Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?
AngelsDream - Czw Sie 16, 2007 11:47
helen.ch napisał/a: | odwiedziłam, zamówiłam, |
Zamówiliśmy - cały zestaw dla szczurów i na razie wszystko jest super
[ Dodano: Czw Sie 16, 2007 13:15 ]
Viss, szybko:
Cytat: | 08/08/2007 Zamówienie przyjętę Proszę o kontakt, jeśli czas realizacji zamówienia ma przekroczyć 3 dni robocze. Dziękuję.
08/08/2007 W trakcie ralizacji Dziękujemy za dokonanie przelewu. Jutro paczka zostanie wysłana.
Serdecznie pozdrawiam,
Katarzyna Król
09/08/2007 Wysłane
13/08/2007 Dostarczone |
Polecam!
Nisia - Pon Sie 20, 2007 12:32
Ja też polecam.
Przesyłka przyszła nadspodziewanie szybko (choć jeszcze leży na poczcie - dziś odbieram).
I co mnie zdziwiło... Asortyment dla gryzoni... Największy ze sklepów, które do tej pory odwiedzałam.
LunacyFringe - Śro Sie 22, 2007 19:03
Ja polecam http://www.zoohandel24h.pl/
Zamówiłam klatkę i doszła w ciągu 3 czy tam 4 dni roboczych .
Wszystko jest w jak najlepszym stanie i w dodatku moim zdaniem nie za taką dużą cenę .
Żadnej nawet najmniejszej ryski
Także z mojej strony ocena pozytywna .
W najbliższym czasie wypróbuję planete-zoo ;> Mam nadzieję , że też będzie miło
zasadzkas - Śro Sie 22, 2007 19:06
zoohandel to chyba koziołek, który był powyżej mocno krytykowany
LunacyFringe - Śro Sie 22, 2007 19:08
To może wziął się do pracy bo u mnie wszystko w jak największym porządeczku
zasadzkas - Śro Sie 22, 2007 19:14
wiesz, ja zamawiałam w czerwcu i, jak pisałam wyżej, też dobrze, ale viss i nie tylko miały duże problemy z wyegzekwowaniem zamówienia.
Izabela - Śro Sie 22, 2007 20:07
zasadzkas napisał/a: | zoohandel to chyba koziołek, który był powyżej mocno krytykowany |
To są dwa różne sklepy. Zoohandel prowadzony przez Piotra Korenika w Żarach, koziołek przez Adriana Kozioła w Bytomiu. Ten pierwszy na allegro występuje jako zoohandel (dawniej picia), ten drugi bodajże zooklatki, jeśli dobrze pamiętam. Z pierwszym mam spore doświadczenie i bardzo pozytywnie oceniam współpracę z nim, drugiego nie polecam, tak jak i inni.
zasadzkas - Śro Sie 22, 2007 20:25
Myślałam, że ten sam. Dzięki za wyjaśnienie.
Izabela - Śro Sie 22, 2007 20:30
Proszę
Monica_18 - Sob Wrz 01, 2007 14:37
No więc zamieszczam opinię o sklepach polecanych i nie polecanych
POLECANE:
Planeta Zoo - Wspaniały sklep ! Pełna oferta Herbal Pets , gratis w postaci woreczka pełnego przysmaków Herbal Pets do sprawdzenia czy szczurkom będzie smakować zanim zdecyduje się zamówić i ulotek na temat karmy dla szczurka. Byłam bardzo mile zaskoczona!!:) Do tego wszystko idealnie zapakowane czyste i pachnące ! Kontakt e-mailowy szybki.
Animalia- Wszytko jak zawsze expresowo , kontakt telefoniczny idealny , mili ludzie , również jestem zadowolona
NIE POLECANE:
Krak-vet !!! - sklep okropny !! Zawiodłam się na nim aż 2 razy zakupiłam u nich jedzonko dla ogonów i zabawki , nie dość że paczki nie dostałam przez 10 dni sama musiałam się upomnieć to obiecali , że wyślą. Na drugi dzień piszą , że mam zadzwonić , dzwonię a oni mi mówią , że nie mają w magazynie połowy mojego zamówienia i tylko hamak z 6 rzeczy jakie miałam w koszyku...:/ No szok.. dają na zakup a nie mają potem się musiałam z tydzień upominać o przelanie pieniędzy..kiedy postanowiłam im dać drugą szansę zadzwoniłam spytać się czy mają w magazynie kolorowe ringa w różnych kolorach i chcę kupić tak by się nie powtarzały pani oznajmiła mi , że nie nie ma dostępu nikt do magazynu i nie może mi udzielić informacji Jakoś w planeta-zoo potrafiono mi szybko odpisać .. Nie polecam Krakvetu już nigdy tam nic nie kupie
helen.ch - Sob Wrz 01, 2007 15:06
Monica_18 napisał/a: | POLECANE:
Planeta Zoo - Wspaniały sklep ! Pełna oferta Herbal Pets , gratis w postaci woreczka pełnego przysmaków Herbal Pets do sprawdzenia czy szczurkom będzie smakować zanim zdecyduje się zamówić i ulotek na temat karmy dla szczurka. Byłam bardzo mile zaskoczona!!:) Do tego wszystko idealnie zapakowane czyste i pachnące ! Kontakt e-mailowy szybki. |
tylko mogę się pod tym podpisać, ja dostałam jeszcze gratis 120 g karmy dla świnki morskiej, ilość gratisowych drobiażdżków HP wprawiła mnie w radość wielką
AngelsDream - Sob Wrz 01, 2007 16:07
helen.ch, Monica_18, ja z Planetą Zoo mam podobnie
falka - Pon Wrz 10, 2007 09:22
Krakvet złożyłam zamówienie - nie mieli połowy towaru w tym najważniejszego czyli klatki (na szczęście nauczona doświadczeniem wzięłam za pobraniem), poprosiłam o anulowanie, bardzo grzecznie odpisali, że anulują, po czym spytałam o kolejne dwie klatki - też ich nie mają - czy oni coś mają w tym sklepie czy tylko kolekcję zdjęć???
czy ktoś coś wie o tym sklepie? http://zoo-sklep.pl/
Monica_18 - Pon Wrz 10, 2007 14:58
No właśnie krak-vet ostatnio sobie robi jaja...;] mój post powyżej sam mówi za siebie radze tam nie kupować bo bałagan mają....
Andzia - Pon Wrz 10, 2007 15:58
A ja złożyłam zamówienie w zookoziołku... w czwartek ale po przeczytaniu opini tu zaczynam się bać Mam nadzieje ze mimo wszystko będzie oki
|
|
|