Planowane mioty - Miot B Valhalla Rattery 

sachma - Pon Lis 17, 2008 19:57
  Mrówcia, to ja prosze o wyjasnienie na majla, nie wiem czy majl ode mnie do ciebie doszedl. na majla prosze od kogo bierzesz, ile, kiedy i jakie. Mi w CV piszesz o jednej samicy..

filmik   

długo sie wczytuje niestety    jakosc tez o wiele gorsza niz na moim kompie    ale jest!  
												 H. - Pon Lis 17, 2008 20:58
  sachma, masz cudowne szczury, a to znoszenie sianka na początku filmiku jest po prostu genialne!  
												 Fauka - Pon Lis 17, 2008 21:18
  OMFG              aż mnie na łysola naleciało ale to już dalsze plany. Ja chcem taką klatke!
												 sachma - Wto Lis 18, 2008 15:26
  LISTA CHĘTNYCH ZAMKNIĘTA!
												 wuwuna - Wto Lis 18, 2008 15:40

| sachma napisał/a: | 	 		  | LISTA CHĘTNYCH ZAMKNIĘTA! | 	  Genialnie   

Jaka ulga !
												 Layla - Wto Lis 18, 2008 16:02

| wuwuna napisał/a: | 	 		  | Jaka ulga ! | 	  

Dokładnie     Hodowla niniejsza jest hodowlą niebezpieczną, bowiem znajduje się zbyt blisko mnie       
												 Fauka - Wto Lis 18, 2008 16:08
  Mam nadzieję że coś się wreszcie i dla mnie urodzi, byłam jedną z pierwszych   
												 sachma - Wto Lis 18, 2008 16:10
  a mi sie dopiero dzis szwedzi przypomnieli      i juz nie chca dwa tylko cztery maluchy      nie lubie jak ktos milczy dlugo a pozniej wyskakuje z takim czyms..
												 Fauka - Wto Lis 18, 2008 16:20
  Czyli moja szansa na ogona zmalała?  
												 Anonymous - Wto Lis 18, 2008 16:36
  Fauka, moja to już jest chyba zerowa...   
												 Fauka - Wto Lis 18, 2008 16:45
  sachma, zrób coś     (popadłam w nerwicę i załamanie nerwowe).
												 Anonymous - Wto Lis 18, 2008 17:10
  Fauka, obawiam się, że to nie takie proste, sachma ma pewnie zobowiązania... 

| Fauka napisał/a: | 	 		  | (popadłam w nerwicę i załamanie nerwowe). | 	  

Ja też       
												 sachma - Wto Lis 18, 2008 17:24
  spokojnie... moj wyjazd do szwecji stoi pod znakiem zapytania, w razie czego powiem ze brak dzieciaków i juz    najpierw to ja sobie musze wszystko rozplanowac i przemyslec.. co nie zmienia faktu ze jestem zla ze dopiero dzis sobie przypomnieli o rozmowie z przed 4 miesiecy...
												 Fauka - Wto Lis 18, 2008 17:26
  Jesteś jak miód na moje serce     

Ja tu już woliere mam zamówioną, hamaczki i domki mam w szufladzie i tylko mi pewnych szczurków brakuje  
												 Anonymous - Wto Lis 18, 2008 17:28

| sachma napisał/a: | 	 		  w razie czego powiem ze brak dzieciaków i juz    | 	  

Kocham Cię         

| 

|  

|