To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2007 - Miot G Emerald Moon

Matrix - Pon Paź 15, 2007 22:21

Prawda,maluszki piękne:) Tak się pytam Andzia,bo "Gatito" to po hiszpańsku "kotek" i mi nie pasowało do szczurka :D :grouphug:
Andzia - Śro Paź 17, 2007 21:44

Co tam u maluchów?? Może jakieś fotki :mrgreen: ja już nie moge na miejscu usiedzieć...Wymiziać ich prosze ode mnie :serducho:
zywym_trudniej - Czw Paź 18, 2007 21:44

Niestety mam bardzo przykrą wiadomość, najmniejsza dziewczynka z miotu (rex blazed berkshire odeszła za tęczowy most. Chudła w oczach, słabła, a ja nie zdążyłam, nie byłam w stanie jej pomóc :( Przepraszam i jest mi naprawdę bardzo przykro.

Dla malutkiej Gayi [']

Reszta maluszków ma się dobrze, są tłuściutkie, duże i zdrowe. Otworzyły już oczka i biegają po całej klatce. Postaram się w weekend o aparat to będą zdjęcia i juz wypisane rezerwacje. Coś mi się wydaje że w miocie wśród selfów są czekoladki, ale jeszcze muszę je obejrzeć w dziennym świetle dokładnie, żeby powiedzieć które malce konkretnie.

Andzia - Czw Paź 18, 2007 21:57

:cry: ojej to straszne...zywym_trudniej, nie przepraszaj to nie Twoja wina na pewno zrobiłaś co mogłaś...

Jż nie moge się doczekać jak zobacze fotki chłopców... :serducho:

H. - Pią Paź 19, 2007 16:21

Szkoda :( Dla malenkiej .. [*]
persefona4 - Pią Paź 19, 2007 20:55

['] :cry:
Naciol - Nie Paź 21, 2007 14:12

Aaaa mój Greyen < 333

zywym_trudniej, strasznie mi przykro :(

Jakby co to nie mam internetu, jestem dostępna jedynie pod komórką.
Czekam na fotki! < 333

Andzia - Pon Paź 22, 2007 17:22

zywym_trudniej, co tam u maluchów?? Czy można prosić o jakieś świeżutkie fotki?? Chciałabym zobaczyć moich chłopców...a jacy oni są?? :serducho: :serducho: :serducho: :foty:
zywym_trudniej - Wto Paź 23, 2007 19:30

Oto i nowe fotki maleństw. Rosną i szaleją jak to maluchy :)

samiczka (dumbo, standard, black, self) rezerwacja Nakasha

samiczka (dumbo, rex, black, blazed berkshire) rezerwacja Ratata

samiczka (dumbo, standard, black, self) wolna

samiczka (dumbo, standard, black, blazed berkshire) rezerwacja Mohannah

samiczka (dumbo, standard, mink, berkshire) zostaje w hodowli

samczyk (dumbo, standard, black, blazed berkshire) rezerwacja Andzia

samczyk (dumbo, standard, black, self) rezerwacja Andzia

samczyk (dumbo, standard, black, blazed berkshire) rezerwacja Naciol

Andzia - Wto Paź 23, 2007 19:43

Trzymajcie mnie!!! Zaraz padne...Są cudowni, piękni.... :serducho: A Gent wydaje sie raczej czekoladowy...ojoj nie moge...są cudowni...a jak charakterki?
myaku - Wto Paź 23, 2007 20:25

Ile blazedzików! :serducho: Rozpływam się :mrgreen:
Anonymous - Wto Paź 23, 2007 20:36

GREYEN! Jejuniu, ja tego małego grubaska będę głaskać i głaskać :serducho: :serducho: :serducho:

Strasznie mi Mataforganowego Senia przypomina... :serducho:

Matrix - Wto Paź 23, 2007 20:48

Ale ta minkowa cudowna ^^ Słodka.I jak to możliwe że taka czarnulka jest wolna?!Nie wierzę :>
Anonymous - Wto Paź 23, 2007 22:28

O boze jaka ona sliczna ta panienka (dumbo, standard, black, self)qrde tak bym ja chciala ale ma juz 3 dziewczyny i na anstepna klatke nie mam miejsca..moglabym dolaczyc ja do wacikow ale jak nie zaakceptuja to kaplica....help nooo co ja mam zrobic
Anonymous - Śro Paź 24, 2007 09:06

Juni napisał/a:
GREYEN! Jejuniu, ja tego małego grubaska będę głaskać i głaskać :serducho: :serducho: :serducho:

Strasznie mi Mataforganowego Senia przypomina... :serducho:

aaa, si :) potwierdzam, istotnie malec wybitnie Seniopodobny :mrgreen: jakby jeszcze na dokładkę był rexem, to śmiałabym się pokusić o stwierdzenie, że ktoś mi Seniastego bezczelnie sklonował :mrgreen: