Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Warszawa] - zamówienie karmy Labofeed B
wushu - Czw Lis 17, 2011 19:32
Offtop:
To i tak dobrze miałyście
Ja jak zamawiałam prezent ślubny dla brata to kurier kłamał, że był i nikogo nie zastał 3 razy i już by zaraz paczkę mi odesłali gdyby nie to że zobaczyłam na stronie "gdzie jest Twoja paczka", że niby były nieudane próby dostarczenia. A ja wtedy siedziałam jak na szpilkach non stop w domu cały dzień, a przez drugi kazałam siedzieć rodzicom. Zadzwoniłam do tej ich obsługi klienta i mówię, że kurier kłamie bo go nie było u mnie. Najpierw się nie mogli do niego dodzwonić, potem ożył i zadzwonił do mnie i musiałam jechać kawałek żeby się z nim spotkać. Bałam się z nim walczyć dopóki nie odebrałam paczki więc się musiałam ruszyć do niego bo "przecież on już u mnie był i nikogo nie zastał". Jak już tą paczkę odebrałam to powiedziałam mu to, czego nigdy nikomu.
GLS to straszne dziadostwo, mają mnóstwo bardzo nieuczciwych kurierków...
MadziaK - Czw Lis 17, 2011 19:44
Dajcie znać komu jak pasuje z odbiorem. Oli i wushu możemy podjechać dzisiaj albo w niedzielę jak wolicie?
wushu - Czw Lis 17, 2011 19:48
Ja wolę dziś bo kończy się żarcie (mam tylko verselle laga rat complete ale moje to średnio jedzą same więc wolę robić mieszankę)
No ale się dostosuję oczywiście.
edit 20:53
to chyba jednak niedziela...
MadziaK - Czw Lis 17, 2011 21:13
Sorki wushu TŻ pojechał coś załatwić myślałam że szybciej wróci
wushu - Czw Lis 17, 2011 22:10
MadziaK, spoko, nawet nie miałabym teraz głowy jechać po karmę, uśpiliśmy psinę..
Napisz mi PWką jak się dowiesz kiedy mam być pod zoo w niedzielę. Najchętniej wieczorem.
Bel - Czw Lis 17, 2011 23:09
Karmę mam. Szczury przyjęły ją z wielkim entuzjazmem "WTF?znowu żwir w misce?" ale jedzą jedzą... co im pozostało
wushu, strasznie mi przykro
klauduska - Czw Lis 17, 2011 23:15
ja tylko dodam, że ta karma jest też stosowana w labie, z którego wyciagnęłam szczury, czyli musi być dobra
Bel - Czw Lis 17, 2011 23:17
klauduska, to nie szczury to jakieś myszy są
klauduska - Czw Lis 17, 2011 23:21
Bel, chude, bo chude, ale słodkie jak miód
Bel - Czw Lis 17, 2011 23:35
klauduska, nie wiem czy słodkie bo nie lizałam wiem, że mnie jedna olała dosłownie a tak się nad łajzą rozczulałam
Martini - Czw Lis 17, 2011 23:54
Chyba ta lajza jest super szczurem z mojej transzy;) małe, a odważne:) co prawda zmyka, jak się zaszelesci folią, ale przynajmniej wystawia nochal. Bardzo miłe szczurki.
klauduska - Czw Lis 17, 2011 23:56
ale ładny OT
piszcie proszę o dziewuszkach w temacie interwencyjnym
MadziaK - Sob Lis 19, 2011 23:32
Jutro zawozimy karmę do Oli i wushu. Martini i Bel już odebrały
Zapraszam pozostałych po odbiór
macik001 wybacz rozchorowałam się strasznie i dopiero pisząc tego posta przypomniało mi się, że miałam sprawdzić cene wysyłki. Napisz mi PW z adresem wyśle w poniedziałek i dam znać ile kosztowało
MadziaK - Sob Lis 19, 2011 23:32
Jutro zawozimy karmę do Oli i wushu. Martini i Bel już odebrały
Zapraszam pozostałych po odbiór
macik001 wybacz rozchorowałam się strasznie i dopiero pisząc tego posta przypomniało mi się, że miałam sprawdzić cene wysyłki. Napisz mi PW z adresem wyśle w poniedziałek i dam znać ile kosztowało
nie wiem jak to się stało że poszło 2 razy
babyduck - Sob Lis 19, 2011 23:44
Ja wyjeżdżam, będę w Wawie w środę i wtedy chętnie odbiorę karmę. MadziaK, napisz mi na pw czy będziesz dostępna po 16.30 i gdzie.
|
|
|