Mioty urodzone - rok 2011 - Miot M Happy Feet - Athame + Danthalion - malce w domkach
Azi - Wto Cze 07, 2011 19:36
Dziewczynki:
F1 dumbo, standard, black, berkshire down under
F2 dumbo, standard, agouti, self
F3 dumbo, standard, burmese, berkshire
F4 dumbo, standard, agouti, berkshire
Chłopcy:
M1 dumbo, standard, blue burmese?, self
M2 dumbo, standard, siamese seal point self
M3 dumbo, standard, american blue, berkshire down under
M4 dumbo, standard, wheaten burmese?, self
M5 dumbo, rex, american blue, self
M6 dumbo, standard, siamese seal point, self
W ogóle to te męskie burmy i siamese są dziwne... dawno już nie miałam małych siamo-burmek Wu, będziesz pomagac rozszyfrowywac co to
A down undery oba są smieszne Mają tak wielkie Du, że im zasłania prawie całego berka i zostają tylko mini-mini kropki na obrzeżu
Maluchy zaczeły otwierać oczka Rezerwacje zaczną się w sobotę Bardzo prosze potwierdzić, czy niżej wymienione osoby nadal są chętne (napisać PW i napisac na jakiego malca w pierwszej kolejności oraz czy inny wchodzi w grę):
Dziewczynki:
1. Azi?
2. Kredka na baterie
3. smeg
4. kasia_w
Chłopcy:
1. Agusia
2. Pająk
3. pseudomonas
4. Gienia
5. Gienia
6. bjork
KajkaiHubi - Wto Cze 07, 2011 19:55
Gdyby ktos zrezygnowal to bardzo bysmy chcieli jednego chlopaka dla naszej siostrzyczki
Agusia - Wto Cze 07, 2011 19:59
Chyba jest jakaś lista rezerwowa już
Azi - Wto Cze 07, 2011 20:08
Agusia napisał/a: | Chyba jest jakaś lista rezerwowa już | lista rezerwowa jest taka, że chyba zacznę dla Athame szukać następnego kawalera
gratis - Wto Cze 07, 2011 23:33
Azi napisał/a: | następnego kawalera |
To polecam się z moim.
Ażeście sobie scenerię wymyślili.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/5w7LMyqXDgnAHh5qry8yg_w2cBsVj76cy_wdfIpfW3g?feat=embedwebsite
Jestem masełkoo...
Gienia - Śro Cze 08, 2011 08:07
M5 iM6 łiii,nie zabierajta mi rexaa! Prosi!
Chętna,chętna i to jak
Rezerwacje też na pw czy mail? Łoho,już się nie mogę doczekać wypadu do Wrocławia.Kiedy mniej więcej bubki będą do odbioru?
Agusia - Śro Cze 08, 2011 09:58
Gienia , co byś dłużej się nie łudziła, reksio jest mój, mój, mój
..... i tylko trochę Azi
Gienia - Śro Cze 08, 2011 10:19
Agusia, łamiesz miserce No to mam nadzieję,że drugi american blou będzie majn maajn!!!onli majn! Chyba,że znów ktoś mnie uprzedzi i zabierze M3.Ostrzegam będę płakać!
gratis - Śro Cze 08, 2011 10:25
Gienia, uprzedzic ma Cię prawo i Pająk i pseudomonas. Czekali tyle samo albo i dłużej...
Agusia, gratuluję!
Anonymous - Śro Cze 08, 2011 10:30
Agusia, wyłamujesz sie kobieto, jak to będzie wyglądało, wszystkie śmierdziuchy na "K" a tu odszczepieniec na "M"? Gratki, M5 jest śliczny i zamierzam podziwiać ten jasny niebieski! A imię wybrałaś?
Agusia - Śro Cze 08, 2011 10:57
Viss napisał/a: | Agusia, wyłamujesz sie kobieto, jak to będzie wyglądało, wszystkie śmierdziuchy na "K" a tu odszczepieniec na "M"? Gratki, M5 jest śliczny i zamierzam podziwiać ten jasny niebieski! A imię wybrałaś? |
A dziękuje, dziękuje, też się cieszymy bardzo.
A imię wybrała Azi, to rodowodowe bo ciurek będzie na współwłasność.
U mnie będzie pewnie Kapiszonek , choć się okaże co nam diabli zaprezentuje
pseudomonas - Śro Cze 08, 2011 13:50
Agusia napisał/a: | Gienia , co byś dłużej się nie łudziła, reksio jest mój, mój, mój
..... i tylko trochę Azi |
mojego reksika
Azi - Śro Cze 08, 2011 15:30
M5 będzie się nazywał Madao
ponieważ pseudomonas rezygnuje jeden chłoptaś będzie wolny. A ponieważ Vaco postanowiła zrezygnować z miotu potterowego na rzecz miotu M, jej przypadać będzie maluch (zapis 2011.04.08)
uprzedzam, żeby nie było niejasności, że następujące w kolejce rezerwowych były:
-dziedz10 (zapis 2011.05.04)
-Agusia (zgłoszenie 2011.06.02)
-Maja R. (zgłoszenie 2011.06.06)
bardzo proszę o nie bicie się... Athame zostanie drugi raz mamą jak dobrze pójdzie i mnie nie znienawidzi (mam dla niej nawet w tej chwili 1 kandydata + 1 zapasowego)
Agusia - Śro Cze 08, 2011 15:37
Azi napisał/a: | M5 będzie się nazywał Madao
ponieważ pseudomonas rezygnuje jeden chłoptaś będzie wolny. A ponieważ Vaco postanowiła zrezygnować z miotu potterowego na rzecz miotu M, jej przypadać będzie maluch (zapis 2011.04.08)
uprzedzam, żeby nie było niejasności, że następujące w kolejce rezerwowych były:
-dziedz10 (zapis 2011.05.04)
-Agusia (zgłoszenie 2011.06.02)
-Maja R. (zgłoszenie 2011.06.06)
bardzo proszę o nie bicie się... Athame zostanie drugi raz mamą jak dobrze pójdzie i mnie nie znienawidzi (mam dla niej nawet w tej chwili 1 kandydata + 1 zapasowego) |
Ależ Ty bezosobowa jesteś, proszę mi to M5 wyrzucić!!!
Zdanie poprawnie powinno brzmieć :
Reksik nazywać będzie się Madao a po domowemu Kakao
Azi - Śro Cze 08, 2011 15:41
Reksik będzie się nazywał Madao, a po domowemu Kakao...
Agusia, nie krzycz na mnie, bo się fochnę i nie będzie zdjęć w sobotę
|
|
|