To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - IX OWSR w Katowicach

Małpa - Czw Mar 25, 2010 18:37

O to super.!
:mrgreen:

marycha2 - Czw Mar 25, 2010 18:46

Czy pudelko transportowe nieprzezroczyste (przezroczysta jest tylko klapa) moze byc traktowane jako faunabox?
klimejszyn - Czw Mar 25, 2010 18:52

z góry przepraszam, że tutaj śmiecę, ale pisałam już w dwóch tematach i nie dostałam odpowiedzi.

czy na wystawę jedzie ktoś z Krakowa tak żeby zabrać 2 samiczki i przekazać osobie z Warszawy, a w drodze powrotnej zabrać jedną samiczkę ?

Cerro - Czw Mar 25, 2010 20:09

L. napisał/a:
Cerro, jak na mój gust to będzie na bank ;]

To bardzo bardzo dobrze :twisted: . Więc zaczynam opatentowywać magiczne sposoby wpłacania kasiory :lol1: .

Azi - Czw Mar 25, 2010 20:25

Cytat:
Czy pudelko transportowe nieprzezroczyste (przezroczysta jest tylko klapa) moze byc traktowane jako faunabox?
nie
gratis - Pią Mar 26, 2010 07:45

klimejszyn, skoro nikt Ci nie odpisuje to znaczy, że nie może.
Wystawcy mają swoje szczury, swoje rzeczu, kupę dodatkowego sprzętu, nie każdy może sobie pozwolic wziąc jeszcze jakieś zwierzaki po drodze.

Na wystawie dopuszczalne są faunaboxy/faunaria i duny - żadne inne klatki w grę nie wchodzą.

Przepraszam jeżeli teraz będę się ociągała z odpisywaniem na pw. Powoli już zgrywam zgłoszenia i muszę iśc na kompa swojej rodzicielki, bo mój nie ma office'a. Jeżeli będą jakieś błędy w zgłoszeniach do każdego będę dzwonic i dopytywac.

Mój numer telefonu ma większośc Modów oraz Członkowie SHSR - jeśli by to było coś BARDZO pilnego - będzie można ich poprosic. Uprzedzam, że lepiej wysłac sms, nie zawsze mogę odebrac.

zuuzuushii - Sob Mar 27, 2010 12:25

ok:) ale czekam na Twoje pw z niecierpliwością. Potrzebuję adresu:) i muszę wiedzieć czy niczego nie pochrzaniłam :P
gratis - Sob Mar 27, 2010 13:10

zuuzuushii, http://shsr.szczury.biz/viewtopic.php?t=794
zuuzuushii - Sob Mar 27, 2010 13:17

"Następnie każdy dostanie ode mnie adres korespondencyjny, na jaki będzie mógł wysłać wniosek drogą pocztową, jest to konieczne"
czyli to nie dotyczy zgłoszenia na wystawę? Załatwiałam wszystko na raz i rodowody i wystawę, mogło mi się już coś pomieszać:/
Meila wysłałam, przelew zrobiłam, tyle?

gratis - Sob Mar 27, 2010 13:26

zuuzuushii, tyle. Jeśli jesteś na wystawie to weź ze sobą wydrukowane wnioski :)
Małpa - Sob Mar 27, 2010 15:09

A mnie niestety nie będzie... ;( Będę tylko jako widz.
gratis - Sob Mar 27, 2010 20:01

PRZYPOMINAM - JUTRO MIJA TERMIN NADSYŁANIA ZGŁOSZEŃ!
DZISIAJ MIJA TERMIN SKŁADANIA WNIOSKÓW O RODOWODY!

zuuzuushii - Sob Mar 27, 2010 21:31

a jak jest z odrobaczaniem? Też maksymalnie 3 dni przed wystawą? Czy można wcześniej?
gratis - Nie Mar 28, 2010 09:53

zuuzuushii, można wcześniej w zależności ile działa środek
np. nasz jest taki 2/3 [nie pamiętam] tygodniowy, więc gdybym dzisiaj odrobaczała to po prostu piszę na zaświadczeniu jakim środkiem i kiedy.

susurrement - Nie Mar 28, 2010 13:44

a czym planujecie odrobaczać?