To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

L. - Wto Sie 05, 2008 22:01

vedzion, zabijasz mnie :mrgreen:
Wiesz dla mnie nie ma problemu 8) poczekajmy jednak, aż otworzą oczka - wtedy rezerwacje :wink:

vedzion - Wto Sie 05, 2008 22:04

Mnie jeszcze rozbroiła maleńka nóżka i rozczapirzone paluszki maluszka na zdjęciu numer trzy... Takie maleństwa, po prostu się rozpływam. :serducho: :serducho: :serducho:
Lavi - Wto Sie 05, 2008 22:05

L. może jajko? Gdyby to była wielkanoc już miałabyś darmową święconkę u mnie..

Toć ja do tego czasu jak oczka otworzą zniosę tuziiiny tych jajek ;<
Ajj ta niecierpliwość.

wuwuna - Wto Sie 05, 2008 22:05

vedzion napisał/a:
to ja mogłabym nieśmiało zamiast dwóch ogonków, tak na przykład trzech (panów) ogonków ugościć...
vedzion,ależ się rzucasz,tak od razu :lol: :lol: Padłam,to może od razu wszystkich panów ugość :DD
Lavi - Wto Sie 05, 2008 22:06

wuwuna napisał/a:
Padłam,to może od razu wszystkich panów ugość :DD

O nie nie nie! Jeden koniecznie musi zostać dla mnie :mrgreen:

vedzion - Wto Sie 05, 2008 22:09

No to już wymiękam do końca!!! Takich trzech muszkieterów, trzech tenorów, trzy świnki - zawsze trzech! Dlatego naprawdę chętnie i z całego serca takich trzech panów ugoszczę. Zwłaszcza, że ogromniasta woliera pomieści wszystkich z łatwością.

Dzięki, L.
Ale dobra, schodzę z tematu i czekam aż klusie otworzą oczka. :serducho: :serducho: :serducho: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: Wto Sie 05, 2008 23:12 ]
Wuwuna, dowcip się ciebie trzyma, że ho ho! Gratuluję!

kateratina - Wto Sie 05, 2008 22:41

:mrgreen: kateratina sobie się cieszy baldzio baldzio. :mrgreen:
Lavi - Śro Sie 06, 2008 09:30

L. a ten maleńki z plamką na tyłku to standard uszny?;> :mrgreen:
Wiesz o co mi chodzi :lol:

Layla - Śro Sie 06, 2008 09:35

L. napisał/a:
prawdopodobnie kilku panów będzie szukało domków.

:roll: Tak. Dobijaj mnie bardziej :?

nezu - Śro Sie 06, 2008 10:35

Lavi, tutaj cały miot ma uszy dumbo, nie ma szans na standardy...
Za... tego...cudowne kluski.. :serducho:

Lavi - Śro Sie 06, 2008 10:41

Ach, zapomniałam!

Aaa! Kusi kuuusi plamka :twisted:

L. - Śro Sie 06, 2008 15:04

Z pamiętnika.

31 lipca 2008 r. o godzinie 14:14 przyszło pierwsze z nas.
Mamusia wymyła je i potem urodziła całą naszą resztę.
Babcia jak zaczęła nas liczyć to straciła głowę. Nie wiedziała, czy się jej mnożymy w głowie, czy nie potrafi już liczyć. I naliczyła nas aż 14.
Strasznie się martwiła, czy nasza mama sobie z nami poradzi. W końcu było nas naprawdę duuuużo. Ale my byliśmy grzeczni i mama mogła się ustawić tak, aby aż 12 z nas mogło się napić mleczka. Związku z tym, zawsze dwójka z naszych braci, albo sióstr musiała czekać.
Jednak my się tak bardzo kochamy :serducho: , że zawsze każdy zdąży napełnić brzuszek.
I jest nas nadal aż 14 ; )

W ogóle to dziewczyny są tak żywiołowe, że z resztą facetów doszliśmy do wniosku, że musimy trzymać się razem i musi być nas więcej.
Dlatego jest nas, aż 9.
A tych wszędobylskich dziewczyn tylko 5.

To nasza Mama.
Dobrze się trzyma, co nie? Ale to zasługa Babci, która jej podsuwa wszystko co najlepsze.

To jesteśmy my.
W łóżeczku.

A to wszyscy faceci.

A to ja.

A to mój brat ; ]
Fajny, nieee?
Babcie jeszcze nie wie, czy jest on kapturkiem czy varieberk.

A to dziewczyny.
Straszne wiercipupy.
Nawet Babcia nie wie jak im zrobić zdjęcie.

A to moja siostra.
Niezła z niej laska ; ]
Nie jest największa, ale daje sobie rade.

Ps. Od Babci: Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale ten aparat jest straszny ; /
Dostałam jednak olśnienia ;d karty pamięci są takie same tzn. pasują do obu aparatów :D
Będę robić zdjęcia moim, a zrzucać za pomocą siostry ; ]

Anonymous - Śro Sie 06, 2008 15:09

Łooo.. 14 robaczków :mrgreen: I 9 chłopa :serducho: :serducho: :serducho: Trzymajcie się tam dzielnie, kciukam :) :kciuki:
ntliee - Śro Sie 06, 2008 16:29

jak ich dużo, fajnie że Holisia daje sobie tak dobrze radę i cały czas jest ich 14 :D
noo, ale żeby już otworzyły te swoje oczka i będzie wiadomo nad którym zachwycać się szczególnie :D oczywiście nad całą resztą też :mrgreen:
Layla, bądź mięczakiem i nie zastanawiaj się długo, przecież one są t-a-k-i-e śliczne!

Layla - Śro Sie 06, 2008 16:39

ntliee, zapominasz o małym fakcie posiadania już przeze mnie 6 szczurów płci obojga :P Ale malce cudne :serducho: