To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anonymous - Sob Cze 12, 2010 05:35

harpoonka, to znaczenie nabrzuszne, może być downunder varieberk, jak tatuś miotu -> http://s993.photobucket.c...nt=DSC_8115.jpg , downunder berkshire -> http://www.hawthorn.org.u...rberkbottom.jpg albo downunder variegated -> http://www.hawthorn.org.u...rvaribottom.jpg
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 09:24

Ren otwiera się tylko pierwsze zdjęcie :) Ale i tak jaramy się :D :P
Anomalia - Sob Cze 12, 2010 10:41

LalaAla napisał/a:
jaramy się

Haha. :D

harpoonka - Sob Cze 12, 2010 15:55

Ren, dzieki za wyjasnienie :)
LalaAla, odnosze wrazenie, ze Ty najbardziej "podjarana" jestes tutaj ze wszystkich :lol: Nie mowie, ze ja sie nie ekscytuje, ale wiesz :-P

Anonymous - Sob Cze 12, 2010 16:33

Teraz powinny działać zdjęcia.
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 17:49

harpoonka napisał/a:
LalaAla, odnosze wrazenie, ze Ty najbardziej "podjarana" jestes tutaj ze wszystkich :lol: Nie mowie, ze ja sie nie ekscytuje, ale wiesz :-P

No i co z tego?? :| Nie miałam szczurów od półtora roku i jestem strasznie podekscytowana i cieszę się, że znowu będę się opiekowac najfajnieszymi zwierzakami.. Czy to coś złego?

Anomalia - Sob Cze 12, 2010 18:27

Spokój mi tutaj. :mrgreen:
Ren, zdjęcia nadal nie działają. :x

LalaAla - Sob Cze 12, 2010 18:35

Ja jestem spokojna tylko poczułam się trochę głupio.. W sensie, że się ekscytuje jak wariatka czymś co inni odbierają normalnie.
Lavi - Sob Cze 12, 2010 18:42

LalaAla, ja nie mam szczurów od trzech lat i te trzy lata na tym forum były dla mnie okropnym GMRRR. Rozumiem Twoje podekscytowanie, bo sama zachowuję się nie lepiej w tematach moich przyszłych chłopów ;DD
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 19:08

Ja naprawdę kocham szczurki i od kiedy musiałam zostawic moje dwie najukochańsze panienki marzyłam tylko o jednym: żeby znowu móc miec te cudowne zwierzaki.. I teraz czuję taką ekscytację, że nawet sobie nie wyobrażacie.. Nie mogę się po prostu doczekac.. Mój Tomek też, jemu się już śnią ogony :P
Anomalia - Sob Cze 12, 2010 19:24

Lavi, bierzesz chłopców, tak? Jak dajesz swoim na imię? :)
Lavi - Sob Cze 12, 2010 19:30

Off-Topic:
Agaska, nie biorę chłopców z tego miotu;) Biorę chłopców z miotu U: Unikata i Ukulele ;D A nad imionami dla chłopaków z SunRat'sowego miotu L się jeszcze nie zastanawiałam ;D

Anomalia - Sob Cze 12, 2010 19:47

Acha. :-P
harpoonka - Sob Cze 12, 2010 22:56

LalaAla napisał/a:

No i co z tego?? :| Nie miałam szczurów od półtora roku i jestem strasznie podekscytowana i cieszę się, że znowu będę się opiekowac najfajnieszymi zwierzakami.. Czy to coś złego?

Hej, hej! Ja na pewno nie mialam na mysli niec zlego! ;) Fajnie, ze nie mozesz doczekac sie szczurka, przeciez nie powiedzialam, ze to zle! :) ok? :)

Ja, jak zbliza sie czas wziecia szczurka do domu, tez gadam o nim jak nakrecona :) Ale nie widzie w tym nic zlego ->kochamy nasze ogoniaste i mamy prawo wariowac na ich punkcie ;P

LalaAla - Nie Cze 13, 2010 00:29

Chyba jestem przewrażliwiona bo odebrałam to tak jakbyś napisała "ok, wszyscy się cieszymy ale Ty to już przeginasz, dziewczyno ogarnij się". Spoko, źle zrozumiałam :)