Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
cornflakegirl - Pon Lut 03, 2014 19:13
Pyl, ulotki z wety zostawiam w poliklinice:) ale mam jeszcze trochę tych ulotek, nie wiem jak sądzisz zostawić je na zootechnice? A przyznam ze o dogmedzie całkiem zapomniałam ale jutro bede obok to zostawię:) jutro zdam dokładny raport:)
Karena - Śro Lut 05, 2014 17:09
Melduję, że Koszalin odwołany ale zamiast tego zaniosłam dziś ulotki tutaj: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=10135
Dokładny adres to Skrajna 5.
Pyl - Śro Lut 05, 2014 18:11
cornflakegirl, poliklinika to inna lecznica niż wymienione przez Ciebie w spisie? Jeśli tak to podaj jej adres proszę.
Na zootechnice możesz zostawić odrobię i zobaczyć jaki jest efekt - czy i w jakim czasie znikną.
Karena, dzięki za info, zmodyfikowałam.
Mao - Śro Lut 05, 2014 19:43
Ulotki wylądowały dziś na Luboniu na ulicy Cmentarnej 2 w salonie psiej urody "Figaro". Psiarze też powinni wiedzieć
ayar - Śro Lut 05, 2014 21:30
To melduję też ja, że Jasło załatwione - zaniosłam ulotki do wszystkich 5 lecznic.
Off-Topic: | Przy okazji pogadałam z wetami i jeśli ktoś z Jasła miałby problem ze szczurkiem, to najlepszą opcją wydaje się lek. wet. Jacek Jaworek z Felis-Vetu, jest przeszkolony w zakresie leczenia gryzoni i ma jakieś (raczej nieduże, ale zawsze) doświadczenie ze szczurami. |
Pozostałe dwa miasta powinnam odwiedzić w ciągu tygodnia.
Kasik - Czw Lut 06, 2014 13:21
Karena, a plakat wisiał?
cornflakegirl - Czw Lut 06, 2014 13:26
Wbz i weta olsztyńska do odhaczenia plakatów nie miałam gdzie rozwiesić same ulotki:)
Karena - Czw Lut 06, 2014 13:55
Kasik, no właśnie nie widziałam Chyba nie. Dziś jadę to zerknę jeszcze raz.
falabella - Sob Lut 08, 2014 16:31
Mogę poroznosić po wetach w Słupsku
Pyl - Wto Lut 11, 2014 17:05
Mao, ayar, dzięki bardzo - dopisałam
Kasik, Karena, chyba już załapałam - USGVET (ul. Skrajna 5B ) [m] to to samo co [Gdańsk] Skrajna dr Marek Wyszyński. To usunęłam jedną pozycję na spisie.
cornflakegirl, dzięki Czy poliklinika to Poliklinika Weterynaryjna UWM (Oczapowskiego 14)? A co z lecznica na Wojska Polskiego [m]? Dotarłaś tam? Poliklinika jest zamiast czy oprócz tego?
falabella, super! Podaj proszę adresy lecznic / sklepów niesprzedających zwierząt, gdzie planujesz dotrzeć i postaraj się ocenić ich skalę (patrz instrukcja w pierwszym poście). Jak będę wiedziała ile potrzebujesz ulotek to będę wysyłać
falabella - Wto Lut 11, 2014 23:28
Pyl, wysłałam PM
Pyl - Śro Lut 12, 2014 00:06
falabella, dopisane w 1. poście
Jeszcze tylko do mapy miast "się domalowują".
cornflakegirl - Śro Lut 12, 2014 08:29
Pyl, na wojska polskiego nie dotarłam jeszcze:p Poliklinika to ta na UWMie nie jest nic zamiast po prostu na wydziale wet. zostawiłam na próbę troszkę mniej poli była zaraz obok to tam też zostawiłam trochę bo miały wzięcie a cos mi sie kojarzyło, ze poli juz nikt nie obsługuje
Pyl - Śro Lut 12, 2014 11:23
cornflakegirl, już wiem, to ta Poliklinika co ją olus_165 obsługiwała! To znów muszę skorygować zapisy, bo ją zdublowałam. Ale fajnie, że zaniosłaś, bo faktycznie pewnie dawno już ulotki "wyszły".
monika123 - Śro Lut 12, 2014 12:22
Ja mam nową przychodnię w Sosnowcu Kati dr.Bernacka - moge tam dać ulotki-tylko ich nie mam.
|
|
|