Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
pszczoła - Pon Sie 12, 2013 15:35
Karena napisał/a: | Zerkam na to moje stado i ociągałam się tylko ze względu na nie. Chyba pojadę bez nich. 8h w pociągu to jednak mimo wszystko sporo - jednak mam bezpośredni i w świetnych godzinach - więc jadę z moim +1 ale bez ogonów. |
ale jak to
wilczek777 napisał/a: | Zgłoszenie niby już gotowe do wysłania... Zaczynam się martwic o nocleg o.0 |
tym się nie martw My zazwyczaj nocujemy większą ekipą w jakimś niedrogim hostelu w niedużej odległości od targów, myślę że zaraz jakieś pomysły/propozycje padną. Zgłaszajcie się
Cytat: | I ja na pewno będę! Aha i dajcie znać co z noclegiem i gdzie (oraz koszty rzec jasna) |
madziastan, jak wyżej. Nie ma odgórnie ustalonego miejsca noclegu, ale można się dogadać i z większą grupą gdzieś zarezerwować. W temacie powyżej podanym przez Karenę.
Pyl,
W to, że byłaś rano w pracy, nie uwierzę!
pszczoła - Pon Sie 12, 2013 15:38
Nie wiem, czy było już to pisane, ale każdy szczurzy uczestnik Wystawy dostanie upominek w formie produktu z Herbal Pets, więc nikt nie wróci z pustymi rękami
Pyl - Pon Sie 12, 2013 15:38
Off-Topic: | quag, pszczółka, ja też w to nie wierzę I jeszcze robotę na czas zrobiłam
Musi co coś mi się w mózgu poprzestawiało - udar cieplny, albo co... |
quagmire - Pon Sie 12, 2013 15:41
pszczoła, chyba nie pisałaś
Pyl - Pon Sie 12, 2013 15:44
To ja dołożę zachętę - każdy wystawca może też dostać szczurzą ulotkę, a co!
I odwiedzający też
Karena - Pon Sie 12, 2013 19:32
Off-Topic: |
pszczoła, jedyne nagrodzone to te moje nieobecne (np. Maskotka) i najstarsze (Bufka, Woodoo) . A najstarsze zaczynają mi właśnie pokichiwać... Także chyba jadę bez.
|
quagmire - Pon Sie 12, 2013 21:46
Karena, a małe niebieskie?
Karena - Pon Sie 12, 2013 23:26
Ech Wy...
quagmire napisał/a: | Karena, a małe niebieskie? |
Off-Topic: | Przez Ciebie wysłałam zgłoszenie z małym niebieskim.
Brzydala małego (Fus Ro Dah) dorzucam jako towarzyszącą bo chce pokazać Nakashy co zrobiła
A i niebieskie będzie miało swoje ulubione mniejsze towarzystwo. Tyle wygrać. |
mmarcioszka - Pon Sie 12, 2013 23:30
Karena
pszczoła - Pon Sie 12, 2013 23:40
Off-Topic: | Karena napisał/a: | Brzydala małego (Fus Ro Dah) dorzucam jako towarzyszącą bo chce pokazać Nakashy co zrobiła |
szczura z najcudowniejszym charakterem
|
Pyl - Wto Sie 13, 2013 00:42
Karena, zgłoś jakieś trzecie cudo. Choćby na wszelki wypadek. I żeby oczy nacieszyć
quagmire - Wto Sie 13, 2013 08:55
Super
Karena - Wto Sie 13, 2013 09:55
Pyl napisał/a: | Karena, zgłoś jakieś trzecie cudo. Choćby na wszelki wypadek. I żeby oczy nacieszyć |
No właśnie trzecie i czwarte cudo, które wykosiły nagrody pokichują, ogólnie lenie się z nich robią pomału i czuję, że wymęczyłaby je podróż. Poza tym teraz są w pechowym dla moich ogonów wieku więc wolę nie kusić losu. Także jestem pewna swojej decyzji.
Za to szczury w rozmiarze M i S będą ;p
pszczoła, o tak Lizawka wymiata.
quagmire - Śro Sie 14, 2013 08:50
Wszystkim wahającym się, zapominalskim, spóźnialskim przypominam, że dzisiaj jest ostatni dzień nadsyłania zgłoszeń na wystawę.
Jedziemy się dobrze bawić i propagować wiedzę na temat szczurów, ale przypomnę jeszcze, że:
pszczoła napisał/a: | W tym roku na Zoo-Botanice jednym z naszych sponsorów jest firma AQUAEL , która zapewni nam artykuły z katalogu Pet Inn oraz Comfy. Także zapowiada się bardzo ciekawie i atrakcyjnie |
oraz
pszczoła napisał/a: | Nie wiem, czy było już to pisane, ale każdy szczurzy uczestnik Wystawy dostanie upominek w formie produktu z Herbal Pets, więc nikt nie wróci z pustymi rękami |
AngelsDream - Śro Sie 14, 2013 10:05
quagmire, tak jest!
Wyjątki jeszcze potrzebują chwilę.
|
|
|