Planowane mioty - Planowany Miot D Happy Feet -> NOWE FOTY 

Dory - Nie Kwi 12, 2009 10:53
  Dobra, fotomani    Jako że jestem ułomna w kwestii ustawień, tylko 1 zdjęcie było z flashem    Ale brzunio i tak widoczny    

Miętkowa klatka    

Słodki brzusio - dzień 15    

Mmmm... ale dobry serek    

Anouk - Nie Kwi 12, 2009 10:55
  O, to chyba ta klatka z "pytanie na śniadanie" ; ) Śliczna mała, a brzuch widać    Moje wyglądają tak tylko po słoiku gerbera...
												 Dory - Nie Kwi 12, 2009 11:02
  Dynialu, tak, ale wszystko po chłopakach oczywiście wymyte    

Miętka zjadła już duży kubek serka Danio, 2 słoiczki gerberkowego risotto, słoiczek kurczaczka, 100g mięska wołowego (surowego, mały jaskiniowiec    ), 2 nutridrinki, 4 jajka na twardo, wszystko to odkąd jest w ciąży. Do tego warzywka, owoce i normalna karma - boże, ja nie wiem, gdzie to wszystko się mieści    Ale przynajmniej widać, że niunia ma prawdziwy ciążowy apetycik.

Aha, na 3 zdjęciu brzuszka można wypatrzeć sutki - już od kilku dni widoczne  
												 Anouk - Nie Kwi 12, 2009 11:13

| Dory napisał/a: | 	 		  | boże, ja nie wiem, gdzie to wszystko się mieści  | 	  W oseskach    I żołądku :}
												 Niamey - Nie Kwi 12, 2009 16:36
  Z takiej dorodnej szczurzej mamy to powinno wypełznąć dużo dorodnych szczurzych dzieciaczków  
												 Nakasha - Nie Kwi 12, 2009 18:05
  wow, jak super   

Piękny brzusio     no i apetycik   
												 Dory - Nie Kwi 12, 2009 21:13
  Uwaga! Osoby, które potwierdziły rezerwacje, nadal figurują na liście chętnych. Ci, którzy nie dają znaku życia, zostali skreśleni. Poród tuż tuż i chciałabym mieć poważnych zainteresowanych    .

W takim wypadku... przyjmuję jeszcze rezerwacje na samczyki, również fuzzy, ponieważ mam zdeklarowane 3 i 2 pod znakiem zapytania    Ktoś się skusi na chłopaczka    ?

Został niecały tydzień do pierwszego terminu, proszę o wzmożone kciukanie  
												 Nakasha - Nie Kwi 12, 2009 21:20
  Dory, czemu nie na samiczki     

W każdym razie mocno kciukam          
												 Dory - Nie Kwi 12, 2009 21:35
  Samiczki zwykle są prędzej rozchwytywane... w sumie nie wiem dlaczego    Osobiście wolę samce  
												 sachma - Nie Kwi 12, 2009 21:35
  Nakasha,  zawsze można jajca obciąć  
												 Nakasha - Nie Kwi 12, 2009 21:48

| Off-Topic: | 	 		  sachma, ale ja jednak wolę dziewczynki    no i 3 miesiące miałby siedzieć sam   ? to musiałabym mu brata dobrać     na razie wciskam się w kolejkę na samiczki, a nuż się uda      |   

To teraz kciukam za dużo dziewuszek          
												 sachma - Nie Kwi 12, 2009 22:13

| Off-Topic: | 	 		  Nakasha,  może siedzieć z którymś kastratem    oj kciukaj za dużo samiczek dumbo fuzz    jak ty kciukasz to zawsze wychodzi    masz w sobie coś z czarownicy oj masz     |   
												 yes - Pon Kwi 13, 2009 10:12
  ja to nie wiem ile we mnie wiedźmy, ale kciukam mocno a mamusia prześliczna   
												 Anonymous - Pon Kwi 13, 2009 11:47
  ...wiecie co zrobilam...?        

to ja teraz tez kciukam              
												 Dory - Pon Kwi 13, 2009 12:06
  Lista rezerwacji na chwilę obecną znów zamknięta.

Widzę, że GMR szaleje  

| 

|  

|