Mioty adoptowane - [Miot] Kawowy Miot Mokaty
Shortusia - Sob Wrz 20, 2008 08:00
Zostały trzy samiczki... Mokata zjadła...Jacobsa... została tylko skórka i ogonek
Layla - Sob Wrz 20, 2008 08:08
Shortusia, to straszne Widowcznie mamusia uznała, że tak trzeba
[']
Albo mamusia jest zestresowana, albo ma niedobory, albo sama nie wiem. Miot nie był duży Europa jak miała ze 2 miesiące urodziła 13. Mam nadzieję, że samiczki dadzą radę, za dużo już tego pecha
Shortusia - Sob Wrz 20, 2008 08:16
Byłam przecież u weta zalecił tylko żeby piła mleko dla kociąt raz dziennie miseczka(taka jak w dla chomiczkow malutka)... i pije... i co Ehh... Sama nie wiem co robić
Layla - Sob Wrz 20, 2008 08:18
Shortusia, czy Mokata jest oswojona? Jak ona reaguje na Ciebie?
Shortusia - Sob Wrz 20, 2008 08:39
Jest Layla, jakby nie była to bym sama sie bała włożyć ręke do maleństw. A ona reaguje jak się ją woła i wychodzi mi na ręke z klatki, nie gryzie a czasem mni nawet liże po uchu jak piesek
wuwuna - Sob Wrz 20, 2008 09:17
Shortusia, trzymaj się.Czy ten wet do którego byłaś czy on się zna na szczurach,może coś przeoczył.
Obawiam się. To jest mocno podejrzane.Mokata sobie nie radzi(i musi być tego jakiś powód)
Mantruje z całych sił
Bema - Sob Wrz 20, 2008 10:48
Aż nie chce się wierzyć; Boże, żeby udało sie dziewuszkom kawowym przeżyć i żyć
Mrówa - Sob Wrz 20, 2008 16:24
Oli - Sob Wrz 20, 2008 16:31
Shortusia, a nie ma w otoczeniu klatki Mokaty czegoś co by ją stresowało? Może to być coś bardzo niepozornego. Zastanów się, poobserwuj.
[*] za maleństwa
Shortusia - Sob Wrz 20, 2008 17:33
Właśnie nie... nie wiem... dlaczego...
porobiłam zdjęcia Mokaty i kawowych panienek:
Mamusia:
Mokka:
Inka:
Kofeinka:
No i maluchy razem:
persefona4 - Sob Wrz 20, 2008 17:42
Ślicznosci Kofeinka szczególnie Kciukam oby wszystko już było dobrze
nutaka - Nie Wrz 21, 2008 11:21
tez kciukam za kruszynki
wuwuna - Nie Wrz 21, 2008 22:06
Zakochałam się w tych pysiach i ogonakch i czółkach i nóżkach i kciukam
Czy malce są zarezerwowane?
Shortusia - Pon Wrz 22, 2008 05:48
Jesli sięuda to wkleje wam dziś podwozia małych poniważ mam duuży problem.... z początku ydawało mi siędziewczynki a teraz to już zbzikowałam.... Wydaje mi sięż e Inka i Mokka to chłopcy??!!
[ Dodano: Pon Wrz 22, 2008 18:00 ]
Ostatecznie rzecz biorąc Inka zmienia nazwe na Cappuchino a Mokka na Espresso (po ['] braciszkach) Kofeinka zostaje Kofeinką a oto zdjęcia z sesji nakrzesłowej:
Na pierwszym planie Espresso w tyle od lewej Cappuchino i Kofeinka :
Espresso , Kofeinka , Cappuchino :
Moje ulubione zdjęcie hihi:
Na nowo otwieram Adopcje maluchów (z powodu nagłej śmierci więszości miotu [']) także wszystkich zainteresowanych prosze o PW
Anonymous - Pon Wrz 22, 2008 19:00
Shortusia, to które to babki a które to chłopcy, bo się zgubiłam
|
|
|