Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny F of Anahata - 04.06.2012 - REZERWACJE str. 6
Nakasha - Nie Cze 17, 2012 16:08
Rodowodowe mioty rodziły się w Polsce już w 2006 r. To niby dawno, hodowle, które wtedy działały w większości już nie istnieją, ale to nie znaczy, że tamtych szczurów można nie ujmować w porównaniach czy statystykach. Albinoski miałam w miotach A, C i Cz.
Niemniej czy to albinos czy himek, okaże się gdy pojawią się (lub nie) pointy.
babyduck - Nie Cze 17, 2012 16:15
Kreciki w skarpetkach są naj
quagmire - Nie Cze 17, 2012 16:42
Nakasha, a w Cz nie miałaś diluted platinum? Czy miałaś też poza tym albinoski? Ogólnie Umósia może jak najbardziej być pale russian burmese. W miocie Q jest jeden himek, najpewniej, a to by znaczyło, że Pavisia jest na himie, bo Bebop mógł nieść tylko syjama. A skoro dziewczynki mają taki sam kolor
Nakasha - Wto Cze 19, 2012 20:16
Zobaczymy.
Wczoraj i dzisiaj maluszki otworzyły oczka. Jutro lub pojutrze będą rezerwacje.
Lausla - Wto Cze 19, 2012 20:30
Już nie mogę doczekać się tych rezerwacji
Nakasha - Wto Cze 19, 2012 21:19
Kolorków jestem już pewna, ale nie wiem, czy dobrze odróżnię double rexy od rexów... na razie wydaje mi się, że widzę 2 double, trochę mało. Mam nadzieję, że za te 2 dni już będzie dobrze widać futerko, bo wąsy to mają identyczne, wiec po tym raczej nie poznam. Klusie są słodkie, mają śliczne oczka i ganiają Umósię po dunie, nie dając jej wytchnienia. Małe wampirki.
quagmire - Wto Cze 19, 2012 22:21
Jak ten czas szybko leci.
Lausla - Śro Cze 20, 2012 13:12
quagmire, a jeszcze niedawno mogliśmy podziwiać ogromny brzuch Umósi
aneczka1-13 - Śro Cze 20, 2012 13:58
Nadal można oglądając zdjęcia . Aczkolwiek jest to już przeszłe.
Nakasha - Śro Cze 20, 2012 20:06
Maluszki mają obecnie 17 dni. Zaczynamy rezerwacje. Lista jest ostateczna i kolejność nie podlega zmianom. Przy wyborze maluszka proszę również podać imię zaczynające się na F. Imię nie może brzmieć tak samo jak żadnego innego żyjącego rodowodowego szczurka.
Samiczki
Karena
IHime - 2
Biała
Anka28
Ogoniasta
Lausla - 2
malaBoo
Samce
Dimi - współwłasność
AngelsDream
madzook
pszczółka - 2
Meset - 2
F1 - Ftala - dumbo, standard, black, berkshire - rez. IHime
F2 - Fenola - dumbo, rex, russian blue, spotted + biały podbródek, varieberk (nieładny) - rez. IHime
F3 - Fus ro dah - dumbo, rex, black, varieberk + biały podbródek - rez. Karena
F4 - Franciszka - dumbo, rex, russian blue, berkshire - rez. Biała
M1 - Fubuki - dumbo, rex, albino (russian blue point himalayan?), znaczenie niewidoczne, ale genetycznie jest pewnie berkshire lub varieberk - rez. madzook
Dwa siamki razem:
M2 - Fokus - dumbo, rex, russian blue point siamese, varieberk - nieszczególnie ładny - rez. Meset
M3 - Faun - dumbo, rex, seal point siamese, varieberk - ładny - rez. pszczółka
M4 - Fletcher - dumbo, double rex, russian burmese, varieberk + malutka kropka na podbródku - rez. Meset
M5 - Finrod Floss e-' run - dumbo, double rex, burmese, varieberk - rez. Dimishka - współwłasność
M6 - Forel Syrio - dumbo, standard, burmese, varieberk - bardzo ładny - rez. pszczółka
M7 - Fejn Frege - dumbo, standard, black, varieberk + biały podbródek - rez. AngelsDream
Kudłaci chłopcy razem:
Maluszki razem:
Kami - Śro Cze 20, 2012 20:16
O mamo, jakie cudne zdjęcia. Rozpłynęłam się.
M1 i M5
Anka. - Śro Cze 20, 2012 20:17
Wszystkie i każdy z osobna
AngelsDream - Śro Cze 20, 2012 20:20
Nakasha, a napiszesz coś o usposobieniu maluchów, któryś się wyróżnia?
I czy jakiś chłopak jest szczególnie typowany jako współwłasnościowy?
Nakasha - Śro Cze 20, 2012 20:29
Jest naprawdę za wcześnie, aby pisać o charakterach, one się kształtują dużo później. Na razie żaden malec nie wyróżnia się pod względem pobudliwości i ruchliwości.
AngelsDream, tak, ale ustalę konkretnie który z Dimishką najszybciej jak się da.
pszczoła - Śro Cze 20, 2012 20:30
Nakasha, jeszcze mała prośba o określenie oczek, bo po zdjęciach trudno rozszyfrować
|
|
|