Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B
natkapatka - Czw Cze 21, 2012 18:31
Już rozdzielone kg. A ile chciałabyś?
taivas - Pią Cze 22, 2012 07:15
natkapatka, mój przelew powinien już być u Ciebie. Jak karma przyjdzie umawiamy się na mizianko. ;D
natkapatka - Pią Cze 22, 2012 08:07
taivas, tak własnie sprawdziłam i mam od Ciebie przelew i od Dimishka. Na mizianko się umówimy, ale uprzedzam biorę swe dziecię.
taivas - Pią Cze 22, 2012 08:19
Bierz bierz. Więcej rak do miziania, hehe.
Wobec tego będę czekać na dalsze info o zamówieniu.
szczurowata - Pią Cze 22, 2012 12:14
natkapatka, 4-5kg? Nie gadałam jeszcze z mamą
Ale karma to karma, wiadomo, im lepsza i smaczniejsza, tym szybciej zejdzie
To co, mam gadać z mamą? Bo zaraz pędzę do fryzjera, i bal
natkapatka - Pią Cze 22, 2012 12:48
szczurowata, mogę Ci z mojej odsprzedać max. 3 kg jeżeli chcesz.
szczurowata - Pią Cze 22, 2012 21:16
A ile by to kosztowało, dałoby się z przesyłką?
Kasik - Pią Cze 22, 2012 21:37
szczurowata, a skąd jesteś? Z Łodzi? Może ktoś będzie chciał zrobić wspólne zamówienie do Łodzi, będzie prościej?
szczurowata - Sob Cze 23, 2012 09:26
Tak, z Łodzi.
Co do wspólnego zamówienia z Łodzi: jeszcze sie z takim nie spotkałam.
Mama powiedziała ze możemy kupic 1kg, żeby znów nie było moli. Kupiłam ostatnio SUPREME, duże opakowanie, i bardzo im smakowała, ale mole się zalęgły, i do tej pory nie możemy się ich pozbyć
A czy dałabyś radę z przesyłką, tego kilograma?
natkapatka - Sob Cze 23, 2012 10:08
szczurowata, ja mogę wysłać Ci karmę, ale czy to się opłaca? Przesyłka chyba z 10 zł kosztuje. Może załóż temat z zapytaniem czy ktoś chciałby dołączyć się do zamówienia w Łodzi.
Cira - Sob Cze 23, 2012 17:28
WITAM WSZYSTKICH Z POWODU AWARII NIE MAM JESZCZE INTERNETU DO PRZYNAJMNIEJ 26 CZERWCA.
Jestem nadal chętna na 5kg i bardzo przepraszam za utrudnienia.
Natkapatka jakbyś mogła podliczyć kto ile zamawia, jeśli byłaby odpowiednia ilość chętnych to nie widzę problemu w zamówieniu dwóch worków, pozdrawiam
LalaAla - Sob Cze 23, 2012 18:42
natkapatka mój przelew też już powinien do Ciebie dolecieć
RedHead - Nie Cze 24, 2012 17:48
Moim zdaniem ta karma jest tragiczna, Rat & Mouse Pro przynajmniej ładnie pachnie i szczury jadły ją ze smakiem. Nie zachęca swoimi właściwościami organoleptycznymi, jest strasznie sucha i ma duże drobinki, przez co szczury mają do niej podejście typu "jem bo muszę"
Kasik - Nie Cze 24, 2012 19:24
RedHead, bez kitu, jesteś pierwsza osobą, która tak mówi. Poza tym ja, jak to ja, musiałam sama spróbować I w smaku ta karma jest oniebo lepsza niż RM.Jak dchcesz, to ją od Ciebie za miesiąc odkupię, jak będę w Olsztynie
RedHead - Nie Cze 24, 2012 20:10
Też próbowała jest strasznie gorzka i słona Na razie nie mam kasy na nową karmę więc biedoty jedzą to co mają, chętnie odsprzedam to co mi zostanie Fajnie jest patrzeć jak chłopaki wybierają swoje ulubione kąski z mieszanki i wcinają ze smakiem
|
|
|