To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany miot A2 of Anahata

Lavi - Nie Sie 26, 2012 17:07

Jaka randka :D Czekamy aż panienka zarujkuje :kciuki:
heniok - Nie Sie 26, 2012 17:38

Kciukam za szybką rujkę i wnusia żeby się sprawdził :wink: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Lavi - Pon Sie 27, 2012 13:50

Pyl a czy jest szansa na wspólne zdjęcie rodziców na jednej z randek? :oops:
Nakasha - Pon Sie 27, 2012 13:53

Również mocno kciukam. :DD :kciuki:
Pyl - Pon Sie 27, 2012 14:00

Lavi, nie obiecuję, ale postaram się. Tylko wiesz, na autostradzie pojazdy poruszają się dość szybko, nie wiem czy za nimi nadążę :P
Lavi - Pon Sie 27, 2012 14:07

Czasem pewnie dochodzi do kolizji i może wtedy coś się pstryknie :mrgreen: Nie nalegam ale chętnie zobaczyłabym rodziców miotu razem. Byłoby do rodzinnego albumu :DD
Neverestin - Pon Sie 27, 2012 18:00

Kciukam za pomyślność randek :kciuki:
Pyl - Pon Sie 27, 2012 20:48

Zamiast fotek... dobre wieści :>

Państwo młodzi doszli do porozumienia w kwestiach mieszkaniowych. Tematy majątkowe właśnie kończą dyskutować - chyba Qbuś chciał nieco za bardzo oszczędzać, bo parę razy panna wyjaśniła mu tylnym sierpowym, że jest w błędzie i że ma być inaczej. Kwestie wychowania dzieci zostawili na potem, bo przecież będzie na to jeszcze tyle czasu...

Teraz dyskutują ile ma być chłopców a ile dziewczynek no i w jakich kolorach. Qbuś chyba jest zwolennikiem niewielkiej liczby potomków (tak, tak, tyle gąb będzie trzeba wykarmić...), Yetta domaga się dużo małych glizdek (jakoś damy radę, zobacz ile to będzie radości z maleńkich).
Proszę kciukać, żeby się dogadali w jakimś rozsądnym złotym środku.

Lavi - Pon Sie 27, 2012 20:54

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Uwielbiam Twoje opisy ich spotkań :mrgreen:
unicorn - Pon Sie 27, 2012 21:09

I ja. :mrgreen:

Pyl napisał/a:
Qbuś chyba jest zwolennikiem niewielkiej liczby potomków (tak, tak, tyle gąb będzie trzeba wykarmić...), Yetta domaga się dużo małych glizdek (jakoś damy radę, zobacz ile to będzie radości z maleńkich).
Proszę kciukać, żeby się dogadali w jakimś rozsądnym złotym środku.

duuużo glizdek, przecież kobietom się ustępuje, a Qbibuś to prawdziwy dżentelmen! :serducho:

Nakasha - Wto Sie 28, 2012 08:09

Ja proponuję średnią ilość glizdek, ale za to tłuściutkich. :serducho: W końcu kompromisy w związku są ważne. :lol:
Lavi - Wto Sie 28, 2012 20:43

Ja proponuję, żeby panienka już przestała rozważać wszelakie kwestie poboczne i wzięła się za rujkowanie, bo przy boku takiego przystojniaka przyszłość z dziećmi ma zapewnioną :DD
Pyl - Wto Sie 28, 2012 20:47

Lavi, a myślisz, że ta dyskusja odnośnie ilości i barwy dzieci była tylko na słowa?
Chyba wyraziłam się zbyt delikatnie... :oops: Tam aktywnie dochodziło do ręko-, nogo- i tyłko-czynów :lol:

Lavi - Wto Sie 28, 2012 20:51

Pyl, to ja taka ciemna masa i delikatnie to rozumiałam :DD No to suuuper! Już myślałam, że panienka długo negocjuje i wszystko po kolei :lol:
Pyl - Wto Sie 28, 2012 21:04

Panienka najdłużej to negocjowała liczbę glizdek. Co chwila podbiegała do Qbusia i mówiła "ej, no, zróbmy jeszcze kilka" :P