Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Happy Feet - już wszyscy za TM [']
Oli - Czw Sty 15, 2009 22:21
Azi napisał/a: | Nie chciałabym, aby w tym momencie ktokolwiek poczuł się urażony. |
Już była na ten temat dyskusja na forum i z tego co pamiętam zostało ustalone, że kolejność zgłoszenia to nie kolejność wyboru. Ja się z tym zgadzam.
gratis - Czw Sty 15, 2009 23:11
Off-Topic: | Pacyfko to kiedy będziesz następnym razem w Chrzanowie ? |
WinterWolf - Czw Sty 15, 2009 23:20
Moje potwierdzenie wysłane na maila hodowli. Mam nadzieję, że tak może być. W razie czego mogę to napisać też tutaj
Roth - Pią Sty 16, 2009 10:48
Wysłałam potwierdzenie na PW. Mam nadzieję że doszło
Azi - Pią Sty 16, 2009 14:17
dziękuję
jeden maluszek siamese także jest husky. Dzisiaj rano to zauwazyłam, ale nie wiem, czy człopak, czy dziewczyna, bo mi się Finka wtranżoliła z WTFem w oczach
Badoha - Pią Sty 16, 2009 15:20
Azi napisał/a: | jeden maluszek siamese także jest husky | takiego maluszka tez chcialabym mieć
Anonymous - Pią Sty 16, 2009 16:09
Azi, czyżby jakaś współwłasność hodowlana?
persefona4 - Pią Sty 16, 2009 16:09
Azi napisał/a: | jeden maluszek siamese także jest husky | ojoj! Aż się nie mogę ofutrzonych bobasków doczekać
babyduck - Pią Sty 16, 2009 16:12
Azi napisał/a: | także jest husky | czyli to nie są blazedy?
Oli - Pią Sty 16, 2009 16:18
A czy u syjama w dorosłym wieku w ogóle będzie to widać? No i czy nie będzie tak, że stracą wybarwienie seamese?
Anonymous - Pią Sty 16, 2009 16:34
Oli, niestety tylko u selfów widać pełne wybarwienia na uszach, łapkach i dupci. Znaczenia to zmieniają, jeśli wchodzą na wybarwiane części.
Azi - Pią Sty 16, 2009 18:09
Oli, niestety, prawdopodobnie u syjama nie będzie pointów. Może na uszach, dupci się ostaną. Z burmem zresztą podobnie.
babyduck, mają za szeroką tę strzałkę na czole jak na blazedy.
moi drodzy, nie wiem kiedy będą zdjęcia indywidualne. Finka z dnia na dzień robi się coraz bardziej zaborcza. Trzeciego dnia dała mi spokojnie maluchów dotykać, wczoraj zabrała mi tę dziewczynkę, a dzisiaj nawet za bardzo nie pozwala siedzieć przy maluchach z otwartym gniazdem. Nie to, że mnie nie dopuszcza, że jest agresywna czy coś. Biega sobie po łóżku, pozwala mi je dotykać, ale wystarczy, że jakiś malec piśnie - a piszczą przeważnie, gdy je podnoszę - przybiega i patrzy, wącha, aż w pewnym momencie stwierdza "dość" i bierze się za ich przenosiny. Nie chcę jej stresować, nie chcę, żeby je przenosiła, bo to, mimo jej łagodności, zawsze jakieś ryzyko, więc na razie ich podnosić nie będę.
[ Dodano: Pią Sty 16, 2009 23:13 ]
Fotki z dziś
Wnerwiłam się na Fineczkę (bo z klatki zalatywało niemożliwie) i postanowiłam jej posprzątać w trybie ekspresowym (poza polarami i ręcznikami papierowymi, to zostało bez zmiany).
burmeski trzy
siameski cztery
siameski i Bajaderka
wszystkie
panienki husky - siameska i Bajaderka
a więc potwierdzono rezerwacje, wszystkie dzieci znalazły domki.
dwie panienki o których pisałam wcześniej trafią do Karoliny, jeszcze nie zarejestrowanej na forum.
Oli - Pią Sty 16, 2009 23:49
Azi napisał/a: | Oli, niestety, prawdopodobnie u syjama nie będzie pointów. Może na uszach, dupci się ostaną. Z burmem zresztą podobnie. |
To ja bym nie chciała mieć szczura z takim znaczeniem.
hipcie słodkie
Anonymous - Sob Sty 17, 2009 11:59
Wszystkie piękne i całkiem spore. One się zawsze zbierają na kupkę i na tej kupce wyglądają najpiękniej.
Roth - Sob Sty 17, 2009 12:05
Śliczności
|
|
|