To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Labinki z akcji listopadowej'11

kasia26 - Wto Lis 22, 2011 15:56

Pomogłabym chętnie ale nie mam niestety warunków by przyjąć jeszcze 2 dziewczynki może choć poproszę o nr konta to przeleję także grosik od siebie.
MadziaK - Sob Lis 26, 2011 16:00

Zapraszamy http://forum.szczury.biz/...p=667332#667332
klauduska - Nie Lis 27, 2011 09:42

podliczyłam rezerwacje. już 22 lub nawet 23 szczurki mają domy :mrgreen:
nadal 32 lub 33 szukają domków!

Martini - Pon Lis 28, 2011 21:06

Kolejna szczurka właśnie znalazła domek:) uklony i podziękowania dla dr Rzepki za kojarzenie faktów nie tylko medycznych!
Nienna - Wto Lis 29, 2011 00:28

To chyba o mnie mowa ;) Dzisiaj trafiła do nas Chmurka (ostatecznie stanęło na tym imieniu) - urocze, delikatne stworzonko :) Właśnie się zakolegowuje z naszymi najmłodszymi szczurkami i póki co oprócz paru pisków jest spokojnie. Wielkie dzięki dla Martini (i dla dr Rzepki rzecz jasna) :)
Martini - Wto Lis 29, 2011 01:58

Ale ze mnie gapa! Przecież to przede wszystkim Wam należą się podziękowania:)! Dzięki! Pozdro dla Chmurki!
wushu - Wto Lis 29, 2011 15:26

Nienna, Chmurka pozdrawia Chmurkę :P
Martini - Wto Lis 29, 2011 15:30

Wushu, No właśnie się zastanawiałam, kto ma Chmurkę, już na profil Nubijki zawędrowałam nawet!
Nienna - Wto Lis 29, 2011 16:31

Ojoj, ale się narobiło, mamy dwie Chmurki :D Bo to jest po prostu ładne imię dla wacika ;) Moja Chmurka pozdrawia imienniczkę!

W międzyczasie aklimatyzacja przebiegła zupełnie bezboleśnie, dzisiaj cały dzień wszystkie szczury z Chmurką włącznie spały w wielkiej szczurzej kupie i panował spokój i nastrój braterstwa. Chmurka jest zafascynowana Watką (też z laba, ale innego) - pewnie jej przypomina rodzinę ;)

Martini - Wto Lis 29, 2011 16:37

Aż mi się słodko robi, jak pomyśle;)

Te labiki zasługują na wspólny wątek...

naturalhorse - Wto Lis 29, 2011 17:39

Mogłabym pomóc, ale jestem z Okolic katowic, chyba że ktoś ma tam na DT?? :)
Mao - Wto Lis 29, 2011 17:47

To i ja dam adres do Ligii ;)
Płock

Jedna z najspokojniejszych samiczek, jakie znam.

diunella - Nie Gru 04, 2011 13:41

bardzo proszę wszystkie dt, które znajdą ds dla labików o pisanie mi o tym! najlepiej napisać pm w ten sposób "nick i miasto - ilośc adoptowanych szczurów - imię/imiona szczurów - data wyadoptowania". w przypadku osób spoza forum wystarczy imię.
IHime - Pon Gru 12, 2011 14:53

Z przykrością oświadczam, że wracają do mnie dwie panienki. Adopcja się nie udała z powodu nagłej, silnej alergii nowej opiekunki. A zapowiadał się świetny domek.
Maleństwa szukają dalej serducha, które je przygarnie na stałe.
Mam chwilowe przeszczurzenie, bo na miejsce wyadoptowanych wzięłam już kolejne. :roll:

Nakasha - Pon Gru 12, 2011 18:25

U mnie dwie panny ciągle szukają domku....