To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro

baradwys - Pią Lut 24, 2012 17:20

furburger napisał/a:
ona przeczy sama sobie...
nie pierwszy raz w grupie "Uwielbiam szczury. Rat lovers "napisała, że szczury rozmnaża od jakichś 3,5 miesiąca a po chwili napisała, że jej najstarsze wnuki mają ok 1,5 roku :)
furburger - Pią Lut 24, 2012 17:22

baradwys, łoo no to chyba te szczury jakieś starcze tablety biorą że tak szybko się starzeją i wiekiem nawet rodziców przewyższają :P
baradwys - Pią Lut 24, 2012 17:35

Z innego forum odnośnie parki jednej z użytkowniczek
Cytat:
ta parka miala juz mlode, ktore zostaly u hodowcy w Warszawie, ich poprzednia wlascicielka to Pani Woźniak Karolina nazwy hodowli nie podam bo niepamietam.
Rodowody jak najbardziej noge udostepnic, i oczywiscie szczurki nie sa spokrewnione :) z tego co mnie poinformowala Pani Karolina to, to ze samiczka moze miec spokojnie jeszcze 2 mioty.
Ja umarłam... Sprzedaje niepotrzebne, "zużyte" szczury, a dzieciaki chcą sobie z nich hodowle zrobić xD
furburger - Pią Lut 24, 2012 17:37

brawa za odpowiedzialność i pomysłowość :brawo:
Martini - Pią Lut 24, 2012 17:38

baradwys, widać ona uważa, że ktoś musi kontynuować jej dzieło :lol:
pszczoła - Pią Lut 24, 2012 19:13

A ja dodam, jeżeli ktoś nie doczytał :P , że ta pani uważa za bardzo dobry pomysł wprowadzić DZIKĄ samiczkę (wyłapaną w schronie) do hodowli, bo przydałaby się do wzmocnienia genów :doh:
furburger - Pią Lut 24, 2012 19:18

pszczółka, ja doczytałam ale wolałam tego nie komentować :)
Mao - Pią Lut 24, 2012 19:29

Mnie to nie bawi w żaden sposób, nawet ironizowac tu nie potrafię. Nie wiem, jak można nazywac się dobrym hodowcą i miłośnikiem zwierząt i robic coś takiego.
Biedne szczury.

Cieszę się, że nie mam FB, przynajmniej nie muszę czytac jej wypocin.

Martini - Pią Lut 24, 2012 20:04

Off-Topic:
Mao napisał/a:
nawet ironizowac tu nie potrafię

Mao, z jednej strony Cię rozumiem, ale z drugiej strony, jeśli nie ironizować, to pozostaje usiąść i się rozpłakać...

Layla - Pią Lut 24, 2012 20:18

Ona pisze, że któryś admin krzywdził szczury? :D Może ja :P
AngelsDream - Pią Lut 24, 2012 20:23

Layla, nie, nie Ty... :]
Layla - Pią Lut 24, 2012 20:35

Łeee :(
Oli - Pią Lut 24, 2012 20:41

no, ale napisała, że jest teraz adminem, to kto to? :|
AngelsDream - Pią Lut 24, 2012 20:43

Layla, ale to naprawdę nie problem zostać bohaterem jej wpisów. Wystarczy trochę się poudzielać i istnieje spora szansa, że powstanie na Twój temat ciekawy elaborat. Ja robię swoje. Bo uważam, że powinnam.

Tym niemniej sprawa Amusi wracała, wraca i wracać będzie. :|

EpKee - Pią Lut 24, 2012 20:43

Pozostaje ja, tylko ciekawe skąd taki pomysł, jak ja się w temacie amusi ani nie wypowiadam ani nic :D Więc ogarniam skąd ona może mieć jakiekolwiek pojęcie o moich szczurach poza tematem tutaj.