Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "D" Ratteria Rataty
magnes - Nie Kwi 06, 2008 19:00
od kiedy Ratata fotki wstawiła to siedze i sie ślinie
Oli - Nie Kwi 06, 2008 20:13
A ja czekam na rozpiskę...
Ratata - Pon Kwi 07, 2008 06:36
Wstępna rozpiska wygląda następująco:
- samczyk dumbo black - Pacyfka
- samczyk standard cream vel. Pupinka - Olimpia
- samczyk dumbo cream - Magnes
- samczyk - Blackowa
- samiczka dumbo black - Dimi
- samiczka dumbo black - Polna
- samiczka dumbo agouti - Lazanka
- samiczka standard black - Lazanka
Tym samym wolne są jeszcze dwie samiczki standard black, dwa samce black - dumbo i standard, dwa samce agouti - du i st, oraz samczyk dumbo cream
Czekam na propozycje imion
Anonymous - Pon Kwi 07, 2008 08:51
Ratata napisał/a: | samczyk dumbo black - Pacyfka | uchh, ale będziesz miała wspaniałe stadko, zobaczysz co ten szczur zrobi z tobą, czarne dumbo to jest normalnie magia. Ratata napisał/a: | samczyk standard cream vel. Pupinka - Olimpia | może skoro Pupinka sie przyjęło a miot jest na D, to może Dupinka?
Ratata - Pon Kwi 07, 2008 09:06
Viss jakby to w metryce wyglądało
Newsy z ostatniej chwili:
Sesja indywidualna już jest, tylko nie mam pojęcia, jak i gdzie ją wrzucić, może ktoś poleci jakiś darmowy hosting?
Dwa z trzech jasnych maluszków jednak nie są cream - dziś, przy słonecznym świetle dojrzałam, że Dupinek i jeden z jasnych dumbo są jakby... rudawe?
Jedna samiczka standard i jedna dumbo mają malutki irishki
babyduck - Pon Kwi 07, 2008 09:08
fotosik, photobucket, picasa
bo my tu czekamy!
Anonymous - Pon Kwi 07, 2008 09:10
Ratata napisał/a: | Viss jakby to w metryce wyglądało | mało poważnie, wiem, ale kusi. Ratata napisał/a: | jak i gdzie ją wrzucić | fotosik.pl ? Ratata napisał/a: | są jakby... rudawe? | łaaaaaa taki np. amber jaśniutki, cudo.
Ratata - Pon Kwi 07, 2008 09:13
Off-Topic: | fotosik, voila, imageshack odpadają. Będę wdzięczna za linki do tych stron, które nie są zbyt przewalone, bo mnie i tak internet chodzi w ślimaczym tempie |
Anonymous - Pon Kwi 07, 2008 09:15
http://www.google.pl/sear...lient=firefox-a
Pacyfka - Pon Kwi 07, 2008 10:43
Ratata napisał/a: | Sesja indywidualna już jest, tylko nie mam pojęcia, jak i gdzie ją wrzucić, może ktoś poleci jakiś darmowy hosting?
|
hihi.. czekamy www.photobucket.com
Viss napisał/a: | Ratata napisał/a:
samczyk dumbo black - Pacyfka
uchh, ale będziesz miała wspaniałe stadko, zobaczysz co ten szczur zrobi z tobą, czarne dumbo to jest normalnie magia. |
wiem wiem mnie czarnuszki od zawsze się podobają, a widząc Fraglesa, Daisy, Capri z dumbolowymi uszkami ...mmm.... słokdości
Layla - Pon Kwi 07, 2008 10:46
Viss napisał/a: | czarne dumbo to jest normalnie magia. |
O tak!!!
nezu - Pon Kwi 07, 2008 12:15
Ratata, cream agouti?:P
W praktyce to możliwe.. w końcu mama jest agouti
magnes - Pon Kwi 07, 2008 12:39
Ratata, czekam na fotki
[ Dodano: Pon Kwi 07, 2008 13:40 ]
a swoją drogą ciekawe co to za kolorki
Oli - Pon Kwi 07, 2008 12:56
Rudawe, och rudawe! Teraz to już w ogóle zapiszczę się na śmierć mając takiego malucha. Co do imienia to mam już jeden typ zaspokajający zarówno zwolenników Pupinek jak i Dupinek, a bardziej "kulturalny" i taki co "wypada".
magnes - Pon Kwi 07, 2008 13:00
jaki???
ja myśle myśle....i wymyślić nie mogę
|
|
|