Mioty urodzone - rok 2013 - Miot F Rotta Taivas
wisnia107 - Nie Mar 17, 2013 15:26
Śliczności, słów nie mam...
Szkoda maluszka, trzymam kciuki za drugiego, niech szybko nadrabia. A zdjęcia mogę przeglądać w nieskończoność, takie przytulaśne są :
unicorn - Nie Mar 17, 2013 16:08
Fajniutkie.
quagmire - Nie Mar 17, 2013 17:28
Teraz jak otworzyły oczka i zaczynają same jeść, to będzie już z górki Śliczne są bardzo
Oli - Nie Mar 17, 2013 19:54
nie będę narzekać, ale gdzie te indywidualne?
Vaco - Nie Mar 17, 2013 20:39
nie chcę marudzić, ale chyba czas na rezerwacje
Nakota - Nie Mar 17, 2013 23:29
Dzięki dziewczyny
Oli, Vaco, ja wam dam To wcale nie jest takie hop siup zrobić dwunastce ruchliwych malców dobre zdjęcia, a potem wrzucić je na serwer i na forum. To czasochłonne, więc nie marudzić, bo zmieściłam się w jednej dobie
Także rezerwacje czas zacząć!
Przypominam, że trzeba brać pod uwagę, że wszystkie znaczone napyszcznie malce mogą okazać się husky!
Samiczki:
F1 - FLO Rotta Taivas - dumbo, double velveteen?, russian platinum?, berkshire - 19g - rezerwacja
F2 - FIORA Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue agouti, niski varieberk, nst. blazed - 15g - rezerwacja
F3 - FUMI Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue, berkshire - 22g - rezerwacja
F4 - FADHILA ZURI Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian platinum?, nst. bareback, spotted - 19g - rezerwacja
F5 - FAIRYTALE Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian cinnamon, nst. bareback, spotted - 29g - rezerwacja
Samce:
M1 - FIREFOX Rotta Taivas - dumbo, double velveteen?, russian blue, berkshire - 19g - rezerwcja
M2 - FIODOR Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian dove, berkshire - 22g - rezerwacja
M3 - FELEK KURDUPELEK Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian dove, berkshire - 15g - rezerwacja
M4 - FILI THE BRAVE Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian cinnamon, berkshire - 23g - rezerwacja - warunek hodowlany
M5 - FIREFLY Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue agouti, niski varieberk, mini spotted - 22g - rezerwacja
M6 - FANTASTICO FUNGI FRICO Rotta Taivas - dumbo, double velveteen rex?, russian blue agouti, nst. hooded, spotted - 17g - rezerwacja
M7 - FANTAZY Rotta Taivas - dumbo, double velveteen?, russian dove agouti, nst. hooded, spotted - 24g - rezerwacja
Więcej zdjęć można znaleźć w galerii miotu
mmarcioszka - Nie Mar 17, 2013 23:51
F4, F5 i M7 cudowne
Varinia - Nie Mar 17, 2013 23:56
M2 i M7 Ich spojrzenia ujęły moje serce. Wszystkie maluchy są piękne, aż napatrzeć się nie mogę! Od skakania ze zdjęcia na zdjęcie już kręci mi się w głowie xD cudowna gromadka!
Varinia - Pon Mar 18, 2013 00:07
Eh, dylematy ---> tak patrzę na tego M1 - jest delikatny. Piękny
Oli - Pon Mar 18, 2013 08:56
Nakota, teraz już wiadomo dlaczego zaprzestałam robienia fot wszystkich szczurów pod rząd miałam 29 szczurów i robiłam, never again
ja to mam dwóch faworytów...
anaa - Pon Mar 18, 2013 09:10
aaaj jakie piękności
Willow - Pon Mar 18, 2013 09:46
Też mam dwóch faworytów
Mam nadzieję, że któryś się dla mnie ostanie...
wuwuna - Pon Mar 18, 2013 09:46
Te jaśniutkie to nie amerykany, w życiu russian silvery jak nic, a jeśli nie to powdery.
Są cudownie blade jak mgła. Cudne!
I gdzie same rexy i teddiki, Nakota? Co ty tam nakombinowałaś z samymi doublami?
No i DV tam nie ma, bo musi być każdy co najmniej rexem.
A ja mam swojego faworyta.
pszczoła - Pon Mar 18, 2013 09:56
a ja mam pytanie, czy DV łysieją tak jak DR?
wuwuna - Pon Mar 18, 2013 10:04
pszczółka napisał/a: | a ja mam pytanie, czy DV łysieją tak jak DR? | pszczółko, nie.
Double velveteeny mają dłuższą sierść i poskręcaną jak owce. Rexy i teddy rexy mogą się przy nich schować. I są najmiększe z wszystkich innych możliwości.
Wg mnie mają sierść najidealniejszą z wszystkich kudełków. Bo najlepsze cechy u kręciołków są spotęgowane.
|
|
|