O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro
baradwys - Pią Lut 24, 2012 17:20
furburger napisał/a: | ona przeczy sama sobie... | nie pierwszy raz w grupie "Uwielbiam szczury. Rat lovers "napisała, że szczury rozmnaża od jakichś 3,5 miesiąca a po chwili napisała, że jej najstarsze wnuki mają ok 1,5 roku
furburger - Pią Lut 24, 2012 17:22
baradwys, łoo no to chyba te szczury jakieś starcze tablety biorą że tak szybko się starzeją i wiekiem nawet rodziców przewyższają
baradwys - Pią Lut 24, 2012 17:35
Z innego forum odnośnie parki jednej z użytkowniczek Cytat: | ta parka miala juz mlode, ktore zostaly u hodowcy w Warszawie, ich poprzednia wlascicielka to Pani Woźniak Karolina nazwy hodowli nie podam bo niepamietam.
Rodowody jak najbardziej noge udostepnic, i oczywiscie szczurki nie sa spokrewnione z tego co mnie poinformowala Pani Karolina to, to ze samiczka moze miec spokojnie jeszcze 2 mioty.
| Ja umarłam... Sprzedaje niepotrzebne, "zużyte" szczury, a dzieciaki chcą sobie z nich hodowle zrobić xD
furburger - Pią Lut 24, 2012 17:37
brawa za odpowiedzialność i pomysłowość
Martini - Pią Lut 24, 2012 17:38
baradwys, widać ona uważa, że ktoś musi kontynuować jej dzieło
pszczoła - Pią Lut 24, 2012 19:13
A ja dodam, jeżeli ktoś nie doczytał , że ta pani uważa za bardzo dobry pomysł wprowadzić DZIKĄ samiczkę (wyłapaną w schronie) do hodowli, bo przydałaby się do wzmocnienia genów
furburger - Pią Lut 24, 2012 19:18
pszczółka, ja doczytałam ale wolałam tego nie komentować
Mao - Pią Lut 24, 2012 19:29
Mnie to nie bawi w żaden sposób, nawet ironizowac tu nie potrafię. Nie wiem, jak można nazywac się dobrym hodowcą i miłośnikiem zwierząt i robic coś takiego.
Biedne szczury.
Cieszę się, że nie mam FB, przynajmniej nie muszę czytac jej wypocin.
Martini - Pią Lut 24, 2012 20:04
Off-Topic: | Mao napisał/a: | nawet ironizowac tu nie potrafię |
Mao, z jednej strony Cię rozumiem, ale z drugiej strony, jeśli nie ironizować, to pozostaje usiąść i się rozpłakać... |
Layla - Pią Lut 24, 2012 20:18
Ona pisze, że któryś admin krzywdził szczury? Może ja
AngelsDream - Pią Lut 24, 2012 20:23
Layla, nie, nie Ty...
Layla - Pią Lut 24, 2012 20:35
Łeee
Oli - Pią Lut 24, 2012 20:41
no, ale napisała, że jest teraz adminem, to kto to?
AngelsDream - Pią Lut 24, 2012 20:43
Layla, ale to naprawdę nie problem zostać bohaterem jej wpisów. Wystarczy trochę się poudzielać i istnieje spora szansa, że powstanie na Twój temat ciekawy elaborat. Ja robię swoje. Bo uważam, że powinnam.
Tym niemniej sprawa Amusi wracała, wraca i wracać będzie.
EpKee - Pią Lut 24, 2012 20:43
Pozostaje ja, tylko ciekawe skąd taki pomysł, jak ja się w temacie amusi ani nie wypowiadam ani nic Więc ogarniam skąd ona może mieć jakiekolwiek pojęcie o moich szczurach poza tematem tutaj.
|
|
|