Mioty urodzone - rok 2008 - Miot K Emerald Moon
zywym_trudniej - Sob Lis 15, 2008 00:36
Wybaczcie mi, ale ostatnio w ogole nei miałąm czasu zajrzeć na neta, w nowym mieszkaniu remont a w ten weekend jeszcze studia. Obiecuje że w niedziele, najpóźniej poniedziałek pojawią się zdjęcia i rezerwacje, a wtedy szykujcie śliniaki
Maluszki maja się dobrze, zaczynają biegać, broić i udawać małe pchełki
Oli - Sob Lis 15, 2008 01:35
zywym_trudniej napisał/a: | najpóźniej poniedziałek pojawią się zdjęcia i rezerwacje, a wtedy szykujcie śliniaki | łiiii
persefona4 - Sob Lis 15, 2008 09:40
Już się nie moge doczekać Off-Topic: | Aż żal, że nie mam wśród tych piekności mojego aniołka, póki co mam silną wolę a po ogłoszeniu rezerwacji przynajmniej bede wiedziała komu zazdrościć |
Oli - Wto Lis 18, 2008 16:52
Dziś już kończy się wtorek...
zywym_trudniej - Wto Lis 18, 2008 22:46
No i są fotki, wczoraj baterie padły Tylko muszę wszystko obrobić
Karramba (F, dumbo, agouti, self) REZERWACJA JOANNA S.
Najodważniejsza, największa i najśmielsza z panien, zrównoważona, ale nie przesadnie spokojna Lubi jak coś się dzieje, pierwsza pcha się na ręce.
Kyoku (F, dumbo, mink, self) REZERWACJA JOANNA S.
Najspokojniejsza z panienek, lubi jak się głaszcze i mizia, bardzo ostrożna i stonowana, ale przy tym wszystkim tak cudnie rozbrajająca.
Kalipso (F, dumbo, american blue, self) ZOSTAJE W HODOWLI
Dla mnie samiczka wyjątkowa, niespodzianka w miocie, słodycz do granic mozliwości. Uwielbia ludzkie ręce i kochaną pańcię. Jej wzrok powoduje że się wzruszenia łzy ciekną mi po policzkach. Bo to tak jakby przyjaciel do mnie powrócił. Z resztą zobaczcie sami i porównajcie...
http://img231.imageshack.us/my.php?image=1ke5.jpg
Kalvin Klein (M, dumbo, cinnamon, irish) REZERWACJA AGNIESZKA
jeden z dwóch braci prawie bliźniaków, ruchliwy, kochany, garnący się do ludzi, ulubionym zajęciem jest obgryzanie paznokci i lizanie po rękach, ciekawski, wszędobylski i urzekający. Ma łaskotki na brzuchu i boczkach, uwielbia się tak bawić. Różni się do brata głównie tym, że ma połówkę irisha na piersi
Kenzo (M, dumbo, cinnamon, irish) REZERWACJA MAŁA MI
A oto i drugi z wspaniałego duetu. Tak samo ciekawski i proludzki, może tylko nieco spokojniejszy Znakiem rozpoznawczym jest brak pigmentu na fragmencie ogona. Osobnik tak samo brojny jak i czarujący Zarówno on jak i brat przez te krawaty na piersi skojarzyli mi się ze światem mody, stąd imiona.
Kojak (M, dumbo, mink, self) REZERWACJA
Najspokojniejszy z panów, nie w głowie mu zwiedzanie, on woli spać. Chociaż z drugiej strony, jak się już rozkręci to jak każdy maluch potrafi brykać. Jest przepięknym dużym, mikowym, selfem i naprawdę będę płakać w nocy, kiedy będę musiała go oddać. Imię odziedziczył po nieustraszonym poruczniku z amerykańskeigo serialu, tak być może trochę dla przekory
Kobra (M, dumbo, cinnamon irish) REZERWACJA OLIMPIA
Małe adhd, taki szczur co wszędzie go pełno, wszędzie musi być pierwszy i uwielbia być w centrum uwagi. Zwiedzanie i wspinaczka to jego hobby Imię po wokaliście Kobranocki, gwarantuję, że właściciela będzie kochał jak Irlandię
Wybaczcie, że nie ma jeszcze rezerwacji chłopców ale, chcę domkom dać możliwość wyboru, także biorąc pod uwagę charakterki.
nezu - Śro Lis 19, 2008 00:29
Wymiękłam.
Oli - Śro Lis 19, 2008 01:30
Ja też! Te uszyska, te mordeczki.
Anonymous - Śro Lis 19, 2008 07:24
zywym_trudniej, aleś cudeńka zmajstrowała, po prostu wymiękam. I super opisy charakterków, to lubię.
Badoha - Śro Lis 19, 2008 07:46
Jak widzę dumbusie to się rozpływam - cudności Moje marzenie...
babyduck - Śro Lis 19, 2008 09:13
Wspaniałości. I imionka świetne. A Kalipso ... ach!
persefona4 - Śro Lis 19, 2008 09:15
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale boskości
Agnieszka - Śro Lis 19, 2008 09:34
Cudeńka NIech już będą rezerwacje chłopczyków, bo już nie mogę tak żyć w niepewności
Anonymous - Śro Lis 19, 2008 10:36
Jakie piękne! Czuję się rozlana
gratis - Śro Lis 19, 2008 14:09
zywym_trudniej napisał/a: | Wybaczcie, że nie ma jeszcze rezerwacji chłopców ale, chcę domkom dać możliwość wyboru |
a już się bałam, że są wolni... jeeeju zawał....
pituophis - Śro Lis 19, 2008 14:34
Wyjatkowo piekny miot. Kalipso jest faktycznie b. ladna, z ladna glowa, no i niespodziankowa.
|
|
|