Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
Anonymous - Sob Cze 12, 2010 05:35
harpoonka, to znaczenie nabrzuszne, może być downunder varieberk, jak tatuś miotu http://s993.photobucket.c...nt=DSC_8115.jpg , downunder berkshire http://www.hawthorn.org.u...rberkbottom.jpg albo downunder variegated http://www.hawthorn.org.u...rvaribottom.jpg
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 09:24
Ren otwiera się tylko pierwsze zdjęcie Ale i tak jaramy się
Anomalia - Sob Cze 12, 2010 10:41
LalaAla napisał/a: | jaramy się |
Haha.
harpoonka - Sob Cze 12, 2010 15:55
Ren, dzieki za wyjasnienie
LalaAla, odnosze wrazenie, ze Ty najbardziej "podjarana" jestes tutaj ze wszystkich Nie mowie, ze ja sie nie ekscytuje, ale wiesz
Anonymous - Sob Cze 12, 2010 16:33
Teraz powinny działać zdjęcia.
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 17:49
harpoonka napisał/a: | LalaAla, odnosze wrazenie, ze Ty najbardziej "podjarana" jestes tutaj ze wszystkich Nie mowie, ze ja sie nie ekscytuje, ale wiesz |
No i co z tego?? Nie miałam szczurów od półtora roku i jestem strasznie podekscytowana i cieszę się, że znowu będę się opiekowac najfajnieszymi zwierzakami.. Czy to coś złego?
Anomalia - Sob Cze 12, 2010 18:27
Spokój mi tutaj.
Ren, zdjęcia nadal nie działają.
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 18:35
Ja jestem spokojna tylko poczułam się trochę głupio.. W sensie, że się ekscytuje jak wariatka czymś co inni odbierają normalnie.
Lavi - Sob Cze 12, 2010 18:42
LalaAla, ja nie mam szczurów od trzech lat i te trzy lata na tym forum były dla mnie okropnym GMRRR. Rozumiem Twoje podekscytowanie, bo sama zachowuję się nie lepiej w tematach moich przyszłych chłopów ;DD
LalaAla - Sob Cze 12, 2010 19:08
Ja naprawdę kocham szczurki i od kiedy musiałam zostawic moje dwie najukochańsze panienki marzyłam tylko o jednym: żeby znowu móc miec te cudowne zwierzaki.. I teraz czuję taką ekscytację, że nawet sobie nie wyobrażacie.. Nie mogę się po prostu doczekac.. Mój Tomek też, jemu się już śnią ogony
Anomalia - Sob Cze 12, 2010 19:24
Lavi, bierzesz chłopców, tak? Jak dajesz swoim na imię?
Lavi - Sob Cze 12, 2010 19:30
Off-Topic: | Agaska, nie biorę chłopców z tego miotu;) Biorę chłopców z miotu U: Unikata i Ukulele ;D A nad imionami dla chłopaków z SunRat'sowego miotu L się jeszcze nie zastanawiałam ;D |
Anomalia - Sob Cze 12, 2010 19:47
Acha.
harpoonka - Sob Cze 12, 2010 22:56
LalaAla napisał/a: |
No i co z tego?? Nie miałam szczurów od półtora roku i jestem strasznie podekscytowana i cieszę się, że znowu będę się opiekowac najfajnieszymi zwierzakami.. Czy to coś złego? |
Hej, hej! Ja na pewno nie mialam na mysli niec zlego! Fajnie, ze nie mozesz doczekac sie szczurka, przeciez nie powiedzialam, ze to zle! ok?
Ja, jak zbliza sie czas wziecia szczurka do domu, tez gadam o nim jak nakrecona Ale nie widzie w tym nic zlego ->kochamy nasze ogoniaste i mamy prawo wariowac na ich punkcie
LalaAla - Nie Cze 13, 2010 00:29
Chyba jestem przewrażliwiona bo odebrałam to tak jakbyś napisała "ok, wszyscy się cieszymy ale Ty to już przeginasz, dziewczyno ogarnij się". Spoko, źle zrozumiałam
|
|
|