Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Anonymous - Pią Cze 13, 2008 20:32
Ja też się nad dziewczynami zastanawiam, ale w sumie nigdy na wystawie nie byłam i sierota-ja chciałaby najpierw obaczyć co i jak
nutaka - Pią Cze 13, 2008 20:41
Ren, ja tez nigdy nie byłam na RZADNEJ wystawie nie wiem co i jak i wogole chcialabym bardzo się pojawic i Was zobaczyc ale no coz ja tez sierotka marysia
Anonymous - Pią Cze 13, 2008 20:45
nutaka napisał/a: | ja tez sierotka marysia |
To pójdziemy we dwie sieroty, może ktoś nas przygarnie
nezu - Sob Cze 14, 2008 23:19
Ren, nie zastanawiaj się tylko przyjeżdzaj z dziewczynami. W wystawianiu nie ma nic szczególnie skomplikowanego, słowo.
A im więcej nas będzie z szczurkami tym lepiej. I lepsza reklama i więcej do oglądania i szanse na większe zainteresowanie widzów całą imprezą.
nutaka, nie marudź tylko przyjeżdzaj, będzie fajnie, kolejne forumowe spotkanie przy okazji.
falka - Nie Cze 15, 2008 09:38
ja nic nie obiecuję, ale raczej powinnam być
Anonymous - Nie Cze 15, 2008 10:19
kurcze kurcze Ren mnie wczoraj podpuściła i zaczynam rozmyślać nad wycieczką małą nad morze a mało tego, że podpuściła mnie Ren, to jeszcze przyjaciel z Gdańska i jego kobieta zapraszają mnie do siebie na weekend i oferują darmowy nocleg i wyżywienie z napitkiem LOL
...no to nie obiecuję, ale zaczynam rozmyślać i chyba się skuszę jeśli tylko pozwolą mi na to wolne środki na koncie
zgłosiłabym na wystawę Orisię bo myślę nieskromnie, że mam się kim chwalić, no i może bym do towarzystwa wzięła jej jeszcze kogoś, ale ponieważ nie wiem czy wyjazd wypali i pewnie nie będę pewna do niemal ostatniej chwili, no to bu...
Layla - Nie Cze 15, 2008 10:20
mataforgana napisał/a: | Orisię |
Aaaaa musisz, mata!! Pokażemy, jakie boskie są O!!
Oli - Nie Cze 15, 2008 10:28
Ja polecam wszystkim, którzy nie wiedzą jak wygląda wystawa tematy poprzednich wystaw obejrzeć - zdjęcia pokazują jak jest, a zawsze jest tak samo - super atmosfera!
Anonymous - Nie Cze 15, 2008 10:37
Layla, no bardzoooo bym chciała bo moje Orisiątko to chyba ładny łysek ( chociaż w sumie nie miałam porównania na żywo ) i w ogóle to fajna z niej babeczka i nawet nie jest wcale a wcale podrapana
no ale termin zgłoszeń jest konkretny i określony, a dzień przed wystawą czy dwa będzie za późno...
sachma - Nie Cze 15, 2008 10:58
mataforgana, niestety. musze miec czas zeby ustalic kategorie, zamowic nagrody, pogadac ze sponsorami o upominkach dla kazdego szczura i zamowic odpowiednia ilosc lawek, skombinowac transportery.. tego nie da sie zalatwic w tydzien czy dwa.. a co dopiero w dwa dni..
Oli - Nie Cze 15, 2008 11:03
mata, a nie możesz się zgłościć i ewentualnie zrezygnować?
L. - Nie Cze 15, 2008 11:06
Ja zgłaszam tradycyjnie Jolly Joke&Iana oraz Rilla
Holy jak dobrze pójdzie będzie niańczyć wtedy bachory, więc o jej wzięciu nawet nie myślę.
sachma - Nie Cze 15, 2008 11:09
No ja biore Nemi, ale to tylko dla zrobienia tlumu, bo bedzie wtedy tydzien po odsadzeniu dzieciakow wiec nie liczymy na dobre noty
i oczywiscie seniorka Bojka tez bedzie no a Vani i Pequena to chyba jasne
Anonymous - Nie Cze 15, 2008 11:11
Mam jeszcze trochę czasu, więc pomyślę
Oli - Nie Cze 15, 2008 11:13
sachma, a Seba nie zamierza żadnej panny zabrać?
|
|
|