Wystawy szczurów rodowodowych - XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010
quagmire - Pon Paź 25, 2010 15:37
Tak podobno było do tej pory. Ja nie wnikam i wierzę na słowo
Oli - Pon Paź 25, 2010 15:38
jakby wszystko było jak do tej pory to nawet nie chcę wspominać jak by to wszystko wyglądało...
Anonymous - Pon Paź 25, 2010 16:00
Liczba na drugie miejsce była ustalona na podstawie doświadczeń z kilku wystaw. EOT.
Oli - Pon Paź 25, 2010 16:02
Viss napisał/a: | na podstawie doświadczeń z kilku wystaw | tzn?
Anonymous - Pon Paź 25, 2010 16:10
Tzn, że osiem jest liczbą odpowiednią.
Sysa - Pon Paź 25, 2010 16:14
Jak patrzę na tak "miłe" odpowiedzi to sama się zastanawiam, czemu to taka tajemnica...
baradwys - Pon Paź 25, 2010 16:20
Sysa, ale gdzie tajemnica? Dziewczyny ustaliły taką właśnie liczbę na podstawie frekwencji szczurów na ubiegłych wystawach i postanowiły, że taka liczba będzie właściwa. Gdzie tu tajemnica?
Anonymous - Pon Paź 25, 2010 16:22
Sysa, to nie jest tajemnica. Organizujemy 13 wystawę, więc mamy doświadczenie, na podstawie tegoż ustalane są optymalne "parametry".
Sysa - Pon Paź 25, 2010 16:29
I myślę, że o taką rozbudowaną odpowiedź na temat wyboru takich liczb chodziło Oli.
Nie rozumiem po prostu, po co takie złośliwości, bo odp. "to znaczy ze to liczba odpowiednia" jest złośliwa, a dodatkowo działa odstraszająco dla nowych, nie zaprzeczycie.
Oli - Pon Paź 25, 2010 16:48
Sysa, Viss ostatnimi czasy nie umie się grzecznie i normalnie do mnie odzywać więc się nie przejmuj, jak i ja się nie przejmuję. poza tym przyzwyczaiłam się, że jestem przez nią zbywana, żadna rewelacja.
Niamey - Pon Paź 25, 2010 17:21
Proszę o powrót do tematu wystawy. Opisy charakterów poszczególnych użytkowników proszę przesyłać sobie wiadomościami prywatnymi
Anonymous - Pon Paź 25, 2010 17:34
Sysa napisał/a: | I myślę, że o taką rozbudowaną odpowiedź na temat wyboru takich liczb chodziło Oli. | moja "rozbudowana" odpowiedź sprowadza się, do tego, ze 8 to liczba optymalna.
Laetia - Pon Paź 25, 2010 22:08
To ja może od innej strony - razem z moim TŻ mamy zamiar wybrać się na wystawę, będzie to nasza pierwsza Zabierzemy pewnie dwa kundelki i wypierdka z rodowodem (chociaż od Huberta słyszę "weźmy wszystkie, bo chcę wiedzieć, jak ocenią", no co za chłop ) I teraz moje pytanie - czy ktoś z Warszawy byłby chętny pomóc nam z dokładnym określeniem odmiany? Bo mamy pewne wątpliwości, szczególnie co do typu włosia. Niestety nie mam aparatu, więc kolorów też nawet nie mogę pokazać. I co się dzieje, kiedy nie znamy dokładnej daty narodzin? Wpisać orientacyjnie miesiąc?
L. - Pon Paź 25, 2010 22:10
Laetia, w zgłoszeniu szczura na wystawę wpisujesz "odmiana do ustalenia" i sędziowie przed oceną ustalają sami odmianę szczurków
tak, wpisujesz orientacyjną :}
Laetia - Pon Paź 25, 2010 22:13
L., dziękuję za tak szybką odpowiedź
|
|
|