To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot S of Anahata - 07.04.10 - Saturn [*]

mrófka - Sob Kwi 17, 2010 15:27

rzeczywiście szczególnie jeden maluszek ma takie jakby dumbochy :shock: ajj ja już nic nie wiem :-P

Ren, prosimy o koło ratunkowe :mrgreen:

babli - Sob Kwi 17, 2010 15:28

Ale ja też tam widzę dumbo :shock:
nutaka - Sob Kwi 17, 2010 15:29

Ren, tylko nie mów, ze są wolne miejsca na samiczki bo się normalnie poryczę :-P
mrófka - Sob Kwi 17, 2010 15:31

więc albo mamy zbiorowe halucynacje albo faktycznie dobrze widzimy i mamy tutaj wielkouche niespodzianki :mrgreen:
Anouk - Sob Kwi 17, 2010 15:33

A Renioł przypadkiem już się tutaj nie dziwiła, że dumbosek się urodził? :)

O, tutaj:

Ren napisał/a:
Um, oglądałam sobie dzisiaj maluszki i jednak standardowosierstna ciemna dziewczynka chyba jest dumbo :shock: . Aż mi się nie chce wierzyć, ale wszystkie maluchy mają uszka wzdłuż głowy, a ona jedna ma takie odstające radary

mrófka - Sob Kwi 17, 2010 15:34

faktycznie tak to było :lol: teraz kojarzę :P

Off-Topic:
no to teraz tylko czekać na rezerwacje :nuci:

Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 17:27

Co do dumbouchów, to chyba jednak tak na zdjęciach tylko wyglądają :P . Co do tej jednej dziewczynki jeszcze się waham :wink: . Ale tak, zdaje się, że mamy czekoladki :mrgreen: . Jeden standardowy maluszek i zdaje się, że aż 3 rexowe (przy czym jeden jest jaśniejszy niż dwa pozostałe, więc się jeszcze okaże). Rezerwacje będą środa/czwartek, jak maluchy otworzą oczka :wink:

nutaka, są wole miejsca, ale nie rycz :P

Anouk - Sob Kwi 17, 2010 18:02

Jesu, jakby ktoś zgarnął duet chocolate rex i beige rex, to bym szczerze zazdrościła :D Niech taka osoba liczy się z tym, że będę molestować o foty dueciku ;>

I wolne miejsca?! Nie, nie, NIE! Mam czekać do września, mam czekać na łyse, będę konsekwentna, bo później bym żałowała, że nie mam już w klacie miejsca na łyska...

nutaka - Sob Kwi 17, 2010 19:03

Ren napisał/a:
nutaka, są wole miejsca, ale nie rycz :P

;(

nezu - Sob Kwi 17, 2010 20:02

No nie wiem.
Ja tam widzę dumbo i to niejednego....

Bel - Sob Kwi 17, 2010 20:04

hmmm Ren przecież tu są dumbulce.... :roll:
Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 20:08

Nie powinno ich tam być :P
nezu - Sob Kwi 17, 2010 20:08

Ren, ale są. :P
Widocznie Oberea dumbo nie poniosła, ale Inline już tak. ;)

Nakasha - Sob Kwi 17, 2010 20:09

Mi też się wydaje, że tam są dumbo, ale ja to jesteś półślepa jeśli chodzi o uszy u małych maluchów. :roll:
Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 20:26

Dobra, okazało się, że są jednak są dumbolce oO . Dopiero nezu mi zwróciła uwagę na fotkach. Wygląda na to, że są cztery - jeden jasny maluszek i 3 ciemne :)