To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2006 - Miot "Bajkowy" Rat`s Troop

nezu - Śro Lis 22, 2006 16:41

Maluchy coraz mniej nieporadne, potrafia calkiem sprytnie pelzac, co widac po fotach.. ;)

Sa o polowe mniejsze od dzieci Teenki, ale mam wrazenie ze to po prostu maluchy Teenki sa takie...ogromne O_O.(Nawet na fancy to zauwazyli :P ).

A ze spraw organizacyjnych..

Nie wiem czy wszyscy pamietaja sytuacje z miotem B.
Trzymalam maluchy do 3 miesiaca zycia u siebie, malce czekaly na odbior w Warszawie, tuz przed moim przyjazdem do stolicy okazalo sie, ze ludzie zrezygnowali.

Zostalam na lodzie z trzema 3miesiecznymi fuzzami na stanie. Na szczescie znalazlam im domy ale..

Od tamtego czasu postanowilysmy z sachma uiszczac tak zwana "przedplate" lub jak kto woli zaliczke.

Ustalona kwota zaliczki to polowa ceny malucha. Uiszcza sie ja w chwili, kiedy zycie maluchow nie jest juz zagrozone, i kiedy rezerwacja jest pewna.
Przedplata, ostrzegam, jest bezzwrotna, chyba ze ktorys z maluszkow umrze smiercia tragiczna (tfu tfu odpukac w niemalowane, oby NIE).

Przedplaty pobieralam juz przy miocie C.

Tak wiec wszystkich chetnych prosze o kontakt na pw. Podam cene za malucha (o ile juz nie jest znana) sume przedplaty oraz numer konta na ktore pieniazki nalezy mozliwie szybko przyslac.

Anonymous - Pią Lis 24, 2006 16:43

A co dzis u naszych malenst slychac? Dzis maja 10 dni :mrgreen:
Moze jakies zdjecia? :lol:

[ Dodano: Sob Lis 25, 2006 17:45 ]
JA CHCE ZDJECIA! JA CHCE ZDJECIA!
Nezu moze chociaz jedno zdjecie? Prosimy :flower:

[ Dodano: Sob Lis 25, 2006 21:08 ]
nezu napisz tu cos, bo juz 3 dni nie wiem co sie z maluchami dzieje :cry:

nezu - Sob Lis 25, 2006 21:43

Przepraszam za zwloke, oto fotki sprzed chwili, sa tez zdjecia z moja Doris z miotu D, tak wiec bedziecie mieli rozeznanie jak ogromny jest miot d (nie, to nie bajkowy jest maly ;) )

http://s54.photobucket.co.../bajkowy_teraz/

Anonymous - Sob Lis 25, 2006 21:56

Moje szczescie :zakochany:
Moje angielskie sloneczko :D

Anonymous - Sob Lis 25, 2006 22:00

:zakochany: aż słów brak
i ten czarny ogonek :zakochany: cudeńka

AngelsDream - Sob Lis 25, 2006 22:07

nezu, Hymirek jest cudny :>
Pacyfka - Sob Lis 25, 2006 22:40

sliczne pysiaki :zakochany: i pomyslec ze maluch z miotu D sa tylko 3 dni starsze a dwa razy wieksze :roll: male olbrzymki :mrgreen:
Asaurus - Nie Lis 26, 2006 16:36

Fajnie Hymir się wybija kolorystycznie na tle mamy i sióstr. Jakby oznaczenie, że to facet ;)
Anonymous - Nie Lis 26, 2006 16:40

Asaurus ale przecie ich mama tez jest czarna, a po za tym nie bylo zdjec z mama, skad ty to wzioles?
Asaurus - Nie Lis 26, 2006 16:49

Już widzę, mój błąd. Myślałem, że Doris to ich mama... Taka troche różnica wielkości... Głupio mi.... :|
Anonymous - Nie Lis 26, 2006 16:51

hehe faktycznie wielkosc Doris jest powalajaca, trudno uwierzyc ze jest tylko o 3 dni starsza :)
nezu - Pon Lis 27, 2006 21:43

No to otwieramy oczka... :mrgreen:

http://s54.photobucket.co...oczka/?start=20

AngelsDream - Pon Lis 27, 2006 21:48

No to mi łzy poleciały.
Anonymous - Pon Lis 27, 2006 21:52

AngelsDream mi tez :oops:
Moja oczek jeszcze nie otworzyla, ale i tak jest przeboska :serducho: :mysza: :serducho:
Wow! Mama sie zachwyca Fiona :mrgreen: , moja slodziutka, malutka, ktora ma mnie gleboko w d**ce co widac na 2 zdjeciach :mrgreen:

[ Dodano: Wto Lis 28, 2006 18:50 ]
:urodziny: STO LAT! STO LAT! STO LAT! NIECH ZYJA ZYJA NAM! :urodziny:
Wszystkiego najlepszego slonka :urodziny:

[ Dodano: Sro Lis 29, 2006 17:46 ]
Slyszalam ze Fiona oczka otworzyla, a kiedy zdjecia? :mrgreen:

Dory - Czw Lis 30, 2006 14:22

Śliczności... :serduszka: