Mioty urodzone - rok 2011 - Miot OWOCOWY SunRat's - rezerwacje str 5
Oli - Pon Wrz 05, 2011 13:52
Agusia, a co Ty się tak czepiasz? Imiona mają mieć coś wspólnego z owocem, w nazwie powinien występować owoc. To nie hitleryzm, gdzie ma być wszystko pod linijkę.
Pyl - Pon Wrz 05, 2011 14:14
Agusia, a co Ty się tak czepiasz? Przecież Twój powinien nazywać się Gac i kropka
quagmire - Pon Wrz 05, 2011 14:37
O, jesteście siostrami bliźniaczkami i mówicie to samo.
Agusia - Pon Wrz 05, 2011 17:39
Bel napisał/a: | Agusia, no nie mów, że nie oglądałaś |
Nie oglądałam, ale nadrobie.
Quaq, aha teraz rozumiem z tym Gruszkiem
Ja się nie czepiam, to wynik mojej bezradności.
Pyl Gac kojarzy mi się z gacekiem, natomiast ten z kolei z wackiem, a wacek nie wiem czemu z penisem , więc odpada.
Bel - Pon Wrz 05, 2011 17:40
Agusia napisał/a: | Gac kojarzy mi się z gacekiem, natomiast ten z kolei z wackiem, a wacek nie wiem czemu z penisem , więc odpada. | oplułam monitor buahahahahahhaa. I kolejny raz potwierdza się to, że kobiety tylko o jednym
Oli - Pon Wrz 05, 2011 17:47
i kolejny dowód na pokrętną psychikę - jak od owocu o nazwie Gac przejść do penisa...
babyduck - Pon Wrz 05, 2011 17:48
Agusia napisał/a: | Pyl Gac kojarzy mi się z gacekiem, natomiast ten z kolei z wackiem, a wacek nie wiem czemu z penisem | No ale w ten sposób wracamy do bananów.
Ogoniasta - Pon Wrz 05, 2011 17:53
Tyle jest fajnych owocków
...Malinka, Cytrynka, Brzoskwinka, Mirabelka, Nektarynka, Morelka, Porzeczka, Mango, Jeżynka, Aronia, Borówka..... Całe mnóstwo!
mintyy - Pon Wrz 05, 2011 17:58
Ogoniasta napisał/a: | Tyle jest fajnych owocków
...Malinka, Cytrynka, Brzoskwinka, Mirabelka, Nektarynka, Morelka, Porzeczka, Mango, Jeżynka, Aronia, Borówka..... Całe mnóstwo! |
Nie wiedziec czemu te okreslenia kojarzza mi sie z damskimi narzadami plciowymi~
Oli - Pon Wrz 05, 2011 18:01
mintyy, Aronia i Borówka też?
mintyy - Pon Wrz 05, 2011 18:09
Oli, Aronia moze nie az tak bardzo ale borowka bardziej ~
Agusia - Pon Wrz 05, 2011 18:14
Oli napisał/a: | i kolejny dowód na pokrętną psychikę - jak od owocu o nazwie Gac przejść do penisa... |
Bardzo Ciebie proszę, zdrobnij mi Gac
Co więcej wszystkie owoce to dla mnie ona.
Ejjj, nieee
Nie mogę nazwać szczuruńki BANAN.
Oli - Pon Wrz 05, 2011 18:14
hmmm, to teraz nie wiem, czy ja jestem bardziej dziwna, że mi się aż tak nie kojarzy, czy jednak Ty...
mintyy - Pon Wrz 05, 2011 18:23
Oli, hahaha ~ Poprostu mam zboczonych znajomych tak?
Oli - Pon Wrz 05, 2011 18:29
Agusia napisał/a: | Bardzo Ciebie proszę, zdrobnij mi Gac | mnie Gacuś kojarzy się z bajką "zamek Eureki" jesteście chore, a nie znając mnie nie wiecie jaka to obelga, jeśli stwierdzam, że ktoś jest chory
|
|
|