelka na pierwszej stronie, to na drugiej jest za mały górny margines i tabelka nachodzi na logo. Ja sobie poprawiłam, ale na przyszłość warto zmienić.
Ebia - Śro Sie 28, 2013 19:23
Kruszek na wystawie. Pyl, Ty niedobra kobieto Teraz na głowie muszę stanąć i pojechać, żeby gada wymiziać
Pyl - Czw Sie 29, 2013 10:30
Ebia, będzie albo nie będzie, na dwoje babka wróżyła. Ale starać się warto
Zizollo - Czw Sie 29, 2013 12:28
limomanka, a będziesz wystawiać swoją bandę?
ja też powinnam być więc może się osobiście poznamy
|
|
|