Wystawy szczurów rodowodowych - [2013] Wystawa szczurów - Targi Zoologiczne PET FAIR
mmarcioszka - Czw Maj 09, 2013 10:59
smeg, dw. Łódź Kaliska
madziastan - Czw Maj 09, 2013 14:21
O to super ze bedzie podsumowanie, ale i tak akurat będę w sobotę i niedziele!! Szkoda tylko że pewnie nie będę kojarzyć kto jest kto, bo tu same nicki znam.
Tak, Łódź Kaliska jest bliżej
AngelsDream - Czw Maj 09, 2013 14:43
Off-Topic: | madziastan, po piórku za uchem mnie poznacie. |
Oluś - Pią Maj 10, 2013 15:25
Mam pytanie: czy ktoś będzie w stanie wziąć ze sobą dwa poidełka i mi jedno pożyczyć?? Właśnie odkryłam, że moje "wystawowe" się popsuło
mata - Pią Maj 10, 2013 15:29
o kurka, własnie się zorientowałam, że wystawa w ten weekend w Łodzi. a ja będę może w ten weekend w pobliżu bawcie się dobrze, bo ja pewnie niestety nie zajrzę.
madziastan - Pią Maj 10, 2013 15:46
Czy ktoś z Was, jest z Zielonej Góry, kto planuje pojechać do Łodzi na wystawę?
Pyl - Pią Maj 10, 2013 15:54
To ja skorzystam z ostatniej okazji przed wystawą - jeśli ktoś z osób planujących wizytę na wystawie ma ochotę wesprzeć czynnie akcję edukacyjną roznosząc ulotki po lecznicach w swojej miejscowości to zapraszam serdecznie do tego wątku. Sporo miejscowości w ogóle nie jest jeszcze ujęte w naszym spisie (np. Zielona Góra , Szczecin...)
W trakcie wystawy będzie możliwość bezpośredniego przekazania ulotek.
szlajfka - Pią Maj 10, 2013 20:21
olus_165 napisał/a: | Mam pytanie: czy ktoś będzie w stanie wziąć ze sobą dwa poidełka i mi jedno pożyczyć?? Właśnie odkryłam, że moje "wystawowe" się popsuło |
Ja mam kilka poidełek, ale nie wiem jakie potrzebujesz.
AngelsDream - Pią Maj 10, 2013 20:24
Ja już dziś nie będę dostępna w Internecie, pod telefonem będę raczej ze słabym zasięgiem, więc preferuję SMSy.
Numer jest u moderacji.
Oluś - Pią Maj 10, 2013 22:17
szlajfka, już nie trzeba, dziękuję
AngelsDream - Nie Maj 12, 2013 20:28
Ja wszystkim chciałam serdecznie podziękować.
Za atmosferę, wyrozumiałość i wszystko inne.
"Droga do sukcesu jest zawsze w budowie".
madziastan - Nie Maj 12, 2013 20:32
Ja także dziękuję, skojarzyłam majlene, AngelsDream, smeg a resztę nie za bardzo (same nicki tu znam i mi przedstawiali raczej po imieniu albo przesłyszałam).
Było fajnie poznać szczury, fajna atmosfera i fajni ludzie
AngelsDream - Nie Maj 12, 2013 20:36
madziastan, jak nie miałam siły mówić głośniej albo momentami już w ogóle, to przynajmniej podzieliłam się szczurami.
Pyl - Nie Maj 12, 2013 20:36
AngelsDream napisał/a: | "Droga do sukcesu jest zawsze w budowie". | Ale ze względu na Euro jest dopuszczona do użytkowania
I ja bardzo, bardzo wszystkim dziękuję
To najfajniejsza wystawa, na której byłam
Szkoda tylko, że szczurów nie oglądałam, ale kiedyś się naprawię
mmarcioszka - Nie Maj 12, 2013 20:38
madziastan, ta walnięta z ulotkami, co męczyła biedne majlenowe i AD szczury to ja
|
|
|