To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2007 - Miot T Zirrael rattery - FOTY!!

sachma - Nie Sty 11, 2009 01:24

Trochę fotek Tabby ;)

Badoha - Nie Sty 11, 2009 10:17

Ślicznościowy ogonek :serducho:
Dużo miziaków przesyłam.

wuwuna - Nie Sty 11, 2009 15:03

Wow, jakie to duże :P
sachma - Wto Wrz 01, 2009 22:05

Tabby nie ma już z nami.. ;(
nie chcę tego jeszcze raz opisywać.. więcej informacji na forum SHSRP..

Nienna - Nie Lut 07, 2010 15:00

U mnie domek znalazły 2 dziewczynki z tego miotu - dumbo i standard himalayan.
Standardowa panienka przeszła operację usunięcia guzka nowotworowego w wieku prawie 1,5 roku. Niestety po paru miesiącach guz znowu się pojawił i wczoraj szczurka musiała nas opuścić.
Jej siostra dumbo jest bardzo chorowita, obecnie ma kilka rozsianych, złośliwych guzów i obawiam się, że jej dni też sa policzone.

Chciałabym przekazać Wam apel dr Jałonickiej, która leczy moje szczurki, żeby nie rozmnażać szczurków z tej linii. Pani doktor prosiła mnie o przekazanie tej wiadomości hodowcom, a to forum jest chyba właściwym miejscem. Niestety nie mogę znaleźć linku do tematu miotu T na SHSRP - Sachma, pomożesz?

Teo była przepięknym, mądrym, spokojnym szczurem. Bardzo mi jej brakuje. Nie pozwólmy, aby jej cierpienie poszło na marne i aby jej los podzieliły inne szczurki...

sachma - Nie Lut 07, 2010 15:18

Nienna, ta linia już dawno została wycofana z rozmnażania i z tego co wiem żaden szczur z miotu T Zirrael nie został rozmnożony.
Nienna - Nie Lut 07, 2010 15:40

Dzięki Sachma za szybką odpowiedź!

Ech, klatka wydaje mi się taka pusta po odejściu Teo... Mimo że są w niej trzy szczury... Tak bardzo chciałabym zobaczyć Teo jeszcze raz...

Karena - Pon Mar 26, 2012 10:44

W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.