Mioty adoptowane - Warszawskie Szczury Księżycowe - 3 mioty.
Martini - Śro Lis 07, 2012 14:00
helhaim, Miss Kludiik je będzie wiozła, a mieszka b. blisko mnie, więc pewnie będą zimować u mnie, w razie potrzeby. A wcześniejsza koordynacja to, hmmm, wewnętrzne sprawy naszej Szczurzej Centrali Adopcyjnej Najistotniejsze to wiedzieć, kiedy Miss Kludiik będzie jechać do Kielc.
helhaim - Śro Lis 07, 2012 14:05
Martini, jasne, w Wasze manewry wewnętrzne nie wnikam:)
pisałem do Kluudik kiedy będzie zmierzać do Ck, więc jak coś to będę wiedział:)
ja może napiszę w jakie dni mogę je odebrać, co? Pasuje mi: 15,17,20 listopada, ewntualnie później... w pozostałe dni od 9 do 21 rabotaju;/
i mam dziwne i pewnie nie na miejscu pytanie? Czy będę potrzebował swój transporter?
edit:
miss kluudik wraca do Kielc pod koniec przyszłego tygodnia. Może 15 albo 17 uda się przetransportować do mnie szczurasy?
jakasiek - Pią Lis 09, 2012 08:41
Hej,
Zarejestrowałam się, bo jakoś głupio nie móc napisać o szczurkach, które są u nas
Fiszka i Liszka są naprawdę cuuudne
Będzie nam bardzo trudno się z nimi rozstać (bardzo liczę na wieści z nowego domku)
Dziewczyny są razem od początku i są ze sobą bardzo związane, dlatego cieszę się, że znalazły razem nowy domek.
Liszka (kaptur) jest alfą i przy spotkaniach z naszymi dziewczynami jest zaczepialska. Dlatego nie łączyliśmy szczurków, ale wybiegi zawsze mają razem i do poważniejszych starć nie dochodzi.
Fiszka i Liszka szukają kontaktu z nami na wybiegu - wchodzą na nas, wchodzą pod bluzę, Fiszka uwielbia wchodzić do nogawek!
Dziewczyny są niezwykle ciekawskie, skoczne i wszędobylskie - zwiedziły miejsca dotąd nieeksplorowane przez nasze poprzednie szczurki!
Bardzo przepraszam za niewielką ilość fotek i ich jakość, ale dziewczyny są za szybkie dla mojego aparatu - najczęściej mam puste zdjęcie, albo kawałek ogona
she-wolf - Pią Lis 09, 2012 17:46
Szczurzynka kruszynka wylądowała właśnie na ziemiach Krakowskich od dziś nosić będzie imię Esmeralda na razie się jeszcze boi i zwiedza wielgachną klatkę, ale myślę, że niebawem się zżyjemy no i dojadą do niej koleżanki wrzucam zdjątko, przepraszam za jakość , ale tylko takie w tej chwili jestem w stanie zrobić obiecuję założenie tematu i tam newsy z życia kapturki księżycowej
PS. Już sobie zajada jedzonko :3 ależ jestem szczęśliwa taka z niej maleńka 'myszka'
helhaim - Pią Lis 09, 2012 18:27
she-wolf, też mam ferplasta tarasy. Ja z niecierpliwością oczekuję przyjazdu Fiszki i Liszki do mnie... po prostu nie mogę się doczekać!!
jakasiek, wieści z nowego domku będziesz otrzymywać regularnie w założonym przeze mnie wątku i jeśli chcesz także innymi kanałami;)
pozdrawiam:)
Pyl - Sob Lis 10, 2012 01:21
jakasiek, fajnie, że jesteś Jak to szczury motywują ludzi do "elektronicznych" kontaktów
A dziewczynki ugłaszcz ode mnie - może jeszcze mnie troszkę pamiętają?
she-wolf, mała mysza w XLce?!? Ona się tam nie zgubiła? Wymiziaj za uszkiem
she-wolf - Sob Lis 10, 2012 13:59
Pyl właśnie miała problemy na początku, ale już sobie ogarnęła ślicznie gdzie co jest i śpi sobie w sputniku (zresztą i on jest dla niej ogromny ) Mała w ogóle ma dwa tryby : raz jest małą słodką lekko wystraszoną pchełką, skłonną do tulasków i spania na brzuchu, a raz włącza się jej Forrest Gump i biega i biega nie można jej złapać
helhaim - Sob Lis 10, 2012 16:32
Jak koleżanki dojadą to dopiero będziesz miała wesoło
a moje będą mieszkać w mniej więcej (wersja robocza) takiej klateczce:)
jakasiek - Nie Lis 11, 2012 10:11
Fajne mieszkanko czeka na dziewczynki!
Helhaim, mam nadzieję, że wkrótce do Ciebie dotrą, chociaż my o rozstaniu myślimy z żalem wielkim.
helhaim - Nie Lis 11, 2012 10:42
jakasiek, to wersja robocza, planuję jakąś rurę dołożyć i troche szmatek cieplych. Oczywiście sciółka też będzie.:) rozumiem, że ciężko sie będzie rozstać, podejrzewam, że Wasz żal jest wprost proporcjonalny do mojego odczucia szczęścia
Magdonald - Wto Lis 13, 2012 20:20
Śnieżynka z trzeciego miotu trafiła do mnie w sobotę Bardzo szybko się zaklimatyzowała w nowym domku, a jeszcze szybciej zaprzyjaźniła z moją małą łysolką : D Jest straszną przylepą, zarówno w stosunku do ludzi, jak i innych szczurków
Razem z małą dziękujemy i pozdrawiamy!
(zdjęcia są słabej jakości, bo jest wieczór, a ja nie chciałam szczurków razić fleszem ; ) )
helhaim - Wto Lis 13, 2012 20:35
Szybko się zakumplowały:) ładne paszczury;)
Pyl - Wto Lis 13, 2012 22:34
Witaj przez net, Magdonald
Cieszę się bardzo, że się dziewczynki polubiły. Brakowało jej towarzystwa, to było widać i czuć.
Wycałuj ode mnie całe stadko.
susurrement - Wto Lis 13, 2012 23:50
Magdonald, omatkomatko! moja śliczna Śnieżynka! ucałuj proszę ode mnie; tęsknię potwornie
Martini - Wto Lis 13, 2012 23:52
Zgadnijcie, co wyprawia trzecia...
|
|
|