Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
mmarcioszka - Nie Lis 10, 2013 01:23
Vaco, jeśli chcesz, to ja mogę się zająć stroną finansową (zebrać kasę w złotówkach od ludziów, a później przelać na konto sklepu w euro), ale zamówić, później odebrać i rozesłać zamówienie musiałbyś już Ty
Nikky - Nie Lis 10, 2013 09:45
A podalabys nam mniej-wiecej po ile mamy liczyc euro ? Bo chyba wymiana na koncie jest drozsza ?
Martini - Nie Lis 10, 2013 11:24
To ja się po warszawsku podłączę, huizen van plastic mi potrzebne.
mmarcioszka - Nie Lis 10, 2013 14:58
Nikky, możesz sprawdzić aktualny kurs w banku pekao sa i zaokrąglić go w górę
jokada - Nie Lis 10, 2013 15:12
Jaaa, ja bym chciała
dwa takie
http://www.fretten.nl/ind...products_id=540
komu wpłacić ? do kogo sie odzywać ?
mmarcioszka - Nie Lis 10, 2013 16:25
jokada, proponuję na PW do mnie.
Mogę zająć się listą zamówień waraz z chętnymi, jak również finansami. Później przekażę listę Vaco i ona zajmie się już "fizycznie" zamówieniem. Może tak być?
Vaco - Nie Lis 10, 2013 17:27
mmarcioszka napisał/a: | Mogę zająć się listą zamówień waraz z chętnymi, jak również finansami. Później przekażę listę Vaco i ona zajmie się już "fizycznie" zamówieniem. Może tak być? |
Nie ma problemu! Jestem za!
mmarcioszka - Pon Lis 11, 2013 20:07
Wszyscy chętni na zamówienie z fretten.nl, które będzie składane na przełomie listopada i grudnia, ale do odbioru będzie po Gwiazdce proszeni są o zgłaszanie się do mnie na PW. Proszę pisać skąd jesteście i co chcecie (nazwa produktu+link). Po 20.11. porozsyłam Wam PW z numerem konta wraz z kwotą do przelewu w złotówkach (przeliczone zgodnie z kursem euro mojego banku). Przesyłka będzie darmowa, więc DO MNIE wpłacacie TYLKO należność za zakupy.
Vaco złoży zamówienie i odbierze paczkę. Przekażę jej listę zamówień, żeby później odezwała się do Was w sprawie wysyłki już w Polsce. Tutaj koszty będą różne i ustalacie je indywidualnie już pod koniec grudnia z Vaco.
Do Warszawy będzie na pewno wysyłana paczka zbiorcza, której odbiorem i późniejszą dystrybujcją zajmę się ja. Do Warszawiaków odezwę się, jak tylko do mnie dotrze, umówimy się wtedy na odbiór i uiszczenie opłaty za wysyłkę(koszt całkowity podzielę po równo przez ilość Warszawiaków ).
Martini - Pon Lis 11, 2013 20:26
O wielkie Vaco i Marcioszko, dzięki stukrotne za ułatwianie życia!
wilczek777 - Pon Lis 11, 2013 21:10
Ubolewam nad tą promocją na Selectiv rat... niech zrobią prezent na święta dla moich ogonów to wywrotkę tego jedzonka kupię.
mmarcioszka - Pią Lis 15, 2013 16:45
Hop hop, przypominam się!
Zapraszam chętnych na PW ze swoimi zamówieniami
Nikky - Pią Lis 15, 2013 17:30
Ja się zastanawiam nad dwoma tarasami, kuszą
jokada - Pią Lis 15, 2013 20:24
a jest coś z osprzętu klatkowego jeszcze warte uwagi ?
bo trudno się tam szuka
Vaco - Sob Lis 16, 2013 08:52
Nie ma jasnoróżowych tarasów
Co to jest ten cały Ecobed?
http://www.fretten.nl/ind...roducts_id=5988
jokada - Sob Lis 16, 2013 10:48
och nie
jeszcze parę dni temu były
buuu, chciałam różowe
|
|
|