To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl

L. - Sob Gru 28, 2013 14:05

a jakie formy wysyłki mamy do wyboru ;p?
mmarcioszka - Sob Gru 28, 2013 19:17

Hanami, raczej nie. Mogę podrzucić rzeczy do centrum 4.01. i wtedy odbierzecie ;)

L., co chcesz - PP, kurier, paczkomaty ;)

Hanami - Nie Gru 29, 2013 16:56

mmarcioszka :cry: (to oczywiście żart).
04.01.2014. też jest dobrą datą. Tylko jeszcze muszę sprawdzić, jak wygląda u mnie ten dzień i jakoś wpisać sobie czasowo odbiór.

L. - Nie Gru 29, 2013 21:16

mmarcioszka, ja się z cornflakegirl będę składać na przesyłkę, bo my z tego samego miasta jesteśmy : P

a kurier jaki?

mmarcioszka - Nie Gru 29, 2013 21:38

L., nie wiem jeszcze. Właściwie, to mogę zamówić jakiego chcecie - możecie poszukać najtańszego i dać mi znać, to takiego zamówię ;)
Vaco - Wto Gru 31, 2013 10:36

Wczoraj czekałam cały dzień na kuriera z DHL'u, w końcu do nich zadzwoniłam i mimo że miał być wczoraj a jak nie to dzisiaj, to mi baba przez telefon powiedziała że ktoś chyba musiał się pomylić, bo oni mnie mają zapisaną na PO NOWYM ROKU, bo oni ani wczoraj ani dzisiaj nic nie przyjmują ze Świnoujścia, bo jest nowy rok i oni jechać nie będą. Wszystko byłoby spoko, gdyby nie fakt że najpierw powiedzieli że nie ma problemu :/ Tylko ja po tym ich nowym roku to nie będę wysyłać prywatnie, z domu, tylko od mamy z firmy. Bo jakimś dziwnym trafem wtedy zawsze przyjeżdżają, z niczym nie ma problemu a paczka jest najczęściej na następny dzień :]
Się wkurzyłam.

szlajfka - Pon Sty 06, 2014 00:25

Vaco, pracowałam kiedyś w dhl, to norma :]

mmarcioszka, paka już jest u Ciebie? Bo mi się nieco zapomniało o moim zamówieniu.....

mmarcioszka - Pon Sty 06, 2014 00:52

szlajfka, niestety nie, wciąż czekam. Dam Wam znać, jak tylko dotrze.
mmarcioszka - Sob Sty 11, 2014 00:22

Zamówienie dzisiaj dotarło :D
Ebia - Pią Mar 14, 2014 23:11

Będziecie jeszcze coś zamawiali z fretten.nl ? Ostatnio naszło mnie na kolorowe tarasy :wink:
Katja - Sob Mar 15, 2014 12:06

No właśnie jak będziecie szykować się do jakiegoś zamówienia to i ja bym się dołączyła jakiś taras by się przydał ;P
megson91 - Sob Mar 15, 2014 13:46

Ja to samo :D dawajcie znać jak coś :)
Motylove - Sob Mar 15, 2014 18:43

Ja też chętnie się przykleję. :mrgreen:
mmarcioszka - Sob Mar 15, 2014 19:06

Jak się zbierzecie, to mogę Wam zamówić i porozsyłać po Polsce, mam już wprawę :P
Najlepiej, jak dogadacie się z kimś (np.z Vaco), kto mógłby odebrać paczkę z Niemiec i wysłać do mnie - wychodzi sporo taniej. Paczka do Niemiec nie kosztuje nic, a do Polski 39euro.

pszczoła - Nie Mar 16, 2014 15:26

mmarcioszka, te domki które ostatnio widziałam to z tego sklepu? Jeśli tak, to też bym się przyłączyła :P