Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata
cynia - Sob Sty 21, 2012 06:56
heniok napisał/a: | MalaBoo, Szczerze wątpię, maluchy pewnie otworzą oczka po tym weekendzie, a w tygodniu raczej nie będziemy mieli czasu na zrobienie tylu fotek.
|
Ja to myślę, że nie wytrzymam jeszcze jednego tygodnia i chyba eksploduję z niecierpliwości
A kolor tych "srebrnych" niespodzianek już się wyklarował?
Majszczur - Sob Sty 21, 2012 17:06
Osobniki w czarnych* kagańcach muszą być naprrrrawdę grrroźne ...
* czarne czy agouti, bo ja ślepa jestem
babyduck - Sob Sty 21, 2012 17:16
Majszczur, agouti . A sreberka wygladaja na blue agouti.
MalaBoo - Sob Sty 21, 2012 22:30
jak tam maluchy ? otwierają już oczka ?
heniok - Nie Sty 22, 2012 14:17
MalaBoo napisał/a: | otwierają już oczka ? | Tak większość już patrzy na świat.
Opal jeszcze bardziej broni klusków, rzuca się w dunie jak tylko podchodzimy, łagodnieje jak baranek jak tylko otworzymy dunę
Maluchy strasznie rozrabiają, wyglądają jakby wszystkie miały adhd, rozbijają się po całej dunie, tak szalonych to ja jeszcze nie widziałem
Trochę zdjęć z podziałem na kolorki.
Jeden z klusków ma problem z tylną łapką, to chyba rodzinne bo brat Opal - Omiś też miał problem z łapką, jednak kiedy dorósł nie widać tego.
Łapka wygląda na wybitą, lub krzywo zrośniętą po złamaniu, klusek będzie szukał domku na specjalnych warunkach, poniżej kilka fotek
quagmire - Nie Sty 22, 2012 14:30
Amiś
Jakie on ma ładne znaczenie
I mam już swojego ulubieńca lub ulubienicę
Pyl - Nie Sty 22, 2012 14:31
heniok napisał/a: | Maluchy strasznie rozrabiają, wyglądają jakby wszystkie miały adhd | heniok, Ty to kochasz torturować ludzi Nawet jak nie są zapisani na miot, nie zaglądają do wątków narodzin, nie mogą się doszczurzać i w ogóle
A ja ponowię prośbę do osób biorących dziewczynki - czy ktoś nazwie ogonkę Autostradka? Plizzzz...
nezu - Nie Sty 22, 2012 14:47
http://www.fotosik.pl/pok...6866b6e685.html
Za to cudo po prawej was uduszę. Będzie mi się śnić po nocach. Marudziliście że nie ma blaza i co? ;p
A Amiś, nie mogę, ludziska, brać. Jeśli będzie jak jego wujek, to będziecie mieć szczurzy ideał, a toto nie dość że agouti, jak Omiś, to jeszcze też dumbo.
susurrement - Nie Sty 22, 2012 14:58
jaki misio z łapką jest przeuroczy obłęd. więcej tu nie wchodzę.
radzioo81 - Nie Sty 22, 2012 15:20
Pyl napisał/a: | czy ktoś nazwie ogonkę Autostradka? | Autostradka A2... hahahah...
MalaBoo - Nie Sty 22, 2012 15:38
kurcze jakie one wszystkie piękne a maluch z chorą łapką to dziewczynka czy chłopiec?
aneczka1-13 - Nie Sty 22, 2012 16:49
http://www.fotosik.pl/pok...d840a2d0d1.html
To czerwonookie to jest beige?? Czy jeszcze coś innego??
Nietoperrr... - Nie Sty 22, 2012 19:49
Niech mnie ktoś z podłogi pozbiera...
U nas będzie Apap Taki szczur przeciwbólowy
Którykolwiek by to nie był
Azi - Nie Sty 22, 2012 21:32
maaaaaatko jakie one pijękne
a już najbardziej mnie rozkochały te agutkowe główki
Majszczur - Nie Sty 22, 2012 21:56
Nietoperrr... napisał/a: | U nas będzie Apap Taki szczur przeciwbólowy
Którykolwiek by to nie był | Może ten z chromą nóżką? Tak... na zdrowie jego znaczenie podoba mi się najbardziej
|
|
|