To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - KnAS, czyli Klub (nie)Anonimowych Szczuroholików

pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 20:29

mmarcioszka, najpierw "namawiasz"
mmarcioszka napisał/a:
Pyl, Icuś zadecydował ostatecznie za Ciebie

a potem kopiesz, babo :P

mmarcioszka - Śro Kwi 17, 2013 20:37

pszczółka nie, daleko mi do namawiania. Z wpisów AD i Pyl w Jej temacie zrozumiałam, że już podjęła decyzję (i Icuś jej pomógł), dopiero później zauważyłam resztki wątpliwości Pyl i kopem może nie odradzam, ale namawiam do przemyśleń ;)
Kasik - Śro Kwi 17, 2013 20:38

Pyl, no wiesz, nie wypada, żeby przewodniczący Klubu dał ciała... Trzymaj fason! :P
AngelsDream - Śro Kwi 17, 2013 21:04

Ja tylko przypomnę: przeszczurzenie...

I już sobie idę, bo kimże jestem, żeby kopać?

Pyl - Śro Kwi 17, 2013 21:31

;( One znów razem w sputniku ;(
pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 21:33

Pyl, ale to o niczym nie świadczy, nie zdążyły się jeszcze do siebie przywiązać :>
AngelsDream - Śro Kwi 17, 2013 21:36

Pyl, sputnik fajny, to czemu mają nie siedzieć w nim razem? Ale to dzieciaki, nie rozdzielasz dorosłego, zżytego stada, tylko przedszkolaki.
Martini - Śro Kwi 17, 2013 21:52

Pyl napisał/a:
One znów razem w sputniku

wcale im się nie dziwię. ja bym spała w sputniku, ktokolwiek by się obok nie położył, może to coś wyjaśnia.

Pyl - Śro Kwi 17, 2013 21:53

To dlaczego JaśniePAN tam nie śpi? I cHaber? Selekcjoner w bramce stoi i tylko aguty wpuszcza?
Martini - Śro Kwi 17, 2013 21:58

Może nie wszyscy uzbierali krewetki z karmy na łapówę...
Nakasha - Śro Kwi 17, 2013 22:53

Pyl, a ja myślę, że wcale nie potrzebujesz kopa. Sama najlepiej wiesz, ile masz teraz szczurów (w sumie wcale nie tak dużo, a na pewno dużo mniej niż kiedyś) i czy chcesz i czy potrzebujesz zostawiać sobie tego agutka. Więc tylko kciukam za najlepszą dla Ciebie decyzję. :kciuki:
Oli - Czw Kwi 18, 2013 00:36

ja się do kopów nie nadaję, ale wiedz Pyl, że ja mam zdanie swoje i popieram Twoje decyzje. a na marginesie to chyba dawno nie sprzątałaś i nie byłaś u weta...? ;)
quagmire - Czw Kwi 18, 2013 08:54

Oli napisał/a:
a na marginesie to chyba dawno nie sprzątałaś i nie byłaś u weta...?

I dawno nie miałaś zbyt wielu szczurów w tym samym wieku...

babyduck - Czw Kwi 18, 2013 13:51

Pylu, hamuj się! To jest ten jeden, który robi różnicę.
Pyl - Wto Kwi 30, 2013 15:55

Kasik napisał/a:
Pyl, no wiesz, nie wypada, żeby przewodniczący Klubu dał ciała... Trzymaj fason! :P
Czarny sTupot zostaje. Nie wiem jak przeżyję kolejne sprzątania i kolejne tygodnie spędzone u wetów. Ale dzięki niektórym głosom rozsądku (babyduck :serducho: ) nie zostaje u mnie kolejna piękna dziewczynka (auuu!). Choć jeden pozytyw.

Szukam chętnego na stanowisko prezesa...