O szczurach ogólnie - KnAS, czyli Klub (nie)Anonimowych Szczuroholików
pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 20:29
mmarcioszka, najpierw "namawiasz"
mmarcioszka napisał/a: | Pyl, Icuś zadecydował ostatecznie za Ciebie |
a potem kopiesz, babo
mmarcioszka - Śro Kwi 17, 2013 20:37
pszczółka nie, daleko mi do namawiania. Z wpisów AD i Pyl w Jej temacie zrozumiałam, że już podjęła decyzję (i Icuś jej pomógł), dopiero później zauważyłam resztki wątpliwości Pyl i kopem może nie odradzam, ale namawiam do przemyśleń
Kasik - Śro Kwi 17, 2013 20:38
Pyl, no wiesz, nie wypada, żeby przewodniczący Klubu dał ciała... Trzymaj fason!
AngelsDream - Śro Kwi 17, 2013 21:04
Ja tylko przypomnę: przeszczurzenie...
I już sobie idę, bo kimże jestem, żeby kopać?
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 21:31
One znów razem w sputniku
pszczoła - Śro Kwi 17, 2013 21:33
Pyl, ale to o niczym nie świadczy, nie zdążyły się jeszcze do siebie przywiązać
AngelsDream - Śro Kwi 17, 2013 21:36
Pyl, sputnik fajny, to czemu mają nie siedzieć w nim razem? Ale to dzieciaki, nie rozdzielasz dorosłego, zżytego stada, tylko przedszkolaki.
Martini - Śro Kwi 17, 2013 21:52
Pyl napisał/a: | One znów razem w sputniku |
wcale im się nie dziwię. ja bym spała w sputniku, ktokolwiek by się obok nie położył, może to coś wyjaśnia.
Pyl - Śro Kwi 17, 2013 21:53
To dlaczego JaśniePAN tam nie śpi? I cHaber? Selekcjoner w bramce stoi i tylko aguty wpuszcza?
Martini - Śro Kwi 17, 2013 21:58
Może nie wszyscy uzbierali krewetki z karmy na łapówę...
Nakasha - Śro Kwi 17, 2013 22:53
Pyl, a ja myślę, że wcale nie potrzebujesz kopa. Sama najlepiej wiesz, ile masz teraz szczurów (w sumie wcale nie tak dużo, a na pewno dużo mniej niż kiedyś) i czy chcesz i czy potrzebujesz zostawiać sobie tego agutka. Więc tylko kciukam za najlepszą dla Ciebie decyzję.
Oli - Czw Kwi 18, 2013 00:36
ja się do kopów nie nadaję, ale wiedz Pyl, że ja mam zdanie swoje i popieram Twoje decyzje. a na marginesie to chyba dawno nie sprzątałaś i nie byłaś u weta...?
quagmire - Czw Kwi 18, 2013 08:54
Oli napisał/a: | a na marginesie to chyba dawno nie sprzątałaś i nie byłaś u weta...? |
I dawno nie miałaś zbyt wielu szczurów w tym samym wieku...
babyduck - Czw Kwi 18, 2013 13:51
Pylu, hamuj się! To jest ten jeden, który robi różnicę.
Pyl - Wto Kwi 30, 2013 15:55
Kasik napisał/a: | Pyl, no wiesz, nie wypada, żeby przewodniczący Klubu dał ciała... Trzymaj fason! | Czarny sTupot zostaje. Nie wiem jak przeżyję kolejne sprzątania i kolejne tygodnie spędzone u wetów. Ale dzięki niektórym głosom rozsądku (babyduck ) nie zostaje u mnie kolejna piękna dziewczynka (auuu!). Choć jeden pozytyw.
Szukam chętnego na stanowisko prezesa...
|
|
|