To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anomalia - Czw Cze 10, 2010 14:44

Zgadzam się z Magnes. :)
Prosiiimy. :slinisie: :-P

Anonymous - Czw Cze 10, 2010 16:14

Proszę ;)

Razem:

Panowie:

Panie:

Na razie wolny jest jeden pan i jedna panna :)

Kla.kier - Czw Cze 10, 2010 17:45

Potwierdzam :)
Anomalia - Czw Cze 10, 2010 18:16

Dziękujeemy. :)
Słodziaki. :serducho:

maria89 - Czw Cze 10, 2010 19:21

Super maluchy :wink: Słodziaki. Jak bym tylko dostała takiego w ręce to bym już nie wypuściła :twisted:
LalaAla - Czw Cze 10, 2010 20:44

Boże cudne :serducho: :serducho: :serducho: Te trzy unikalne to już w ogóle... Potwierdzam ostatecznie po konsultacji z Tomkiem, 2 panienki nasze :)
harpoonka - Czw Cze 10, 2010 23:40

Przepraszam za opoznienie - problemy z internetem :roll:
Oczywiscie potwierdzam, ze nadal chce jednego chlopaczka! :) Wszystkie kluseczki przecudne!!! :serducho:

ETA: Mozna juz okreslic, jakie kolory i znaczenia beda mialy szczurki? Jestem bardzo ciekawa :P

Anonymous - Pią Cze 11, 2010 04:43

harpoonka, one niedawno dostały jakichkolwiek kolorków, więc trochę ciężko :wink: . Zwłaszcza, że to nie są "standardowe" kolory, które pierwszy raz widzę u maluchów :P . Niektóre maluchy będą downunder, a to widać później, jak się brzuszki ofutrzą.
LalaAla - Pią Cze 11, 2010 05:33

Faktycznie, kolorki są niesamowite :roll: Ja już też mam wybrane maluchy, oczywiście nie licząc tych 3 kolorowych perełek bo je rozgrabią dziewczyny przede mną ;P Ale i tak maluszki to prawdziwe piękności :) :serducho:

Edit/

Jeszcze jedno pytanie: czy w rodowodzie może być imie dwuczłonowe?? :)

harpoonka - Pią Cze 11, 2010 12:41

Ren napisał/a:
harpoonka, one niedawno dostały jakichkolwiek kolorków, więc trochę ciężko :wink: . Zwłaszcza, że to nie są "standardowe" kolory, które pierwszy raz widzę u maluchów :P . Niektóre maluchy będą downunder, a to widać później, jak się brzuszki ofutrzą.

Trzeba poczekac w takim razie 8) Jednak jestem pewna, ze wszystkie beda przesliczne! :)

LalaAla - Pią Cze 11, 2010 13:25

O Boże downunder... :roll: :roll: :serducho: :serducho: Ja już mam i tak swój typ, moja piękność :serducho:
quagmire - Pią Cze 11, 2010 13:29

LalaAla, może być imię dwuczłonowe, a nawet więcej ;)
Nakasha - Pią Cze 11, 2010 17:52

Imię może być wieloczłonowe, najwyżej sędziowie na wystawie połamią sobie języki :D
LalaAla - Pią Cze 11, 2010 19:02

Na niczym sobie nie połamią języka :) Po prostu wpadła mi do głowy Tequilla ale, że musi to byc na "Q" więc skrócę je do samej Quilli a że wymowa to Kila to skojarzyło mi się z kilo hertzami czyli jednostką natężenia dźwięku to wymyśliłam, że imie będzie Quilla Hertz :D Chyba, że wpadnie mi do głowy coś normalnego to zmienię mój zamysł :P
harpoonka - Pią Cze 11, 2010 23:29

Tak mnie to meczy i nie moge nigdzie informacji znalezc na ten temat -> jakie to znaczenie ten 'downunder'? Pierwszy raz sie z tym spotykam ;)