Klatki i wyposażenie - Smycz i szelki - dyskusja
Anonymous - Pią Sie 08, 2008 15:32
Asaurus napisał/a: | Zwracać uwagę na biegające psy, dzieci i mocherowe berety, (...) |
Właśnie kombinowałam nad kupnem szelek ale dziewczyny podrzuciły mi linka i przeglądam. Będzie trzeba te artykuły "Asaurusowe" nabyć i zrobić. Ciekawe czy coś/cokolwiek z tego wyjdzie.
martussia - Wto Sie 19, 2008 14:50
Wlasnie wróciłam z dwugodzinnego pola walki:P
próbowałam zrobiłam moim dziewczynom szelki .. jedna z nich wychodzi po 30 sekundach a druga w ogole nie da sobie zalozyc.. chyba musze do sklepu się przejsc i wyprobowac takie kupne:)
Oli - Śro Sie 20, 2008 00:53
martussia napisał/a: | chyba musze do sklepu się przejsc i wyprobowac takie kupne:) |
z takich w sklepie wyjdą Ci w 10 sekund, jeśli z tych forumowych wychodzą.
martussia - Śro Sie 20, 2008 14:05
no kurcze ..:( może są jeszcze za male..
Layla - Śro Sie 20, 2008 14:06
martussia, a koniecznie musisz mieć tę smycz? Ja nie mam i żyję
nutaka - Śro Sie 20, 2008 16:15
ja kupiłam 2 sklepowe, i po długiej walce z mychą udało mi się załozyc..po 5 sekundach myszki w szelkach juz nie było.
Mrówa - Śro Sie 20, 2008 17:56
Ja Pazurkę wypuszczam bez smyczki i biegnie za mną zawsze ,ale jutro na wszelki wypadek szelki i smycz kupię.
mal_a - Śro Sie 20, 2008 18:38
Ja właśnie zamówiłam szelki przez Internet w Planecie Zoo. Leniwiec ze mnie i samej mi się nie chce robić. Jak już stestuję to napiszę jak się moje ogoniaki w tym czują. Uwielbiają podróże, ale mam stracha, że jak się przestraszą to będą uciekać na oślep i może być niebezpiecznie. A w szelkach będą miały trochę swobody a ja będę spokojniejsza.
Oli - Śro Sie 20, 2008 18:48
Jak się szczur przestraszy to niestety takie kupne szelki zawodzą - przekonałam się na własnej skórze.
Bema - Śro Sie 20, 2008 21:05
Mrówcia, żebyś się nie zdziwiła jak kiedyś nie pobiegnie; młoda jest i ciekawska. Jak sobie siądziesz z nią na trawce to ok, niech biega w pobliżu, ale spraw sobie tą smycz lepiej!
Mrówa - Śro Sie 20, 2008 21:46
Jutro będzie ;D
martussia - Czw Sie 21, 2008 18:04
Kurczę.. ja poszłam z moimi na trawkę , puściłam je ale bardzo blisko siebie bo się boję, że mi uciekną więc dlatego chciałam smyczkę:(
nutaka - Wto Mar 10, 2009 23:02
a sądzicie o tym:
http://www.planeta-zoo.pl...rka-p-5094.html
Nie będzie za duże na babola? Bluta nie prostestuje gdy ma szelki, nie wyrywa się, tylko w takich zwykłych to niewygodnie jej, bo się przekręcają
Anonymous - Śro Mar 11, 2009 16:17
tez chcialam to kupic, nut.
ale ja ze swoimi zadko chodze, a jak juz to laza blisko mnie, wiec szkoda mi pieniedzy.
nie wiem jak szczur bedzie sie w tym czul, ale nie wyglada najgorzej
nutaka - Śro Mar 11, 2009 17:49
A u mnie szczury pewniej czują się w szelkach. Gdy puszę je ot tak na trawkę to wciskaja mi się pod ubranie i ogólna panika. Ale kiedy są w szelkach czują się bezpiecznie. Tylko że te zwykłe są strasznie niewygodne.
Zamówiłam, jak będą za duże, mogę zwrócic.
Na razie tylko jedne - na próbę jak się sprawdzą to wezmę jeszcze drugie.
|
|
|