Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "E" Rat's Troop
sachma - Wto Sty 09, 2007 20:34
nezu, masz racje ta jedna panienka przypomina babcie Beade
[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 20:09 ]
a mowilam wam juz ze jedna panna jest rexem? jedna z tych calych w kolorze.. tylko nie moge rozpoznac czy to standard czy dumbo jakos im sie te uszy podobne zrobily
[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 21:45 ]
ok wiec mamy :
1 samiec standard rex black ZAREZERWOWANY (tygrys)
1 samiec niewiadomo co jasne to to i nic nie widac ZAREZERWOWANY? (czekam na decyzje)
1 samica standard standard russian blue (czekam na decyzje)
1 samica dumbo rex russian blue (Sylvia)
1 samica dumbo standard blazed variegated? american blue ZAREZERWOWANA (Ja)
1 samica bareback dumbo standard american blue ZAREZERWOWANA (Wydra)
1 samica platinum dumbo standard ZAREZERWOWANA (Sylvia)
i to by bylo na tyle
Syameze - Czw Sty 11, 2007 21:17
i co i co?
sa jakies nowe foty?
i jaki w koncu bedzie samczyk:
Cytat: | 1 samiec niewiadomo co jasne to to i nic nie widac |
sachma - Czw Sty 11, 2007 21:44
on jest strasznie jasny , powder blue? , wyglada jak kaptur tylko ze na glowie ma czole ma plame no i jeszcze kropki dwie.. tak jak samiczka blazed
foty beda jak sie zgraja... pozniej bedzie druga czesc, bo mlodszy brat mi ciagle przeszkadzal, a ze nie chce zeby dotykal kluchy to musialam go pilnowac wiec wolalam przelozyc czesc sesji
[ Dodano: Czw Sty 11, 2007 22:58 ]
Effendi - samiec standard rex black ZAREZERWOWANY (tygrys)
<<klik>>
E? -samiec dumbo rexy siames/platinum hooded spotted? ZAREZERWOWANY ( Katie )
<klik>>
Euforia - samica standard standard russian blue WOLNA!
<<klik>>
E? samica dumbo rex russian blue (Sylvia)
<<klik>>
Enigma - samica dumbo standard blazed variegated? american blue ZAREZERWOWANA (Ja)
<<kilk>>
Entaza - samica bareback dumbo standard russian blue ZAREZERWOWANA (Wydra)
<<klik>>
E? - samica russian dove dumbo standard ZAREZERWOWANA (Sylvia)
<<kilk>>
na chlopa Katie nie mamy juz pomyslu.. ja myslalam ze to powder Nezu twierdzi ze siames.. pewnie Nez ma racje.. dlatego poczekamy zobaczymy
a teraz troche zbiorowych
Tu jeszcze ladnie ulozone
Tak sie rozlazily ze trza bylo je na malej przestrzeni trzymac
a one tylko czekaly jak tu sie pod kogos wepchnac
lekka zmiana pozycji
prosze wlascicieli o podanie imion.. nie wiem co sie z moja skrzynka stalo.. ale ankiet nie ma... nie wiem jak to mozliwe.. tak jakbyscie do mnie nigdy majla nie pisali
wiec jak mozecie to wszystko na PM (imie ogona i wasze dane , bo umowy przygotowuje )
edit 12.01 - kolorki zmieniaja sie z dnia na dzien, wiec wybaczcie te ciagle zmiany najwazniejsze ze wiem ze dwie ciemne baby maja rozne ogonki(ta wolna ma biala koncowke ogonka) ta Sylvi ma caly ogonek w kolorze , jedna baba jest najjasniejsza, no a reszta to po znaczeniach
Anonymous - Czw Sty 11, 2007 23:26
Rany, Effendi i platynowa blondynka są oszałamiający :serdducho:
Reszta dzieciarni ma powalające znaczenia
Sachmo, dumnaś?
sachma - Czw Sty 11, 2007 23:30
Viss, nawet nie wiesz jak bardzo... wszystkim sie do okola chwale dzieciarnia! sa boskie i najchetniej bym zadnego nie oddawala...
najcieplejsze uczucia budza we mnie Enigma Effendi (na piekne lapki, jest taki duzy i tak strasznie lgnie do reki) i Euforia (najwieksza pannica, jako jedyna nie piszczy jak sie ja z gniazda wyciaga.. ciekawska i juz widac u niej poczatki adhd )
wanna - Pią Sty 12, 2007 00:48
jeju, jeju... mojej Entazie naprawdę robi się entaza na brzuszku ładna klucha... chyba jej jednak zostawię takie imię...
Kagero - Pią Sty 12, 2007 02:55
dwa dni mnie nie było, a tu już tyle fot przy których się można porozpływać... Effendi jest cudowny
Guślarka - Pią Sty 12, 2007 10:41
Słooodkie Na zdjęciach zbiorowych wychodzą bardzo kolorowo
Anonymous - Pią Sty 12, 2007 11:17
Effendi jest niesamowity Gratuluję przyszłym domkom
sachma - Pią Sty 12, 2007 11:37
kto zechce wolnna pannice?
Anonymous - Pią Sty 12, 2007 13:29
sachma, któraś z dziewczyn z miotu F Nezu była niepocieszona
sachma - Pią Sty 12, 2007 13:48
Viss, problem w tym ze nikt nie chce usznego standarda - dziwne to dla mnie bo ruski piekne wygladaja z uszami dumbo jak i standard z mojej listy 3 osoby z niej zrezygnowaly... ogolnie to lol... bo jak urodza sie dumbo czarnuchy to jest mniejsze krecenie nosem niz jak sa standard bluty...
AngelsDream - Pią Sty 12, 2007 13:48
sachma, ludzie się nie znają i tyle...
devilline - Pią Sty 12, 2007 13:50
a ja jestem chyba inna... mnie sie osobiście bardziej podobają standardziki ^ ^ Ale dumbole... też kochane....
falka - Pią Sty 12, 2007 14:03
sachma napisał/a: | z mojej listy 3 osoby z niej zrezygnowaly |
to jest dla mnie nie-zro-zu-mia-łe. mi nie chodzi o kolor/uszy/cokolwiek. ja bym nigdy nie zrezygnowała z zaklepanego zwierzaka, bo urodził się taki a nie inny. takim ludziom żadnych zwierząt bym nie dała
ale swoją drogą to nie rozpaczaj sachma, na pewno ktoś się znajdzie na taką wymizianą od małego szczurunię
|
|
|