To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2013 - Miot F Rotta Taivas

wisnia107 - Nie Mar 17, 2013 15:26

Śliczności, słów nie mam...
Szkoda maluszka, trzymam kciuki za drugiego, niech szybko nadrabia. A zdjęcia mogę przeglądać w nieskończoność, takie przytulaśne są : :falover:

unicorn - Nie Mar 17, 2013 16:08

Fajniutkie. :mrgreen:
quagmire - Nie Mar 17, 2013 17:28

Teraz jak otworzyły oczka i zaczynają same jeść, to będzie już z górki :D Śliczne są bardzo :)
Oli - Nie Mar 17, 2013 19:54

nie będę narzekać, ale gdzie te indywidualne? :foty: :P
Vaco - Nie Mar 17, 2013 20:39

nie chcę marudzić, ale chyba czas na rezerwacje :P
Nakota - Nie Mar 17, 2013 23:29

Dzięki dziewczyny :serducho:

Oli, Vaco, ja wam dam :P To wcale nie jest takie hop siup zrobić dwunastce ruchliwych malców dobre zdjęcia, a potem wrzucić je na serwer i na forum. To czasochłonne, więc nie marudzić, bo zmieściłam się w jednej dobie :D

Także rezerwacje czas zacząć!
Przypominam, że trzeba brać pod uwagę, że wszystkie znaczone napyszcznie malce mogą okazać się husky!

Samiczki:
F1 - FLO Rotta Taivas - dumbo, double velveteen?, russian platinum?, berkshire - 19g - rezerwacja

F2 - FIORA Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue agouti, niski varieberk, nst. blazed - 15g - rezerwacja

F3 - FUMI Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue, berkshire - 22g - rezerwacja

F4 - FADHILA ZURI Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian platinum?, nst. bareback, spotted - 19g - rezerwacja

F5 - FAIRYTALE Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian cinnamon, nst. bareback, spotted - 29g - rezerwacja

Samce:

M1 - FIREFOX Rotta Taivas - dumbo, double velveteen?, russian blue, berkshire - 19g - rezerwcja

M2 - FIODOR Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian dove, berkshire - 22g - rezerwacja

M3 - FELEK KURDUPELEK Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian dove, berkshire - 15g - rezerwacja

M4 - FILI THE BRAVE Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian cinnamon, berkshire - 23g - rezerwacja - warunek hodowlany

M5 - FIREFLY Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue agouti, niski varieberk, mini spotted - 22g - rezerwacja

M6 - FANTASTICO FUNGI FRICO Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue agouti, nst. hooded, spotted - 17g - rezerwacja

M7 - FANTAZY Rotta Taivas - dumbo, double velveteen?, russian dove agouti, nst. hooded, spotted - 24g - rezerwacja

Więcej zdjęć można znaleźć w galerii miotu :)

mmarcioszka - Nie Mar 17, 2013 23:51

F4, F5 i M7 cudowne :serducho:
Varinia - Nie Mar 17, 2013 23:56

M2 i M7 :serducho: Ich spojrzenia ujęły moje serce. Wszystkie maluchy są piękne, aż napatrzeć się nie mogę! Od skakania ze zdjęcia na zdjęcie już kręci mi się w głowie xD :grouphug: cudowna gromadka!
Varinia - Pon Mar 18, 2013 00:07

Eh, dylematy ---> tak patrzę na tego M1 - jest delikatny. Piękny :serducho:
Oli - Pon Mar 18, 2013 08:56

Nakota, teraz już wiadomo dlaczego zaprzestałam robienia fot wszystkich szczurów pod rząd :D miałam 29 szczurów i robiłam, never again :P

ja to mam dwóch faworytów... :serducho:

anaa - Pon Mar 18, 2013 09:10

aaaj jakie piękności :serducho:
Willow - Pon Mar 18, 2013 09:46

Też mam dwóch faworytów :serducho:
Mam nadzieję, że któryś się dla mnie ostanie...

wuwuna - Pon Mar 18, 2013 09:46

Te jaśniutkie to nie amerykany, w życiu :D russian silvery jak nic, a jeśli nie to powdery.
Są cudownie blade jak mgła. Cudne!

I gdzie same rexy i teddiki, Nakota? Co ty tam nakombinowałaś z samymi doublami? :DD
No i DV tam nie ma, bo musi być każdy co najmniej rexem.

A ja mam swojego faworyta. :P

pszczoła - Pon Mar 18, 2013 09:56

a ja mam pytanie, czy DV łysieją tak jak DR? :P
wuwuna - Pon Mar 18, 2013 10:04

pszczółka napisał/a:
a ja mam pytanie, czy DV łysieją tak jak DR? :P
pszczółko, nie.
Double velveteeny mają dłuższą sierść i poskręcaną jak owce. Rexy i teddy rexy mogą się przy nich schować. I są najmiększe z wszystkich innych możliwości.

Wg mnie mają sierść najidealniejszą z wszystkich kudełków. Bo najlepsze cechy u kręciołków są spotęgowane.