Odżywianie - Nabiał w diecie szczurów - temat ogólny
Oleńka - Nie Lut 10, 2008 10:47
Moje maluchy jedzą jogurt często, co drugi, trzeci dzień i nic im nie jest. Gdyby mogły to jadłyby tylko jogurt, bo karma, jaka by nie była, jest be i jej się nawet nie tyka
nutaka - Śro Mar 19, 2008 19:30
ja słyszałam ze szczury nie lubią kwaśnego, a jogurt naturalny i np biszkoptowy jest troszke kwaskowaty.czy to im nie przeszkadza?
falka - Śro Mar 19, 2008 19:38
nutaka napisał/a: | biszkoptowy | ten lubią
nutaka - Śro Mar 19, 2008 20:12
Ok dzięki to się zaopatrzę:)
(sama go lubię więc nie wiem czy przetrwa )
blackowca - Śro Mar 19, 2008 20:18
Moja łobuziaki uwielbiają te małe pitne jogurty z Jogobelli w obojetnie jakim smaku, po prostu kazda ilosc znika w kilka sekund (wykorzystuje przy podawaniu biostyminy ) Normalny jogurt z owocami też zjedzą, ale owoce najczęściej wylizują i zostawiają. Soleil zresztą potrafi nawet z jogurtu z ryżem ryż wymamlać i wypluć
nutaka - Pią Lip 04, 2008 13:45
moje tez wciągają w pare sekund ogurty i to obojętnie jakie ostatnio nawet zjdły joggurt naturalny i tez im się uszy trzęsły
a jak byly małe to jogurt mógł stac i stać nietknięty
Anonymous - Pią Lip 04, 2008 20:43
ja zawsze najpierw zjadam jogurt a pozniej daje im pudelko do wylizania maja ubaw na conajmniej godzine a lubia rozne smaki glownie to truskawkowy ze zbozami
Bema - Nie Lip 27, 2008 10:26
Hej, szczurasy uwielbiają jogurty, a ja wyznaję zasadę wszystko z umiarem. Moje jadły - wszystkie smaki były przyjmowane zadowoleniem ogonków, chociaż muszę przyznać, że faworytem była jogobella truskawkowa, ale to też mój faworyt, więc wyjścia nie miały
ciacho - Wto Lip 29, 2008 08:53
tamiska napisał/a: | ja zawsze najpierw zjadam jogurt a pozniej daje im pudelko do wylizania maja ubaw |
ja robie dokładnie tak samo choć czsem się przy tym bardzo upaćkają
Lavi - Wto Lip 29, 2008 09:18
Moja negra uwielbiała mieszankę otrębów w jogurcie. Tam były i rodzynki i płatki.. Różności. Uwielbiała mi z łyżki wyciągać swoje przysmaki^^
NMR - Wto Sie 05, 2008 15:19
Moje szczurki jogurt jedzą tylko z rozpuszczonym w nim vibovitem, coby zechciały przełknąć to świństwo. Czasami mieszam owocową maślankę z pokruszonym biszkoptem (+ witaminki). Wcinają aż miło . Z tym, że porcja jogurtu na dwa młode szczurki to max. łyżeczka jak do herbaty.
maciek3250 - Śro Sie 20, 2008 19:23
Ja dzisiaj dałem im tak pół miseczki małej truskawkowego jogurtu i się ucieszyłem(wczoraj im dałem herbatki i nie piły) bo widać że smakowało Tylko że jak zobaczyłem że tak wcinają to szybko zabrałem bo się bałem że mogą je brzuszki boleć czy coś są jeszcze młodziutkie więc nie wiem w jakich ilościach im dawać...
Loreley - Śro Paź 22, 2008 17:05
Mój szczurek lubi jogurty o różnych smakach I naturalnym nie pogardzi
lilith - Nie Sty 04, 2009 17:43
moje chlopaki uwielbiaja waniliowy
jak tylko dostana na miseczke zaraz sa cale nim upaprane i mycie zajmuje im heheh
wieksza czesc dnia .........
ciacho - Nie Sty 04, 2009 23:38
Moje uwielbiaja wszystkie smaki jogurtów
|
|
|