Mioty urodzone - rok 2013 - Miot F Rotta Taivas
Nakota - Pon Mar 18, 2013 15:52
wuwuna, właśnie przeczytałam Twój wpis na forum i proszę Cię (już kolejny raz) żebyś nie komentowała opisów moich malców. W tym przypadku zdjęcia są prześwietlone, bo aparat mi szwankuje, więc nie jesteś w stanie w żaden sposób poprawnie ocenić ich koloru - ja je widzę na żywo, więc na pewno mam większą możliwość na prawidłową ocenę. Jeśli chcesz komentować moje opisy to komentuj również opisy innych hodowców oraz wyłapuj i pisz o ich błędach. Ponadto powtórzę - nie uważam żeby był błąd w opisach, bo zdjęcia przekłamują kolor, a na żywo mogę ocenić to lepiej. Poza tym, jeśli nie zauważyłaś to zwrócę Ci uwagę na fakt, że tam, gdzie nie mam 100% pewności przy sierści i kolorze dodałam "?" i chyba nie muszę wyjaśniać, że znak zapytania oznacza, że wygląda to wg. mnie na ten kolor/sierść, ale nie mam jeszcze pewności i opis może się zmienić.
Vaco - Pon Mar 18, 2013 16:26
Off-Topic: | a mi się zdjęcia nie otwierają |
Nakota - Pon Mar 18, 2013 16:51
Off-Topic: | Vaco, coś się dzieje z photobucketem, bo mi też się nie otwierają ani nawet nie mogę się zalogować |
wisnia107 - Pon Mar 18, 2013 17:54
Wszystkie przecudne!
wuwuna - Pon Mar 18, 2013 20:27
Przepraszam Nakota, jeśli moje słowa zabrzmiały negatywnie w twoim odczuciu... Miałam dobre intencje. Zawsze wszyscy hodowcy sobie doradzali i jestem tego nauczona, że chętnie się dzielę swoimi odczuciami, czy podejrzeniami. Czy to hodowcy z jednego związku czy z całego świata. Ale skoro uważasz, że moje słowa ci znieważają to był to mój ostatni wpis w twoich miotach.
Nakota - Pon Mar 18, 2013 21:37
wuwuna, chyba nie rozumiemy nawzajem swoich intencji, bo nie chodzi o obrażanie się ani sprzeczanie. Tym niemniej uważam, że forum nie służy do załatwiania prywatnych spraw, więc proponuję porozmawiać o tym na GG.
Rezerwacje w końcu ruszyły, co bardzo mnie cieszy i mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleniu, a moje wnusie znajdą najwspanialsze domy
Varinia - Pon Mar 18, 2013 23:17
Bardzo mnie cieszy fakt, że rezerwacje ruszyły. Trzymam mocno kciuki za maluszki i ich właścicieli Oby szczurki trafiły tam, gdzie zasługują! Pozdrawiam! I czekam na dalsze info!
Mara Narzisse - Wto Mar 19, 2013 12:13
Są prześliczne! Mam nadzieję że już teraz żaden nie ucieknie z gromadki za TM
Życzę zdrowia, mleka i wspaniałych nowych domków
Aż się chce
anaa - Czw Mar 21, 2013 09:07
ja już się nie mogę doczekać mojej Fumi
Mara Narzisse - Sob Mar 23, 2013 15:37
Piękne Piękne i jeszcze raz Piękne!
Varinia - Pon Mar 25, 2013 19:48
Co tam u maluszków słychać? Rosną ładnie?
Mara Narzisse - Pon Mar 25, 2013 19:53
Ach już miałam nie brać trzeciego ale są zbyt piękne <3
Nie mam dość zdjęć
Varinia - Wto Mar 26, 2013 21:29
http://s597.photobucket.c...ml?sort=3&o=116 REWELACJA zdjęcie! To mój Fantazy prawda? Czekamy wszyscy na informacje o maluszkach!
anaa - Śro Mar 27, 2013 20:21
jak tam małe eFiątka?
Nakota - Śro Mar 27, 2013 23:40
Varinia, tak
Wybaczcie przestój, ale trochę prywatnych spraw się nawarstwiło i nie miałam dodatkowego czasu, żeby coś pisać, a tym bardziej robić zdjęcia.
Maluszki rosną i nabierają coraz więcej ciałka, acz jednak nie tak szybko jakbym chciała. Zaczynają też coraz głośniej harcować, przez co ich mama ma ich zdecydowanie dość Gniazdo jest w dalszym ciągu centrum ich wszechświata i nie wygląda na to, żeby chciały z niego zrezygnować. Na wybiegu jedna połowa woli wtulić się w człowieka i spać, kiedy druga woli biegać i wariować podgryzając moje ręce Drobiażdżek jest dalej drobiażdżkiem, goni rodzeństwo jak może, cudowny z niego malec, ale będziemy musieli wdrożyć inny system dokarmiania go.
A teraz trochę zdjęć:
|
|
|