O szczurach ogólnie - Pseudohodowcy, "rodowodowe" szczury na allegro
smeg - Czw Lut 23, 2012 16:47
Nowy szczurek jest z allegro? W takim razie gratuluję wyboru pseudohodowli, której właścicielka słabsze szczury urodzone u niej oddaje na karmę dla węży, a odchowuje tylko te, na których można więcej zarobić. http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0 - więcej tutaj.
jancia - Czw Lut 23, 2012 18:03
A skąd ten pomysł że z allegro ? Nic takiego nie napisałam. Poprzednie też nie były z allegro. Edek szybko potrzebuje kumpla. Przeleciałam wszystkie hodowle z tej strony a w żadnej nie było miotu. Miałam iść do zoologa kupić ? Całe szczęście znalazł się maluch z polecenia .
Mao - Czw Lut 23, 2012 18:04
Off-Topic: | smeg, nie każdy orientuje się, które hodowle są godne zaufania. Jeśli to faktycznie ta (pseudo)hodowla (o ile, chociaż też mi się z nią skojarzyło) - jest zarejestrowana i takie tam, więc jak ktoś nie zna chociaż z opowieści hodowczyni, może się pomylic. |
pszczoła - Czw Lut 23, 2012 18:12
Kasik, a gdzie to napisała?
jancia - Czw Lut 23, 2012 18:15
Hodowla jest zarejestrowana. Uwierzcie , że nie kupilabym rozmnozonych maluchów na hurt. Tu w Gdańsku jest lipa z pozyskaniem malca z wiarygodnego źródła , więc mały przyjedzie z Warszawy.
Pyl - Czw Lut 23, 2012 18:18
jancia.sz, to może napisz po prostu co to za hodowla. Będzie nam wszystkim łatwiej
jancia - Czw Lut 23, 2012 18:23
Zarejestrowana w tym holenderskim związku .
furburger - Czw Lut 23, 2012 18:24
Alexis - Czw Lut 23, 2012 18:37
pszczółka, na fejsbuku na swojej tablicy jakaż dyskusja się tam wywiązała, och ach
Kasik - Czw Lut 23, 2012 18:40
pszczółka, na swoim fejsie, który każdy może zobaczyć. Polecam lekturę, ciekawe rzeczy tam są wypisane Między innymi jakieś brednie o tym, że w hodowlach szczury są zarobaczone. Ale jak nizoralem hodowcy wyszorują, to robale na wystawę znikają (hmm, czyżby Amusia miała to przetestowane na własnych szczurach? )
Swoją drogą
Cytat: | jak się ma 20 szczurów, to nie da się ich wszystkich obdzielić miłością |
skoro rzekomo nie da się obdzielić miłością 20 szczurów, to ciekawa jestem, co mają powiedzieć moi sąsiedzi, którzy mają 13. dzieci
Nakasha - Czw Lut 23, 2012 18:42
Alexis, zapodaj linka.
Off-Topic: | Nie wiedziałam, że nie zapewniam moim 25 szczurom dobrych warunków. Musicie dzwonić do TOZu... |
quagmire - Czw Lut 23, 2012 18:43
Nakasha, warunki może jeszcze zapewniasz, ale na pewno ich nie kochasz
pszczoła - Czw Lut 23, 2012 18:43
też poproszę o linka bo nie mogę znaleźć
Nakasha - Czw Lut 23, 2012 18:53
Cytat: | Ale jak nizoralem hodowcy wyszorują, to robale na wystawę znikają |
No tego to jeszcze nie grali. To pewnie też tak szorujemy przed każdym pójściem do weta i zaproszeniem kogoś do domu?
quagmire, no pewnie że nie, wiadomo, że miłości wystarcza tylko do 19 sztuk.
Alexis - Czw Lut 23, 2012 18:57
Nakasha, pszczółka, na pw, nie będę publicznie pisać
|
|
|